Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ay bıtmeden yetişsek iyidir hazırana kalırsada canımız saolsun artık ne diyelim

Bi hafta oncesinden gosteren testler var ondan yaptim gecen ayda ayni sekilee yapmistim negatif cikmisti otuzden umudum yok
Çok erken daha belki yumurtan geç catladi bilemezsinki benim 3 gün var adet olmama sağlık ocağına gittim bugün test yapsam cikarmi dedim çıkmaz dedi Dr çünkü yumurta 17.gunde catladi

Yavaştan yavaştan hamilelik haberleri geliyor inşallahh bu topikteki herkes hamiledir ☺☺ an itibari ile yeni belirtilerimi söyleyim
Sarı akıntım olmaya başladı sol göğsümde ağrı olmaya başladı kendimce ateşimde yükseldi hissediyorum oturduğum yerde terlediğimi farkettim ve acayp bi baş ağrısı

Kızlar bisi danıscaktım lütfen yardımcı olun ben 24 25 günde bir regl oluyorum ve yumurtlamam ovu testine göre de takvime göre de aynı cıkıyor 10. 11. Günü gibii oyüzden ben de bu ay 9 10 11 12 günlerinde ilişki yaşadım ve şuan 15.günü.. acaba devam etmeli miydim yoksa yine de yeterli mi? Buarada gecen ay günasırı olarak yumurtlamadan bir gün önce ve 1 gün sonra olmustu ovulasyon pick oldugu gün olmamıstı ilişki kusurabakmayın biraz uzun oldu

canım 15.gunuyse catlamıstır tutmus yada tutmamısta olabılır bu süreyi degerlendırmıssın artık adetın gecıkırse bı ıhtımal olur insallah bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…