Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde dün regl günümdü.ama bugünde olabilirim. Her an bekliyorumGünaydın hamiş adayları :)
Bugün regl günüm bekliyorum stres var şişkinlik var göğüslerime dokunamıyorum gerginlik, yorgunluk ...
inş olmammm ya
umarım önmüzdeki yıl anneler gününde bebeğimiz kucağımızda olur
canm naslsn varmi bi gelisme..Benimde dün regl günümdü.ama bugünde olabilirim. Her an bekliyorum
Valla canm şimdilik bişey yok. Ama her an gelebilir. Karnım bi tuhaf çünkücanm naslsn varmi bi gelisme..
Bebek o bebekValla canm şimdilik bişey yok. Ama her an gelebilir. Karnım bi tuhaf çünkü
Ahh keşke inşallahBebek o bebek
Ben dun test yapmistim cikmadi varmi yokmu bilmiyorum bakacaz daha batim 14 mi 15 mi onuda karistiridim ya hadi hayirlisiÇok erken daha belki yumurtan geç catladi bilemezsinki benim 3 gün var adet olmama sağlık ocağına gittim bugün test yapsam cikarmi dedim çıkmaz dedi Dr çünkü yumurta 17.gunde catladi
Aynen bende bu ara kasik agrisi bide kist mi patladi dusuncesiben ne belirtiler yasıyorum bi bilseniiiiiizzzz bir gün var dıyrm bir gun yok deli olacm artık
İnsan sabırsızlanıyoBenimki negatif cikti valla bence bekle
Bebek olunca da sancı olur adet gunundeSon 1 karnım ağırıyor sanırım regl olucam
Aman Ikı aydır var belirti yasamadıgım belırtım kalmadıBen dun test yapmistim cikmadi varmi yokmu bilmiyorum bakacaz daha batim 14 mi 15 mi onuda karistiridim ya hadi hayirlisi
Aynen bende bu ara kasik agrisi bide kist mi patladi dusuncesi
Son iki gun zamanda gecmiyor artik kayinvalidem ruyasinda beni gormus kucagimda bebek varmis simdiye kadar kimi ruyasinda gorsuyse cikti umarim bnmde vardrAman Ikı aydır var belirti yasamadıgım belırtım kalmadı
Bilmiyorum ya bat yarın dün pembe lekelenme olduBebek olunca da sancı olur adet gununde
Hayırlısı olsun inşallahSon iki gun zamanda gecmiyor artik kayinvalidem ruyasinda beni gormus kucagimda bebek varmis simdiye kadar kimi ruyasinda gorsuyse cikti umarim bnmde vardr
İnsallah vardırBilmiyorum ya bat yarın dün pembe lekelenme oldu
Insallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallahHayırlısı olsun inşallah
Insallah canimGünaydın kizlar bende rüyamda evimi karıncaların bastigini gördüm okadar çoktu ki kalktığımda sabah ezani okuyordu anlamina baktimda evlat diyor yaa allahim insallah bu ay verir hepimize cokta inanmamak lazım ama bu bana bi umut oldu