- 23 Mayıs 2010
- 245
- 266
- 303
Hayırlısı olsunnn son 15-20 dakika :)Kan verdim kızlar 2 saat sonra alcam sonuçları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsunnn son 15-20 dakika :)Kan verdim kızlar 2 saat sonra alcam sonuçları
Pembeyse yerleşme kanaması olabilir dicem ama 1 hafta öncesi olurmuki bilmiyorum normalde benim adet öncesi beyaz akintim olurArkadaslar merhaba benm bat a 7 gun var ama bende inanlmaz akinti var bazen beyaz oluyor su gibi bu sabahta baktm cok hafif pembe ve beyaz olmus. Neden olabilir sizce
hayırlsıı olsun canım nasip...Kizlar test yaptim negatif cikti
Ne zamandi adet gününhayırlsıı olsun canım nasip...
Ayyyy gözün aydın canım darısı bize inşallahKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
İnsan ümitlendirmek istemiyor gerkeçten ama sabır et kaç gün geçti bilmiyorum ama bir kaç daha bekle yada kan ver en iyisiYaptım ama t bölgesi silik çıktı sanırım hamile değilim
Canım bugün adetimin 29 u günü normalde 28 güne bı olurum bekliyorum isteİnsan ümitlendirmek istemiyor gerkeçten ama sabır et kaç gün geçti bilmiyorum ama bir kaç daha bekle yada kan ver en iyisi
Ayyyy gözün aydın canım darısı bize inşallah
ayyyyyyyyyyyy süperrrr maşallahhh kaç haftalık oluyo şimdi 3 mü ayyy kaç gün sonra yeni kan yapacksınKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Çok çok çok aminnnnnn dua et bizlere rabbim kucağına sağlıkli bı şekilde almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim canım rabbim burdaki herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Bideee belirtilerin neydi acabaKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
aminn aminn isteyen herkese nasip etsinnEvet 3 haftalık oluyor 2 gün sonra tekrar gidecegim canım rabbim sana da nasip etsin
kaç gün geçmişti?Evet 3 haftalık oluyor 2 gün sonra tekrar gidecegim canım rabbim sana da nasip etsin
kaç gün geçmiştiEvet 3 haftalık oluyor 2 gün sonra tekrar gidecegim canım rabbim sana da nasip etsin
Bideee belirtilerin neydi acaba
kaç gün geçmişti?
kaç gün geçmişti
Belirtilerim şüpheli ilişkiden 2 gün sonra kasiklarimda basınç vardı sürekli devam etti son hafta batmalar oldu mide bulantım vardı bel ağrım 2 gündür var birde uykum çok fazla oluyordu
Hmm yok anam bende mide bulantısı falan yok uykum da öyle yok ama kasiklarim batıyor ve ağrıyor gerçi günüm bugün hayırlısı bakalimBelirtilerim şüpheli ilişkiden 2 gün sonra kasiklarimda basınç vardı sürekli devam etti son hafta batmalar oldu mide bulantım vardı bel ağrım 2 gündür var birde uykum çok fazla oluyordu