- 26 Ocak 2017
- 556
- 612
- 23
Amin insAllah korkuyorum test yapmayaBende hiç regl belirtisi de yok çıldırıciğim Allahım mübarek günlerin hürmetine kalplerimizi sevindirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insAllah korkuyorum test yapmayaBende hiç regl belirtisi de yok çıldırıciğim Allahım mübarek günlerin hürmetine kalplerimizi sevindirsin
Test dolapta duruyor hadi diyor ne bekliyorsun artık yap sabırsız şey diyor ama yapmıcam :)Amin insAllah korkuyorum test yapmaya
Birsey diyecem benmde ilk defa bu ay afedersiniz idrarim kokuyor ben enfeksiyon diye dusundum ay ben bugun kafayi yiyecem butun belrtleri buluyorum kendimdeben hamile olduğumu idrar kokusundan anlıyırum bakalım bundada öle olacakmı bat 26 mayıs
Bende bekliyorum oglene kadar olmazsam gidip alicamTest dolapta duruyor hadi diyor ne bekliyorsun artık yap sabırsız şey diyor ama yapmıcam :)
Birsey diyecem benmde ilk defa bu ay afedersiniz idrarim kokuyor ben enfeksiyon diye dusundum ay ben bugun kafayi yiyecem butun belrtleri buluyorum kendimde
Yo yo ben yapmam test korkuyorum baya agrilarim var inşallah hamileyizdir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBende ayni sekil dun esimle carsiya ciktik boguluyrdm hava serin ben yaniyordum sanki test yapcm insAllah hepmzde hamisizdr gelsin bebeciklerimiz
Hıh ben de aynı durumdayım.kist mi oldu acaba diyorumArkadaşlar benim sat 30 nisandı ovulasyon testi yaptım 11inde koyulaştı ben 11-12 ben dünü degerlendirdim Fakat benim merak ettiğim yaklaşık 4-5 gündür kasık agrım geçmedi bugünde devam edıyor sizce normal mi ?
Ayıptır söylemesi bana da kokusu gelmeye başladı bu belirtimiymiş canımben hamile olduğumu idrar kokusundan anlıyırum bakalım bundada öle olacakmı bat 26 mayıs
Ayıptır söylemesi bana da kokusu gelmeye başladı bu belirtimiymiş canım
Yok ben kist olacağını sanmıyorum da üşütmek yapar mı diye merak ettim :)Hıh ben de aynı durumdayım.kist mi oldu acaba diyorum
Ben bunu birinden daha duymuştum da garip gelmişti bazı annelerde oluyor demekiben onu kendim test ettim yani hamile kaldığımda normal kokudan biraz daha farklı oluyor ve her gebeliğimde bu koku doğum yapana kadar devam ediyor
14 derler ama daha erken de öğrenenler çıkıyor. İnşallah hamilesindir canım. Artık biri çıkıp hamileyim yazsınİğnenin etkisi 12. günde geçmiş olur mu?