• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba benm bat a 7 gun var ama bende inanlmaz akinti var bazen beyaz oluyor su gibi bu sabahta baktm cok hafif pembe ve beyaz olmus. Neden olabilir sizce
Pembeyse yerleşme kanaması olabilir dicem ama 1 hafta öncesi olurmuki bilmiyorum normalde benim adet öncesi beyaz akintim olur

Belirtilerim şüpheli ilişkiden 2 gün sonra kasiklarimda basınç vardı sürekli devam etti son hafta batmalar oldu mide bulantım vardı bel ağrım 2 gündür var birde uykum çok fazla oluyordu

Unutmadan adet olacakmış gibi sancim gelip gidiyordu sabah da oldu aynı sancı geçti tekrar

Belirtilerim şüpheli ilişkiden 2 gün sonra kasiklarimda basınç vardı sürekli devam etti son hafta batmalar oldu mide bulantım vardı bel ağrım 2 gündür var birde uykum çok fazla oluyordu
Hmm yok anam bende mide bulantısı falan yok uykum da öyle yok ama kasiklarim batıyor ve ağrıyor gerçi günüm bugün hayırlısı bakalim

Ne yaptınız kızlar bebiş haberi alanlarınız varmı

Back