- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Canim ben 5 aylik evleyim 1 yil dolmadan tinlamayab doktorlar var ozellikle ozel doktora gittim . Ama tinlamadi sonradan ogrendim ki ilkinde boyle olyapiyornus bidaha gidelim die . Yumurtaliklarima bakmisti sadece sorun olmadigini soyledi esim sperm testi fln vermek isdedi erken defi yolladiArkadaslar bn ewleneli 10 ay oldu korunmuyorum 10 aydir cocugum olmadi 1 yil dolmayinca bakmiyorlar diyorlar bn yakin zamanda hastaneye gitcem aranizda giden varsa ne gibi testler yapiliyor yardimci olurmusunuz bide kadin dogum bolumune gidiyorum demi doktora 1 yildir korunmadim cocugum olmuyo demem yeterli mi
Günün geçti. Belki idrarda çıkar. Ya da yarın sabah bi kan verirsin. Sonra da bize haber verirsin!Iki gundur kirmizi kart yemedim belime ara sira agri giriyor korkuyorum reglden mi yoksa hamilelii mi bilemiyorum fikri olan var mi
Canim ben 5 aylik evleyim 1 yil dolmadan tinlamayab doktorlar var ozellikle ozel doktora gittim . Ama tinlamadi sonradan ogrendim ki ilkinde boyle olyapiyornus bidaha gidelim die . Yumurtaliklarima bakmisti sadece sorun olmadigini soyledi esim sperm testi fln vermek isdedi erken defi yolladi
Tınlamamak değil, tekrar gelsinler diye de değil. Gerçekten normal yollarla hamile kalmak bir sürü ilaç ile iğne ile hamile kalmaktan daha iyidir. Ayrıca yaşın çok küçük. 32.5 yaşındayım. Bana çok gençsin dedi. Yumurta rezervlerimin çok iyi olduğunu söyledi. Tüpler açık, miyom polip yok. Lütfen biraz bekle yeşillik ve balık ye dedi. Eşim de ürologa gitti, tahlil tetkikler yapıldı. Ürolog, eşime erken geldiği için teşekkür etti, her erkek, evlenmeden önce bu tahlilleri yaptırmalı dedi. Ona da sağlıklı beslenme dışında hiçbir şey önermedi.Canim ben 5 aylik evleyim 1 yil dolmadan tinlamayab doktorlar var ozellikle ozel doktora gittim . Ama tinlamadi sonradan ogrendim ki ilkinde boyle olyapiyornus bidaha gidelim die . Yumurtaliklarima bakmisti sadece sorun olmadigini soyledi esim sperm testi fln vermek isdedi erken defi yolladi
Alttan muayeneden sakın korkma. Malesef bir şey var mı yok mu öğrenmek için alttan muayene yaptırmak zorundayız. Rahim tüpler yumurta rezervleri rahim duvarlarını görmesi ve değerlendirmesi gerek, özellikle reglin 2. ya da 3. günü gitmelisin. Hormon tahlili de en doğru sonucu o zaman veriyor.Yumurtatiliklarina nasil bakti canim ulturasyon mu alttan muane mi kan mi bn korkuyorumda alttan muayine yapardiye
Merhaba canım, bu işler başımdan yeni geçti. Adetinin 2. günü bir kadın doğumcuya git, 10 aydır korunmuyoruz ve henüz gebelik oluşmadı, genel kontrol ve gerekli tahliller için geldim de, alttan muayene yapıyor ve hormon tahliline gönderiyorlar.Arkadaslar bn ewleneli 10 ay oldu korunmuyorum 10 aydir cocugum olmadi 1 yil dolmayinca bakmiyorlar diyorlar bn yakin zamanda hastaneye gitcem aranizda giden varsa ne gibi testler yapiliyor yardimci olurmusunuz bide kadin dogum bolumune gidiyorum demi doktora 1 yildir korunmadim cocugum olmuyo demem yeterli mi
