- 12 Haziran 2017
- 79
- 77
- 3
- 27
Tatlm hamilemisn.Senin adina cok sevindm.Bn eski hesabimi yanlislikla kapattm.Anderlex_spor :) Bende hala tik yok.Bu ay sogan kirunu ictm.Adetime 10 gun var Kasiklarim sismis ve agriyoo Insallah bebistirr :) Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn Rabbim13 ay önce düşüğüm olmuştu kaç ay geçti aradan daha yeni kavuştum
Saolasın canım darısı sana olur inşallah benim eltim ve dayımın gelini soğan suyu içerek hamile kaldılar o ay inşallah sende de öyle olur iyi haberlerini bekliyorumTatlm hamilemisn.Senin adina cok sevindm.Bn eski hesabimi yanlislikla kapattm.Anderlex_spor :) Bende hala tik yok.Bu ay sogan kirunu ictm.Adetime 10 gun var Kasiklarim sismis ve agriyoo Insallah bebistirr :) Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn Rabbim
Snde sagolasin tatlm.Insallah Boyle haberler duduykca seviniyorm.Olursa muhakkak yazarm :) Hayiirli sabahlarSaolasın canım darısı sana olur inşallah benim eltim ve dayımın gelini soğan suyu içerek hamile kaldılar o ay inşallah sende de öyle olur iyi haberlerini bekliyorum
AA sen hamile miymiş son çok sevindim canım hamileyim demiştin ilk sonra ovulasyon testi ile ilgili bilgiler konu acmissin bne öyle sanmisim diye üzülmüştü m bak neyse iki defa sevindirdin bizi inşallah sağlıkla hayırla kucağına alır en güzel şekilde buyutursun bebişiniSaolasın canım darısı sana olur inşallah benim eltim ve dayımın gelini soğan suyu içerek hamile kaldılar o ay inşallah sende de öyle olur iyi haberlerini bekliyorum
AMIN canım AMINN..Tamamen aynı psikoloji içerisindeyim, inşallah biz de bi gün burda sevincimizi paylaşırız canım.
Ben de olmadım. Sen yap bana da söylersin. Ben daha yapmıycam. Hiç bir belirtim de yok. Hiçbirine ait. Ara sıra kasık batmaları o kdr. O yüzden umutlanmıyorum. Sanki olucam gibiBende adet olmadım canım ama sanki her an olacakmışım gibi sürekli lavobaya gidiyorum bir şey Yok test yapacaktım akşam işlerimden dolayı yapamadım yarında olmazsan sabah erken yapmayı düşünüyorum ...
aldım canım günaydın 96 çıktıKan sonucunu aldın mı?
İnşallah bir dahki haber senin olur bizler seviniriz..Günaydınn..Snde sagolasin tatlm.Insallah Boyle haberler duduykca seviniyorm.Olursa muhakkak yazarm :) Hayiirli sabahlar
Geçen hafta test mağduru oldumAA sen hamile miymiş son çok sevindim canım hamileyim demiştin ilk sonra ovulasyon testi ile ilgili bilgiler konu acmissin bne öyle sanmisim diye üzülmüştü m bak neyse iki defa sevindirdin bizi inşallah sağlıkla hayırla kucağına alır en güzel şekilde buyutursun bebişini
amin canım inşAallah hepimiz çok iyi bir anne oluruz :) ben hiçbir şey denemedim kür felan bu ay şu dediğinz soğan kürünüü mü yapsam ?Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Tuttugunuz oruçlar, ettiginiz dualar kabul olsun insallah
Ah bi olsak...amin canım inşAallah hepimiz çok iyi bir anne oluruz :) ben hiçbir şey denemedim kür felan bu ay şu dediğinz soğan kürünüü mü yapsam ?
amin cnm bu akşam çok dua edelim birbirimiz içinKadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Tuttugunuz oruçlar, ettiginiz dualar kabul olsun insallah
o soğan kürünü bende bu ay yapıcam cnm adet günüme 7 gün var adet günümden başlicam bi arkadaşım öyle söyledi oda soğan kürüyle hamile kalmış tabi ama hiç stres yapmamış, annesi de bana dediki soğanı kabuguyla birlikte kaynat dedi o şekilde denicem bendeamin canım inşAallah hepimiz çok iyi bir anne oluruz :) ben hiçbir şey denemedim kür felan bu ay şu dediğinz soğan kürünüü mü yapsam ?
o soğan kürünü bende bu ay yapıcam cnm adet günüme 7 gün var adet günümden başlicam bi arkadaşım öyle söyledi oda soğan kürüyle hamile kalmış tabi ama hiç stres yapmamış, annesi de bana dediki soğanı kabuguyla birlikte kaynat dedi o şekilde denicem bende
Sen test yapmıştın galiba. Silik gibiydi. Nasıl oldu sonuç? Pozitifmiymiş?Soğan kürü ibrahim saraçoğlunun kürü, kabuklarıyla yapmayın derim püf noktaları var videolar da youtube da anlatıyor profesör yapılışını. İzleyin derim şifa olsun inşallah
Sen test yapmıştın galiba. Silik gibiydi. Nasıl oldu sonuç? Pozitifmiymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?