Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 1 karnım ağırıyor sanırım regl olucam

Benimde dün regl günümdü.ama bugünde olabilirim. Her an bekliyorum

Kizlar ben iki gundur kasik agrisindan oldum sol kasigima tek vuruyor bide kist falan patlamis olabilirmi

Çok erken daha belki yumurtan geç catladi bilemezsinki benim 3 gün var adet olmama sağlık ocağına gittim bugün test yapsam cikarmi dedim çıkmaz dedi Dr çünkü yumurta 17.gunde catladi
Ben dun test yapmistim cikmadi varmi yokmu bilmiyorum bakacaz daha batim 14 mi 15 mi onuda karistiridim ya hadi hayirlisi

ben ne belirtiler yasıyorum bi bilseniiiiiizzzz bir gün var dıyrm bir gun yok deli olacm artık
Aynen bende bu ara kasik agrisi bide kist mi patladi dusuncesi

Ben dun test yapmistim cikmadi varmi yokmu bilmiyorum bakacaz daha batim 14 mi 15 mi onuda karistiridim ya hadi hayirlisi

Aynen bende bu ara kasik agrisi bide kist mi patladi dusuncesi
Aman Ikı aydır var belirti yasamadıgım belırtım kalmadı

Hayırlısı olsun inşallah
Insallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…