• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ister istemez bi içi sikiliyo benim malesef bu ay da yok dün regl oldum yine sektirmedi dediğim gibi zaten hicde belirti yoktu umudum yoktu , bu ay bide ovilasyon testi denemeyi dusunuyorum bakalim
Allahtan beklemeden olmuşsun hem bebek yok hem adet beklemek daha da kotu

Ben ovu testini adete 1 gün kala yaptım kızlar iki çizgide aynı koyuluktaydı ama ertesi günü regl oldum.
bende bugün ovülasyon testi alacağım.yarın programdan indirdiğim takvime göre yarın yumurtlama günüm.adet günü bir gün gecikse hamile gibi midem bulanıyor.ayrıca tarcındanda gecikebilir. bir iki gün.

Benim de aynı canım işte aynı zmanlarday

Benim de 23 mayis canım dört gündür kaşık batması ve sırt ağrısı var ama ben galiba adetinin geçmesini bekleyecemm
Benimde 23mayiss bendede var batma bide karnimin ici ağrıyor gibi hissediyorum bnde 2gün önceden test yapicm canim

Benimde bat geçti sol kasığımda ve belimde ağrı var heran adet olacakmışım gibi test yapmayada korkuyorum offf offf :(

Arkadaslar merhaba benm bat a 7 gun var ama bende inanlmaz akinti var bazen beyaz oluyor su gibi bu sabahta baktm cok hafif pembe ve beyaz olmus. Neden olabilir sizce

Back