- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
Off yaa bende adet oldum. Zalım kaderKızlar bu sabah yine bir test yaptım ama sonuç negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off yaa bende adet oldum. Zalım kaderKızlar bu sabah yine bir test yaptım ama sonuç negatif çıktı
inşallah 14. gün bat zaten14 derler ama daha erken de öğrenenler çıkıyor. İnşallah hamilesindir canım. Artık biri çıkıp hamileyim yazsın
Bu teste ne oldu canım tecavüze uğramış gibi testKızlar tekrar yaptım bu defa da böyle açık pembe 2. Çizgi çıktı Testler benle dalga geçiyor
Valla ben sizi anlamıyorum nasıl dayanıyorsunuz test yapmadanGünaydın
Hayır hala olmadım bugün test yapıcamm
Dua edin inş bu kez hamileyimdirrr
Stres veya mevsimsel gecikme değildir
inş
3 gün gecikti
Erken gebelik testiyle 5gün önceden öğrenebilirsin canım predictorkızlar benim de BAT 22 Mayıs. 4 gündür baş ağrısından ölüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Dün 10 saat uyudum, sabah uyandığımda uykuya doyamadım yarım saat daha uyudum. eşim telefonla arayıp uyandırdı kendime geleyim diye. Şuan iş yerindeyim, kafamı masaya koysam bayılıp kalırım bunların dışında ne bir kasık ağrım var, ne de yerleşme kanaması denen lekelenmem. acaba ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
Bu teste göre hamilesinKızlar tekrar yaptım bu defa da böyle açık pembe 2. Çizgi çıktı Testler benle dalga geçiyor
Bu teste ne oldu canım tecavüze uğramış gibi test
Üst kaset bölgesini çıkardım daha net gorunsun diye
Bu teste göre hamilesin
Canim insallah çıkar bebisin ya hepimiz bekliyoruz haberleriniİnşallahhh eşim gelcek birazdan kan vermeye gidicem dua edin bana
Bekliyoruz güzel haberlerini canimmÇıkıyorum test almaya hadi hayırlısı bakalım
Bende bıktım benım de aynıKızlar tekrar yaptım bu defa da böyle açık pembe 2. Çizgi çıktı Testler benle dalga geçiyor
Benimde 3 gün geçti yani 12 mayısda olmam gerekiyordu hala olmadımmmm ama ufak kasık ağrılarım ve karın ağrım varGünaydın
Hayır hala olmadım bugün test yapıcamm
Dua edin inş bu kez hamileyimdirrr
Stres veya mevsimsel gecikme değildir
inş
3 gün gecikti
Bu teste göre bence bişey yok arkadaşım seni üzmek istemem ama hepimiz isteği gebe kalmakKızlar tekrar yaptım bu defa da böyle açık pembe 2. Çizgi çıktı Testler benle dalga geçiyor
İnşallah vardır.İnşallahhh eşim gelcek birazdan kan vermeye gidicem dua edin bana
Hadi git al bakalım :)Çıkıyorum test almaya hadi hayırlısı bakalım