Canım benimde 8 aya girdi evliyim korunmadim olmadı..3. ayda gittim ozele simir testi kan testi yaptı ve folikasit yazip 3 aya kadar gebe kalamazsan adetin 3.gunu gel dedi özele gitmedim ssk ya gittim gebe kalamayinca ne kadarlık evlisin dedi 6 deyince yüzüme bile bakmadan sutladi Eylüle kadar gebe kalamazsan eşinle gel dedi...okadar dayanamicagim için özele gittim tekrar adetin 3. Günü hormon testi yapıldı süt hormonum yüksek çıktı dostinex diye bı ilaç verdi ikili olan bunun yanında b12 için iğne ve inofolic diye hap verdi iki ay icicem inofolic oda temmuzda gebe kalamazsan adetin 4. Günü gel dedi biraz uzun oldu ama böyle adetim Mayıs 25 bekliyorum işte canım hayırlısı :)Arkadaslar bn ewleneli 10 ay oldu korunmuyorum 10 aydir cocugum olmadi 1 yil dolmayinca bakmiyorlar diyorlar bn yakin zamanda hastaneye gitcem aranizda giden varsa ne gibi testler yapiliyor yardimci olurmusunuz bide kadin dogum bolumune gidiyorum demi doktora 1 yildir korunmadim cocugum olmuyo demem yeterli mi
Altdan bakacakdi doktr erkkdi isdemedim ultrasyonla baktiYumurtatiliklarina nasil bakti canim ulturasyon mu alttan muane mi kan mi bn korkuyorumda alttan muayine yapardiye
Bende 7 aylık evliyim alttan ultrason ile baktı sadece korkmaya gerek yok :) 1 yıldan erken gidince diğer testleri yapmamam diyip yapmadıArkadaslar bn ewleneli 10 ay oldu korunmuyorum 10 aydir cocugum olmadi 1 yil dolmayinca bakmiyorlar diyorlar bn yakin zamanda hastaneye gitcem aranizda giden varsa ne gibi testler yapiliyor yardimci olurmusunuz bide kadin dogum bolumune gidiyorum demi doktora 1 yildir korunmadim cocugum olmuyo demem yeterli mi
Benimde adetime bı hafta kaldı sol kasigimda sancı gelip gidiyor tek taraflı nedenkiO kadar çok benziyo ki birbirine belirtiler kafası karışıyo insanın
Benim 1 haftam var heryerim şiş halszlk
Az daha bekle hamilesindir inş
Goguslerde sisme var mi benim yumurtlamadan 4 gun sonra goguslerin sisti ve bel sgrisi cok oldu halen de vr ara ara girip cikiyor kasimda agriyordu . Yani reglime 2 gun gecdi bilmiomm oy insallah hamilymdirBenimde adetime bı hafta kaldı sol kasigimda sancı gelip gidiyor tek taraflı nedenki
Hayır yok canim sadece sol kasigima sancı gelip gidiyorGoguslerde sisme var mi benim yumurtlamadan 4 gun sonra goguslerin sisti ve bel sgrisi cok oldu halen de vr ara ara girip cikiyor kasimda agriyordu . Yani reglime 2 gun gecdi bilmiomm oy insallah hamilymdir
En iyisi erkek kadın doğumcu diyorlar, daha çok işlerinin uzmanı oluyorlarmış ama malesef henüz ben de cesaret edemedim yine yine bayana gittim.Altdan bakacakdi doktr erkkdi isdemedim ultrasyonla bakti
Bnm gittgim ozel hastanede 2side erkkti isde gerek yok 1 sene bekleyn doksun olmadi sonra herseye bakilir dediEn iyisi erkek kadın doğumcu diyorlar, daha çok işlerinin uzmanı oluyorlarmış ama malesef henüz ben de cesaret edemedim yine yine bayana gittim.
canm bnmde 19 mayis insallh guzel haberler veririz birbirlerimize aaaayyyy simdiden heyecanlandimBende 19 mayısı bekliyorum kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
insallh canm hamilesindir test yaptinmi hic...Goguslerde sisme var mi benim yumurtlamadan 4 gun sonra goguslerin sisti ve bel sgrisi cok oldu halen de vr ara ara girip cikiyor kasimda agriyordu . Yani reglime 2 gun gecdi bilmiomm oy insallah hamilymdir
Hadi yaa hemseriyiz :) bende kayseri merkezde oturuyorum benimde eşim tarafı alanyada oturuy ör ama benim herif hanımıköylü oldu buraya geldi...Bende aslen Kayseriliyim, Antalya da yasiyorum, 3 yıldir. Evlendim geldim ama ailem orada. Kayseri deyince yazmak istedim. Coook ozledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?