Sweet03 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2017 556 612 23 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #41 Suskun Ceylan .!.: Çok çalıştım bu ay ovilasyon testi kullanarak yumurtayı da yakaladım inşallah başarılı olurum senden De hayırlı haberler alırız inşallah :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim benim bu ay cok akintm var bide arada bas donmsi bi an once gunumu beklyrm hayirlisi artik
Suskun Ceylan .!.: Çok çalıştım bu ay ovilasyon testi kullanarak yumurtayı da yakaladım inşallah başarılı olurum senden De hayırlı haberler alırız inşallah :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim benim bu ay cok akintm var bide arada bas donmsi bi an once gunumu beklyrm hayirlisi artik
Sweet03 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2017 556 612 23 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #42 Suskun Ceylan .!.: Çok çalıştım bu ay ovilasyon testi kullanarak yumurtayı da yakaladım inşallah başarılı olurum senden De hayırlı haberler alırız inşallah :) Genişletmek için tıkla... Ben hic bu testlerden anlamiyorum bunlar hep cift olunca hamilemisin
Suskun Ceylan .!.: Çok çalıştım bu ay ovilasyon testi kullanarak yumurtayı da yakaladım inşallah başarılı olurum senden De hayırlı haberler alırız inşallah :) Genişletmek için tıkla... Ben hic bu testlerden anlamiyorum bunlar hep cift olunca hamilemisin
Sweet03 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2017 556 612 23 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #43 fato38 .!.: Kizlar bat yarın diye yazmistim buraya, kirmizilar geldi bile yeni bat tarihim 30 mayis. 24 günde bir regl oluyorum. Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun bakalim topigin ilk hamilesi kim olacak :))
fato38 .!.: Kizlar bat yarın diye yazmistim buraya, kirmizilar geldi bile yeni bat tarihim 30 mayis. 24 günde bir regl oluyorum. Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun bakalim topigin ilk hamilesi kim olacak :))
_citygirl_ hiç bitmeyelim.. Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 1.341 1.057 133 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #44 Ronaan .!.: Bende geldim. Bat 3 haziran. Dün regl oldum. Bu ay tekrar deneyeceğim. Liste yapilsa guzel olur. Genişletmek için tıkla... Hosgeldin canım bu ay basaricaz insallah
Ronaan .!.: Bende geldim. Bat 3 haziran. Dün regl oldum. Bu ay tekrar deneyeceğim. Liste yapilsa guzel olur. Genişletmek için tıkla... Hosgeldin canım bu ay basaricaz insallah
p a t u l i 👨👩👦 ❤ 🍀 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 3.932 9.391 158 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #45 Shencys .!.: 1,5 senedir Genişletmek için tıkla... İnş bu sefer olmuştur
She- D🌼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Nisan 2016 4.036 2.713 133 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #46 gkymc .!.: İnş bu sefer olmuştur Genişletmek için tıkla... İnşallah ama hiçç sanmiyorum. Zaten memoriale gittim dün muayene oldum adet oldugumda başlayacak tedavi haftaya.
gkymc .!.: İnş bu sefer olmuştur Genişletmek için tıkla... İnşallah ama hiçç sanmiyorum. Zaten memoriale gittim dün muayene oldum adet oldugumda başlayacak tedavi haftaya.
ezgish Güneşin olsun gönlünde! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 19 Nisan 2014 864 783 53 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #47 fato38 .!.: Ilacin adi ne canim. Bizim vitaminde bayagi pahali. Bir kac hafta gecikmeli basladik ilaci başta alamadik. Keciboynuzu kürü de yapacagim ben esime. Pekmezini iciyordu ama kür de yapacagim. Genişletmek için tıkla... Neofortil canım. Sizin?
fato38 .!.: Ilacin adi ne canim. Bizim vitaminde bayagi pahali. Bir kac hafta gecikmeli basladik ilaci başta alamadik. Keciboynuzu kürü de yapacagim ben esime. Pekmezini iciyordu ama kür de yapacagim. Genişletmek için tıkla... Neofortil canım. Sizin?
Papatyalardunyasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2012 266 168 103 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #48 Benim bat 21 mayis Geri sayima daha cok var
Nur_hasret Ya Sabır ya Selamet.. :) Kayıtlı Üye 29 Haziran 2016 629 542 53 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #49 Slm kızlarr aradığım topiği buldum :) bat 22 mayıs. Klomen kullanıyorum bu 2. Ayım. İnşallah bu ay herkes güzel haberlerle doldurur burayı
Slm kızlarr aradığım topiği buldum :) bat 22 mayıs. Klomen kullanıyorum bu 2. Ayım. İnşallah bu ay herkes güzel haberlerle doldurur burayı
sweetdreams1985 Guru Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 6.701 5.823 398 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #50 Shencys .!.: İnşallah ama hiçç sanmiyorum. Zaten memoriale gittim dün muayene oldum adet oldugumda başlayacak tedavi haftaya. Genişletmek için tıkla... Bende kayseride oturuyorum bende memorial gidiyorum çok memnunum doktorumdan hastaneden.. yarın hsg cekincem inş bu ay tutar
Shencys .!.: İnşallah ama hiçç sanmiyorum. Zaten memoriale gittim dün muayene oldum adet oldugumda başlayacak tedavi haftaya. Genişletmek için tıkla... Bende kayseride oturuyorum bende memorial gidiyorum çok memnunum doktorumdan hastaneden.. yarın hsg cekincem inş bu ay tutar
sweetdreams1985 Guru Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 6.701 5.823 398 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #51 Bu arada bat 28 Mayıs inş hiç gelmez :)
ebru_can_ebru Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 7.178 12.648 248 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #52 sweetdreams1985 .!.: Bu arada bat 28 Mayıs inş hiç gelmez :) Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah
sweetdreams1985 .!.: Bu arada bat 28 Mayıs inş hiç gelmez :) Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah
ezgish Güneşin olsun gönlünde! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 19 Nisan 2014 864 783 53 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #53 Nur_hasret .!.: Slm kızlarr aradığım topiği buldum :) bat 22 mayıs. Klomen kullanıyorum bu 2. Ayım. İnşallah bu ay herkes güzel haberlerle doldurur burayı Genişletmek için tıkla... Biliyon mu ben klomen ne demek bilmiyom!
Nur_hasret .!.: Slm kızlarr aradığım topiği buldum :) bat 22 mayıs. Klomen kullanıyorum bu 2. Ayım. İnşallah bu ay herkes güzel haberlerle doldurur burayı Genişletmek için tıkla... Biliyon mu ben klomen ne demek bilmiyom!
PeriLous Iyi ki varsınız kızlarım.. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 3.764 727 163 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #54 Bat bugün ama henüz gelen giden yok ve testler da negatif.. Haziran başı olur sanırım yeni bat.
ebru_can_ebru Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 7.178 12.648 248 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #55 PeriLous .!.: Bat bugün ama henüz gelen giden yok ve testler da negatif.. Haziran başı olur sanırım yeni bat. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun belki geç çıkar belki de haziran da gelir inş çok bekletmez
PeriLous .!.: Bat bugün ama henüz gelen giden yok ve testler da negatif.. Haziran başı olur sanırım yeni bat. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun belki geç çıkar belki de haziran da gelir inş çok bekletmez
PeriLous Iyi ki varsınız kızlarım.. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 3.764 727 163 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #56 eminem39 .!.: Bat bugundu gelen giden yokkkk Genişletmek için tıkla... Test yaptın mı hiç? ebru_can_ebru .!.: Hayırlısı olsun belki geç çıkar belki de haziran da gelir inş çok bekletmez Genişletmek için tıkla... Inşallah hayırlısıyla olur.
eminem39 .!.: Bat bugundu gelen giden yokkkk Genişletmek için tıkla... Test yaptın mı hiç? ebru_can_ebru .!.: Hayırlısı olsun belki geç çıkar belki de haziran da gelir inş çok bekletmez Genişletmek için tıkla... Inşallah hayırlısıyla olur.
Nur_hasret Ya Sabır ya Selamet.. :) Kayıtlı Üye 29 Haziran 2016 629 542 53 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #57 ezgish .!.: Biliyon mu ben klomen ne demek bilmiyom! Genişletmek için tıkla... Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor
ezgish .!.: Biliyon mu ben klomen ne demek bilmiyom! Genişletmek için tıkla... Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor
ezgish Güneşin olsun gönlünde! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 19 Nisan 2014 864 783 53 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #58 Nur_hasret .!.: Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor Genişletmek için tıkla... Neyi düzenliyor? Hangi sorunu çözüyor?
Nur_hasret .!.: Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor Genişletmek için tıkla... Neyi düzenliyor? Hangi sorunu çözüyor?
Sweet03 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2017 556 612 23 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #59 Nur_hasret .!.: Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor Genişletmek için tıkla... Herkez alip kullanabiliyormu
Nur_hasret .!.: Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor Genişletmek için tıkla... Herkez alip kullanabiliyormu
Sweet03 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2017 556 612 23 7 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgish #60 Nur_hasret .!.: Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor Genişletmek için tıkla... Yumurta takibini nasl yapiyorsun benide bilgilendirirmsin
Nur_hasret .!.: Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor Genişletmek için tıkla... Yumurta takibini nasl yapiyorsun benide bilgilendirirmsin