- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Sakin ol cnm varmı ağrın falanHer an gelir korkusuyla yaşiyorum bugünü valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol cnm varmı ağrın falanHer an gelir korkusuyla yaşiyorum bugünü valla
Adete 4.5 gün var diğmiiii hamilesin o zaman hayırlı olsunnnEvet evet ovilasyon testi ile yakaladım inşallah hamileyimdirrrrrrEki Görüntüle 1995016
Bi hafta oncesinden gosteren testler var ondan yaptim gecen ayda ayni sekilee yapmistim negatif cikmisti otuzden umudum yokErken değilmi canım test için benimki de 19 mayıs ?
Çok erken daha belki yumurtan geç catladi bilemezsinki benim 3 gün var adet olmama sağlık ocağına gittim bugün test yapsam cikarmi dedim çıkmaz dedi Dr çünkü yumurta 17.gunde catladiBi hafta oncesinden gosteren testler var ondan yaptim gecen ayda ayni sekilee yapmistim negatif cikmisti otuzden umudum yok
Hiiiii inşallahhhhhh adetim 15 MayısAdete 4.5 gün var diğmiiii hamilesin o zaman hayırlı olsunnn
hepimiz icin hayurli olsun kysmetse ilk gebeligin miAynıyız :)
Belirtin var mıHiiiii inşallahhhhhh adetim 15 Mayıs
Yok canım. Bugun olmadım ama yarın muhakak olurumSakin ol cnm varmı ağrın falan
Daha cok erken canim cikmaz zatenBen bugun test yaptim negatif kizlar bat 18 mayis galiba artik 15 haziran oluck yeni bat
benım de 18 yARIN YAPSAM MI DIYODUMBen bugun test yaptim negatif kizlar bat 18 mayis galiba artik 15 haziran oluck yeni bat
Insallah oyle olur canmÇok erken daha belki yumurtan geç catladi bilemezsinki benim 3 gün var adet olmama sağlık ocağına gittim bugün test yapsam cikarmi dedim çıkmaz dedi Dr çünkü yumurta 17.gunde catladi
Benimki negatif cikti valla bence beklebenım de 18 yARIN YAPSAM MI DIYODUM
canım 15.gunuyse catlamıstır tutmus yada tutmamısta olabılır bu süreyi degerlendırmıssın artık adetın gecıkırse bı ıhtımal olur insallah bekle...Kızlar bisi danıscaktım lütfen yardımcı olun ben 24 25 günde bir regl oluyorum ve yumurtlamam ovu testine göre de takvime göre de aynı cıkıyor 10. 11. Günü gibii oyüzden ben de bu ay 9 10 11 12 günlerinde ilişki yaşadım ve şuan 15.günü.. acaba devam etmeli miydim yoksa yine de yeterli mi? Buarada gecen ay günasırı olarak yumurtlamadan bir gün önce ve 1 gün sonra olmustu ovulasyon pick oldugu gün olmamıstı ilişki kusurabakmayın biraz uzun oldu
P.tesiye ne varki şurda hadi hayırlısıHiiiii inşallahhhhhh adetim 15 Mayıs