Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kizlar..11mayis adet olmaliydim ama olmadim ve sonuc bugun ultrasona girdim..sol yumurtalik asiri buyumus yymurta bjyuyub catlamamis kist yapmis gibi dedi.bide cok fazla akintim var rengsiz kokusuz...rahim ic tabakasida ince gebelik yok dedi ama adette gozukmuyor... ve an itibarile tedaviye basladim bakalim nolcak..bide bugunden sogan kurune basliyorum adetim gelsin diye

arkadaşım ben mi yanlış görüyorum anlmadım silik bile görünnüor ki içerdeki kendiğiliğinden belirgin olan zatn idarar koyulmadan da belirgin
Sen göremiyorsun sanırım silik çıkmış işte

kzlar bende daha regl olmadi dun siddetli bacak uyusmasi va kasiklarimda agri hissettim bugun sapasaglamim bat 19 insallhta olmama pek umudum yok ama bugunlerde belli olacak

Hayırlısı olsun canım. Allah kolaylık versin

Kızlar bugün adet günüm olmadım henüz evde ovilasyon testi var onunla belli olurmu hamilelik varsa

Benim de aynı canım işte aynı zmanlarday
Benim de 23 mayis canım dört gündür kaşık batması ve sırt ağrısı var ama ben galiba adetinin geçmesini bekleyecemm

Arkadaslar umut vermek istemem ama silik cikinca da gebelik olabiliyor bilginiz olsun ama en garantisi kan lutfen bos yere uzulmeyin degilim diye

Ben ovu testini adete 1 gün kala yaptım kızlar iki çizgide aynı koyuluktaydı ama ertesi günü regl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…