- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Bat günümü iple çekiyorumÇok erken daha canım keşke olsada keyfini cikarsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat günümü iple çekiyorumÇok erken daha canım keşke olsada keyfini cikarsak
Gun asiri iliski ne demek onu anlayamadimSelammm! Beklenen grubu açmış bulunuyorum. İlk mesaj da benden gelsin.
Bugün itibariyle tüm tahlilleri tetkikleri yaptırmış, sonuçları da almış bulunuyoruz. Allah'a şükür her şey normal, bir sıkıntımız yok. (Ufacık bir şey çıkacak diye çok korktum.) Benim doktorum da, eşimin doktoru da, normal yolla çocuk sahibi olmanızda hiç bir engel yok dedi. Soğan kürüymüş, ovulasyon testiymiş hiçbir şey denemeyeceğim bu ay. Fena cesaret geldi bana. Çünkü işimiz Allah'a kalmış bizim. Ol der ve olur, öyle değil mi?
Biri uzman biri profesör iki doktorun tek ve ortak tavsiyesini aktarıyorum: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin, C vitamini, yeşillik, bal ve sağlıklı şeyler yiyin + gün aşırı ilişki''
Hadi kolay gele canım bacılarım!
Bi gün arayla yapılan ilişki canımGun asiri iliski ne demek onu anlayamadim
Benimde bat 18 mayis yumurtlama gununu takip ettim bu ay insallah hayrlisi olurBi gün arayla yapılan ilişki canım
Hayirlisi olsun canimKizlar bat yarın diye yazmistim buraya, kirmizilar geldi bile yeni bat tarihim 30 mayis. 24 günde bir regl oluyorum.
Amin canim. Bu ay hic bir sey yapmayacagim ve bu konuyu unutacagim. Esim vitamin kullaniyo sperm hareketliligi icin sadece o, bi de ovulasyon testi alip şansi artirmayi deneyecegim.Hayirlisi olsun canim
En onemlisi zaten piskolojik akisina birakmak gerekiyo ama insan yapamiyo yinede.. benim bat 18 mayis ovulasyon gununu degerlendrdm bakalim hayrlisiAmin canim. Bu ay hic bir sey yapmayacagim ve bu konuyu unutacagim. Esim vitamin kullaniyo sperm hareketliligi icin sadece o, bi de ovulasyon testi alip şansi artirmayi deneyecegim.
Hadi hayirlisi canim insallah. Allahim herkesin gonlunun muradini versin insallahEn onemlisi zaten piskolojik akisina birakmak gerekiyo ama insan yapamiyo yinede.. benim bat 18 mayis ovulasyon gununu degerlendrdm bakalim hayrlisi
saglik olsun cnm uzulme bu ay daha hazrlikli olursun insall hepimiz bu ay hamile klriz bnmde batim 19 mays ana umudum yok biran once adet olup iki gunde bir iliski olmasi lazm hpimizin hkknda hyrlisi olsun insallh..Kizlar bat yarın diye yazmistim buraya, kirmizilar geldi bile yeni bat tarihim 30 mayis. 24 günde bir regl oluyorum.
insallh cnm insallh okadar cok istyruzki bizde allhm herkese nasip etsin insallhMerhaba kızlar bugün adetim bitti bat 2 haziran benide ekleyin bol bol bebiş haberleri alalım inşallah bu ay
Kaç yıldır olmuyorBenim bat da 12 mayıs. Olmazssa tüp bebege başliyoruz
Aynen. Doktor ek olarak esime bi vitamin verdi. Bayaa da pahali bisey. Ben de gecen ay hevesle bir suru ovulasyon testi almistim. Bosa gitmesin bu ay da sadece onu kullanirim.Amin canim. Bu ay hic bir sey yapmayacagim ve bu konuyu unutacagim. Esim vitamin kullaniyo sperm hareketliligi icin sadece o, bi de ovulasyon testi alip şansi artirmayi deneyecegim.
1,5 senedirKaç yıldır olmuyor
Amin canim hayirlisi Allahtan. Rabbim biliyor verecegi zamani ama iste insan her ay az da olsa bir umit tasiyosaglik olsun cnm uzulme bu ay daha hazrlikli olursun insall hepimiz bu ay hamile klriz bnmde batim 19 mays ana umudum yok biran once adet olup iki gunde bir iliski olmasi lazm hpimizin hkknda hyrlisi olsun insallh..
Ilacin adi ne canim. Bizim vitaminde bayagi pahali. Bir kac hafta gecikmeli basladik ilaci başta alamadik. Keciboynuzu kürü de yapacagim ben esime. Pekmezini iciyordu ama kür de yapacagim.Aynen. Doktor ek olarak esime bi vitamin verdi. Bayaa da pahali bisey. Ben de gecen ay hevesle bir suru ovulasyon testi almistim. Bosa gitmesin bu ay da sadece onu kullanirim.