Kanda çıkabiliyor ama istiyorsan bekle. Sen neden erken yapmıştın? Bişey mi hiss ettin?Evet çok sikik positiv idrar testi ama daha adetime 3 gün var. Kan vermeye gidemedim daha beklesemmi adet gününü bilemedim
Tamamen icten konusuyorum.bidi bidi olmasin sonra.Bugununu ibadete ayir bu kdr ince dusunursen zaten yine dusunerek yapmis olucaksin. Hemen bugun yumurtlama gunun degilya ayrica yarinda olsa yine tutar. Yani tutacak olduktan sonra tek iliskiyle bile tutar. Ben bu ay gun fln saymiyorum. Hatta burayada girmicem. Olursa olucak bi gun. Ibadetmi mik mik mi diye bi kafaya girme. Zorunluymus gibi davranma. Normal zamamda bugun mik mik yaparmiydin hayir o yuzden sal gitsin.Dün reglim bitti, gün aşırı olması için bugün ilişkiye girmem gerek çocuk için, akşam da ibadetimi yapıcam, bi sakıncası var mı bunun? Eşim sonuçta helal
Dün reglim bitti, gün aşırı olması için bugün ilişkiye girmem gerek çocuk için, akşam da ibadetimi yapıcam, bi sakıncası var mı bunun? Eşim sonuçta helal
Evde vardı test almıştım önceden merak ettim ama çok erken yapacağım için çıkmaz bişey diyordum sonra görünce şaşırdım. İlk gebeliğimde kimyasal gebelik olunca şimdi bunda korkuyorum biraz heveslenmekten nasipKanda çıkabiliyor ama istiyorsan bekle. Sen neden erken yapmıştın? Bişey mi hiss ettin?
Canım benim doktorum regli bittikten 2 gun sonra başlayin demisti. Karar senin tabi. Kimseye bu konuda karişilmaz. Icinden nasil geliyorsa oyle yap.Dün reglim bitti, gün aşırı olması için bugün ilişkiye girmem gerek çocuk için, akşam da ibadetimi yapıcam, bi sakıncası var mı bunun? Eşim sonuçta helal
ALLAHın yardımıyla tutunur inşALLAH bebişinEvde vardı test almıştım önceden merak ettim ama çok erken yapacağım için çıkmaz bişey diyordum sonra görünce şaşırdım. İlk gebeliğimde kimyasal gebelik olunca şimdi bunda korkuyorum biraz heveslenmekten nasip
bence biraz bekle hatta adet başlangıcından 6 gün sonra denemeye başla benimki öle olmuş sonuçlara bakarsan 12.14 hikaye yani
bi ara yaptım 3 gün içebildim devam edemedim ne yalan söylimSoğan kürü ibrahim saraçoğlunun kürü, kabuklarıyla yapmayın derim püf noktaları var videolar da youtube da anlatıyor profesör yapılışını. İzleyin derim şifa olsun inşallah
Neyseki sonu güzel bitmiş :) amin amin amin Rabbim su mübarek ay ve gün hürmetine hayırla sağlıkla versin bebeğimiziGeçen hafta test mağduru oldumama adetin 2.5 gün sürdü 10 gün sonra kahve akıntım oldu ...gecikmemin 3.günü 3 kez test yaptım saolasın canımm darısı sana ve isteyenlere olsun
Aminn canım hayırlıca kucağımıza alsak bebişlerimizi şu günlerimiz geçse çok güzel olur..Neyseki sonu güzel bitmiş :) amin amin amin Rabbim su mübarek ay ve gün hürmetine hayırla sağlıkla versin bebeğimizi
Çok kasıyorsun bence.Bugün Zaten reglimden sonra 6.gün reglim 5 gün sürüyor, neyse haklısınız yarın da girsem sıkıntı olmaz da bayramda memleketteyim o da olmıcak çok stres oldum ya
Aaa o ne değişik bişeymiş. Ne için ki o?Kızlar bu testimde vardı evde ve merak ettim bunud ayaptım az önce
Hamilesin canım tebriklerKızlar bu testimde vardı evde ve merak ettim bunud ayaptım az önce
Gebelik testi canım clearblue, haftasına kadar gösteriyor benim şuanda yumurtlama gününü geçeli 11 gün oldu meselaAaa o ne değişik bişeymiş. Ne için ki o?
Hamilesin canım tebrikler
Gebelik testi canım clearblue, haftasına kadar gösteriyor benim şuanda yumurtlama gününü geçeli 11 gün oldu mesela
O ne guzel biseymis. Pozitif sonuç harika tebrikler. Bayram şekeri gibiKızlar bu testimde vardı evde ve merak ettim bunud ayaptım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?