• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kizlar..11mayis adet olmaliydim ama olmadim ve sonuc bugun ultrasona girdim..sol yumurtalik asiri buyumus yymurta bjyuyub catlamamis kist yapmis gibi dedi.bide cok fazla akintim var rengsiz kokusuz...rahim ic tabakasida ince gebelik yok dedi ama adette gozukmuyor... ve an itibarile tedaviye basladim bakalim nolcak..bide bugunden sogan kurune basliyorum adetim gelsin diye

kzlar bende daha regl olmadi dun siddetli bacak uyusmasi va kasiklarimda agri hissettim bugun sapasaglamim bat 19 insallhta olmama pek umudum yok ama bugunlerde belli olacak:KK17:

selam kizlar..11mayis adet olmaliydim ama olmadim ve sonuc bugun ultrasona girdim..sol yumurtalik asiri buyumus yymurta bjyuyub catlamamis kist yapmis gibi dedi.bide cok fazla akintim var rengsiz kokusuz...rahim ic tabakasida ince gebelik yok dedi ama adette gozukmuyor... ve an itibarile tedaviye basladim bakalim nolcak..bide bugunden sogan kurune basliyorum adetim gelsin diye
Hayırlısı olsun canım. Allah kolaylık versin

Kızlar bugün adet günüm olmadım henüz evde ovilasyon testi var onunla belli olurmu hamilelik varsa

Arkadaşlar benim sat 30 nisandı ovulasyon testi yaptım 11inde koyulaştı ben 11-12 ben dünü degerlendirdim Fakat benim merak ettiğim yaklaşık 4-5 gündür kasık agrım geçmedi bugünde devam edıyor sizce normal mi ?
Benim de aynı canım işte aynı zmanlarday
kızlar benim de BAT 22 Mayıs. 4 gündür baş ağrısından ölüyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Dün 10 saat uyudum, sabah uyandığımda uykuya doyamadım yarım saat daha uyudum. eşim telefonla arayıp uyandırdı kendime geleyim diye. Şuan iş yerindeyim, kafamı masaya koysam bayılıp kalırım :uykucu: bunların dışında ne bir kasık ağrım var, ne de yerleşme kanaması denen lekelenmem. acaba ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
Benim de 23 mayis canım dört gündür kaşık batması ve sırt ağrısı var ama ben galiba adetinin geçmesini bekleyecemm

Regl zamanına yakın Testin t bölümü kızarıp ta hamile kalanları okudum forumda bi deneyin bence
Yaptım ama t bölgesi silik çıktı sanırım hamile değilim

Eklentiler

• B612_20170515_131839.jpg
    B612_20170515_131839.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaslar umut vermek istemem ama silik cikinca da gebelik olabiliyor bilginiz olsun ama en garantisi kan lutfen bos yere uzulmeyin degilim diye

Ben ovu testini adete 1 gün kala yaptım kızlar iki çizgide aynı koyuluktaydı ama ertesi günü regl oldum.

Back