Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar stresin az olduğu bir topic arıyorum sanırım burası.bat 26 mayıs.hadi bakemmm

Bende kayseride oturuyorum bende memorial gidiyorum çok memnunum doktorumdan hastaneden.. yarın hsg cekincem inş bu ay tutar
Bende aslen Kayseriliyim, Antalya da yasiyorum, 3 yıldir. Evlendim geldim ama ailem orada. Kayseri deyince yazmak istedim. Coook ozledim :)

Herkez alip kullanabiliyormu
Yok doktor kontrolünde olmasında lazım yoksa kist falan olursa fark edilmeyebilir. Belli günlerde çağırıyor çünkü. İlki olumsuz sonuçlanınca muayene etti kist var mı diye olmayınca 2. Kez denemeye başladık.

Selam kızlar stresin az olduğu bir topic arıyorum sanırım burası.bat 26 mayıs.hadi bakemmm
Arkadaşlar strese gerek yok. Herşey olacağına varır. Karnımızda taşıyacağımız evladın da kaderi elbet yazılmıştır. Hem bilmem farkında mısınız gebeliğe ilk ve tek önemli engel stres.

Bence de rahat olmak gerek.zaten bu ay olmasa da olur modundayım.

Selam kızlar
Benim Bat'ta 14 mayıs
Bu ay Ovulasyon u takip ettik bayaaa çalıştık yine :) ayaklar hep havadaydı:)
İnşallah baharla birlikte gelen heyecanımız güzel haberlerle pekişir
Bu ay ben de çok umutluyum
1 yıldır yok bebek

Benimde 15 Mayıs inşallah güzel haberler veririz :)

Merhaba, bizde bu ay ilk kez denedik. Kısmet bu ya tam tahmini ovulasyon zamanında eşimin şehir dışına çıkması gerekti.. Bakalım kısmet.. Hamilelikten önce bir kadın doğuma gidip muayene olmak istedim ama bir türlü cesaret edemedim, üstelik hastanede çalışıyorum.. Kan tahlili yaptırdım demir değerim çok düşükmüş, onun için ilaç aldım, ha bir de b12 yazmış doktor.
Bat 18 mayıs gibi, önceden pek de takip etmezdim aslında bir gün önce bir gün geç bilemiyorum.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Benimde 14 mayıs

14-15-16-17-18-19........ böyyle geçsin gitsin normal gün gibi inş:)
burdan yazalım madem haberleri:)

Huysuzd daha çoookk yolun başındasın ama tetkiklerini yap derim ihmal etme
En azından temkinli yoluna devam edersin
Belki bişey vardır belki de yoktur soru işaretin kalmaz
Allah sana da nasip etsin inş.

Iki gundur kirmizi kart yemedim belime ara sira agri giriyor korkuyorum reglden mi yoksa hamilelii mi bilemiyorum fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…