• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hamiş adayları :)
Bugün regl günüm bekliyorum stres var şişkinlik var göğüslerime dokunamıyorum gerginlik, yorgunluk ...
inş olmammm ya :KK43:
umarım önmüzdeki yıl anneler gününde bebeğimiz kucağımızda olur :KK9:

Günaydın canm amin inşallahh

Insallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallah
Saçmalık ya onun sevgisi ile kendi evladının sevgisi aynı olmaz ki takma kafana fazla canım

Insallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallah
Canim sırtına yaki att eczanelerde satılıyor ya ondann

Kızlar bisi danıscaktım lütfen yardımcı olun :KK43: ben 24 25 günde bir regl oluyorum ve yumurtlamam ovu testine göre de takvime göre de aynı cıkıyor 10. 11. Günü gibii oyüzden ben de bu ay 9 10 11 12 günlerinde ilişki yaşadım ve şuan 15.günü.. acaba devam etmeli miydim yoksa yine de yeterli mi? Buarada gecen ay günasırı olarak yumurtlamadan bir gün önce ve 1 gün sonra olmustu ovulasyon pick oldugu gün olmamıstı ilişki kusurabakmayın biraz uzun oldu
Gün aşırı demişti doktorum ve hiç bırakmayın dedi ara vermeyin canım

Yaa kıyamam allahım tez zamanda nasip etsin

Back