- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tam olarak ne işe yaradığını tam bilmiyorum sanırım yumurtaları sıcak tutuyor büyütüyor ben öyle düşünüyorum ama yıllardır insanlar hep bu şekilde hamile kalmisNe ise yariyor ki cnm
Aynen ben de evdekileri de başka arkadaslara veridm sırf yapmamak icin almayacam da bekleyecem günüm geçene kadarGünüm geçmeden yapmam bıktım tek çizgiden
niye cnm umudunu kirma ins olur allah saglikli sihatli evlat nasip etsinIlk olacak insallah ama umudum yok pek.
Amin canm hepimize insallahYaa kıyamam allahım tez zamanda nasip etsin
Bu ayim gecsin olursam alip yapayim bu defa olursam kasik cektirmeyi dusunuyorumCanim tam olarak ne işe yaradığını tam bilmiyorum sanırım yumurtaları sıcak tutuyor büyütüyor ben öyle düşünüyorum ama yıllardır insanlar hep bu şekilde hamile kalmis
Günaydın kizlar bende rüyamda evimi karıncaların bastigini gördüm okadar çoktu ki kalktığımda sabah ezani okuyordu anlamina baktimda evlat diyor yaa allahim insallah bu ay verir hepimize cokta inanmamak lazım ama bu bana bi umut oldu[/QUOT
İnşallah canımmmm
BTest yaptım malesef Negatif belki göstermemiştir daha bakalım
Bende yaptim canim sabah negatif ayniydi batlarimiz ben kendim varsa cikardi diyorum yani olmadi bu ayda hayırlısıTest yaptım malesef Negatif belki göstermemiştir daha bakalım
Aynen hayırlısıB
Bende yaptim canim sabah negatif ayniydi batlarimiz ben kendim varsa cikardi diyorum yani olmadi bu ayda hayırlısı
Kızlar bende rüyamda düğün gördüm
Bat tarihi gelsede bitse bu sıkıntı ☺Bende mavi gözlü erkek çocuğu ve kayısı gördüm
Bat tarihi gelsede bitse bu sıkıntı ☺
geldim cnm tşk ederimD durumira07 buraya da gel
bu arada ben dün yaptım dayanamayıp bat a 2 gün varken. negatifzaten var gibide hissetmiyorum ama merak işte, olmadı önümüzdeki ay birde ovilasyon testi mi denesek acaba cnm ya ,benım de 18 yARIN YAPSAM MI DIYODUM
İnşallahh canım önce sen sonra biz ☺Keskeee..
yarın test yapcam inşallah çift çizgiyi görürüm