arkadaşım ben mi yanlış görüyorum anlmadım silik bile görünnüor ki içerdeki kendiğiliğinden belirgin olan zatn idarar koyulmadan da belirginBu teste göre hamilesin
Koyu kırmızı çizginin sağındaki silik pembe çizgiyi görmüyor musunarkadaşım ben mi yanlış görüyorum anlmadım silik bile görünnüor ki içerdeki kendiğiliğinden belirgin olan zatn idarar koyulmadan da belirgin
Sen göremiyorsun sanırım silik çıkmış iştearkadaşım ben mi yanlış görüyorum anlmadım silik bile görünnüor ki içerdeki kendiğiliğinden belirgin olan zatn idarar koyulmadan da belirgin
Koyu kırmızı çizginin sağındaki silik pembe çizgiyi görmüyor musun
Sen göremiyorsun sanırım silik çıkmış işte
Hayırlısı olsun canım. Allah kolaylık versinselam kizlar..11mayis adet olmaliydim ama olmadim ve sonuc bugun ultrasona girdim..sol yumurtalik asiri buyumus yymurta bjyuyub catlamamis kist yapmis gibi dedi.bide cok fazla akintim var rengsiz kokusuz...rahim ic tabakasida ince gebelik yok dedi ama adette gozukmuyor... ve an itibarile tedaviye basladim bakalim nolcak..bide bugunden sogan kurune basliyorum adetim gelsin diye
Aynen ister istemez bi içi sikiliyo benim malesef bu ay da yok dün regl oldum yine sektirmedi dediğim gibi zaten hicde belirti yoktu umudum yoktu , bu ay bide ovilasyon testi denemeyi dusunuyorum bakalimAy valla ınsan bosa kurek cekmıs gibi hissediyo
Benim de aynı canım işte aynı zmanlardayArkadaşlar benim sat 30 nisandı ovulasyon testi yaptım 11inde koyulaştı ben 11-12 ben dünü degerlendirdim Fakat benim merak ettiğim yaklaşık 4-5 gündür kasık agrım geçmedi bugünde devam edıyor sizce normal mi ?
Benim de 23 mayis canım dört gündür kaşık batması ve sırt ağrısı var ama ben galiba adetinin geçmesini bekleyecemmkızlar benim de BAT 22 Mayıs. 4 gündür baş ağrısından ölüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Dün 10 saat uyudum, sabah uyandığımda uykuya doyamadım yarım saat daha uyudum. eşim telefonla arayıp uyandırdı kendime geleyim diye. Şuan iş yerindeyim, kafamı masaya koysam bayılıp kalırımbunların dışında ne bir kasık ağrım var, ne de yerleşme kanaması denen lekelenmem. acaba ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
Regl zamanına yakın Testin t bölümü kızarıp ta hamile kalanları okudum forumda bi deneyin benceKızlar bugün adet günüm olmadım henüz evde ovilasyon testi var onunla belli olurmu hamilelik varsa
İyi bari enazından normal bi durum :)Benim de aynı canım işte aynı zmanlarday
Benim de 23 mayis canım dört gündür kaşık batması ve sırt ağrısı var ama ben galiba adetinin geçmesini bekleyecemm
Yaptım ama t bölgesi silik çıktı sanırım hamile değilimRegl zamanına yakın Testin t bölümü kızarıp ta hamile kalanları okudum forumda bi deneyin bence
benimki de böyle silik çıkıyorYaptım ama t bölgesi silik çıktı sanırım hamile değilim
Silikte olsa bi çizgi var tam bilmiyorum iyice belirgin mi olması lazım yoksa silikte olabiliyor mu diye.. normalde gecikir mi reglinizYaptım ama t bölgesi silik çıktı sanırım hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?