- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
Devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir2 gün var bugün çok açık pembe lekelenme yaşadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir2 gün var bugün çok açık pembe lekelenme yaşadım
Canim sen bilirsin yaparsan çıkar hamile olup olmadığın bilmiş olursun sende bende bikacgun önceden test yapmayı düşünüyorumYarın test yapıcam dayanamicam artık
Insallah canım yaBir belirti olabilir
Rabbim herbirimize pozitifi görmeyi nasip eylesinInsallah canım ya
Amin Insallah canim çok istiyorum gerçekten hepimiz hamis olalimmmRabbim herbirimize pozitifi görmeyi nasip eylesin
Bende istiyorum vallahi bugün pozitifi gördüm ben allaha şükür yarın tekrarlicam p.teside kan vermeye koşicammmmAmin Insallah canim çok istiyorum gerçekten hepimiz hamis olalimmm
Şuanlık devamı gelmedi bakalım hayırlısını versin allahım herkeseDevamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir
O erikleri istiyorummmmmmmmöNaber hamişlerr (çook amin inşallah hepimiz hamişizdir)
Erik görünce dayanamıyorum ama fazla yemişim sanırım midem bir hoş oldu
Aminnnnnn inşallah canımBenim bat da bugün ama henüz bişey ypk inşallah gelmezzz
Her an gelir korkusuyla yaşiyorum bugünü vallaAminnnnnn inşallah canım
Canim insallah hamilesin öğrenir öğrenmez bize haber ver bizim içinde dua etBende istiyorum vallahi bugün pozitifi gördüm ben allaha şükür yarın tekrarlicam p.teside kan vermeye koşicammmm
Kendime dua ederken inanki isteyen herkez içinde ediyorum rabbim dualarımızı kabul eylesin..Canim insallah hamilesin öğrenir öğrenmez bize haber ver bizim içinde dua et
Canım çekti be ağzım sulandıNaber hamişlerr (çook amin inşallah hepimiz hamişizdir)
Erik görünce dayanamıyorum ama fazla yemişim sanırım midem bir hoş oldu
Benimde nisanda 5 gün erken oldu rahim gebeliğe hazırlarmış kendini ondan olurmuşRabisscyln canım ayin 23 u ama geCen ay nedense 3 gün erken olmuştum.
Şaşırdım benimde geçen ay 2 gün erken oldu inşallah hazırlamıştır rahimimBenimde nisanda 5 gün erken oldu rahim gebeliğe hazırlarmış kendini ondan olurmuş
İnşallah canım yumurtlama günlerini iyi değerlendirebildin miŞaşırdım benimde geçen ay 2 gün erken oldu inşallah hazırlamıştır rahimim