- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım doktor yazmazsa içme ovilasyon testi ile yumurtlama gününü öğrenebilirsinNeyi düzenliyor? Hangi sorunu çözüyor?
Promotil bizimki de canim. Gunde 1 kere suya karıstirip iciyo. Toz şeklindeNeofortil canım. Sizin?
Bende aslen Kayseriliyim, Antalya da yasiyorum, 3 yıldir. Evlendim geldim ama ailem orada. Kayseri deyince yazmak istedim. Coook ozledim :)Bende kayseride oturuyorum bende memorial gidiyorum çok memnunum doktorumdan hastaneden.. yarın hsg cekincem inş bu ay tutar
Yumurtlama var mı gelişmiş mi çatlama takibi falan oluyor. Tahlil falan yapılıyorNeyi düzenliyor? Hangi sorunu çözüyor?
Yok doktor kontrolünde olmasında lazım yoksa kist falan olursa fark edilmeyebilir. Belli günlerde çağırıyor çünkü. İlki olumsuz sonuçlanınca muayene etti kist var mı diye olmayınca 2. Kez denemeye başladık.Herkez alip kullanabiliyormu
Arkadaşlar strese gerek yok. Herşey olacağına varır. Karnımızda taşıyacağımız evladın da kaderi elbet yazılmıştır. Hem bilmem farkında mısınız gebeliğe ilk ve tek önemli engel stres.Selam kızlar stresin az olduğu bir topic arıyorum sanırım burası.bat 26 mayıs.hadi bakemmm
Kayseri memorial miBende kayseride oturuyorum bende memorial gidiyorum çok memnunum doktorumdan hastaneden.. yarın hsg cekincem inş bu ay tutar
Benimde 15 Mayıs inşallah güzel haberler veririz :)Selam kızlar
Benim Bat'ta 14 mayıs
Bu ay Ovulasyon u takip ettik bayaaa çalıştık yine :) ayaklar hep havadaydı:)
İnşallah baharla birlikte gelen heyecanımız güzel haberlerle pekişir
Bu ay ben de çok umutluyum
1 yıldır yok bebek![]()
Benimde 14 mayısSelam kızlar
Benim Bat'ta 14 mayıs
Bu ay Ovulasyon u takip ettik bayaaa çalıştık yine :) ayaklar hep havadaydı:)
İnşallah baharla birlikte gelen heyecanımız güzel haberlerle pekişir
Bu ay ben de çok umutluyum
1 yıldır yok bebek![]()
Yok bizimki hap!Promotil bizimki de canim. Gunde 1 kere suya karıstirip iciyo. Toz şeklinde