- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Ankaradayım ben sen nerdesinYakınsa olsaydın keşke canım ☺☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankaradayım ben sen nerdesinYakınsa olsaydın keşke canım ☺☺☺
Benim ilk ay 2 gün ondan sonraki ay 4Şaşırdım benimde geçen ay 2 gün erken oldu inşallah hazırlamıştır rahimim
Ağzınız sulansın diye attım zaten ne kadar kötüyümmCanım çekti be ağzım sulandı
Ben K. maraş'ta canım ☺ bayağı uzakmışAnkaradayım ben sen nerdesin
Oooo hemde nasılBen K. maraş'ta canım ☺ bayağı uzakmış
Kısmet belki yollarımız kesişirOooo hemde nasıl
Sulandı sulanmasına ama erik vardı evde şükürler olsunAğzınız sulansın diye attım zaten ne kadar kötüyümm
Sulandı sulanmasına ama erik vardı evde şükürler olsun
Hızlı kalp atışları yaşıyorum şuan bi de ateş basıyor Bu nedir böyle belirti var mı aynı şey dünde başıma geldi nefes almakta güçlük yaşadım bi kaç dakika
Tansiyon mu hiç almıyımYüksek tansiyon belirtisi gibi... Hiç duymadım gebelik le alakalı
İnşallah. Şu sıralar annemin başına bela da oradan aşinayız maalesefTansiyon mu hiç almıyım
Geçmiş olsun acil şifalar tüm hastalaraİnşallah. Şu sıralar annemin başına bela da oradan aşinayız maalesef
Aminnnnİyi gecelerr kizlarr rabbim buradaki tüm bayanlara ve bana hayırlı bebis ler versinn
Aminnnnİyi gecelerr kizlarr rabbim buradaki tüm bayanlara ve bana hayırlı bebis ler versinn
Erken değilmi canım test için benimki de 19 mayıs ?Ben bugun test yaptim negatif kizlar bat 18 mayis galiba artik 15 haziran oluck yeni bat
Evet evet ovilasyon testi ile yakaladım inşallah hamileyimdirrrrrrİnşallah canım yumurtlama günlerini iyi değerlendirebildin mi