ooo ozaman regl'ne 5 gün varken birde 3 gün önce yaptın yani hissettin ozaman sen ayy canım ya3 gün varken yaptım pozitifi gördüm şimdi 2 gün kaldı reglime bu akşam kan vericem
ah hangimiz düşünmüyoruz ki bende reglime 5 gün var kasığım göğsüm ağrıyor olucam diyorum bende ama işte bir ümit bekleyeceğim yine deBenim bugun bat ama gelen giden yok. Düşünmemek istiyorum ama elimde değil
hayirlisi olsun artik her ikimiz icinah hangimiz düşünmüyoruz ki bende reglime 5 gün var kasığım göğsüm ağrıyor olucam diyorum bende ama işte bir ümit bekleyeceğim yine de
3.5 mm yazıyordu canım evet çok minik daha sanırım o yüzden net bişey söylemiyorlarCanım orda bir kese gorunüyor. Göruntüyu buyutseydi daha net gorurdun. Doktorun keseyi ölcmedi mi. Genelde beta hcg 1000 in üstüne çiktiginda doktorlar bakmak istiyor. Daha rahat gorunuyormuş. Cok erken gitmissin.Haftaya daha net anlasilacaktir. İçin rahat olsun. Insallah kalp atislarinida duyarsin bebeginin
Benim normalde 6 gün sürerdi geçen ay 2.5 gün aürdü 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu şuanda adetim 2gün geçti ve 2 bat gününden 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitifdiBenim şu an reglim 4.günü ve kesildi, normalde 5 gün sürerdi bu ay 3 gün sürdü, bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim.. Bat 11 temmuz, regl bitsin çalışmalara başlıcam :)
Ben de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Ama sonra da hayır olacak, ALLAHım kısmet edecek diyorum. Hergün her Namazda dua ediyorum. InşALLAH bir gün sesimi duyarHer gün bunalıma giriyorum kendi kendime, hiç hamile kalamayacakmış gibi hissediyorum, tabi bunda yeni hamile kalıp sürekli bebeğinden bahseden eltimin payı büyük.
Selam kizlar oncelikle hepiniz sağlıkla kucaginiza alin bebislerinizi insallah. Senin cok ilginc olmus. Peki kacincin denemendiBenim normalde 6 gün sürerdi geçen ay 2.5 gün aürdü 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu şuanda adetim 2gün geçti ve 2 bat gününden 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitifdi
Ben 8 aydır istiyorum1 düşüğüm var bakalım perşembe kan vericem hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım inşallahSelam kizlar oncelikle hepiniz sağlıkla kucaginiza alin bebislerinizi insallah. Senin cok ilginc olmus. Peki kacincin denemendi
Ben 8 aydır istiyorum1 düşüğüm var bakalım perşembe kan vericem hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım inşallah
Ben de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Ama sonra da hayır olacak, ALLAHım kısmet edecek diyorum. Hergün her Namazda dua ediyorum. InşALLAH bir gün sesimi duyar
13 ay önce düşüğüm olmuştu kaç ay geçti aradan daha yeni kavuştumBüyüklerimiz düşüğün kıçı içerde olur diye bi lafı vardır yani düşükten sonra çabuk gebe kalınır anlamında, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben hiç hamile kalmadım henüz, 5 ay oldu deneyeli, nasip diyorum ama umudum kırılıyor her geçen gün.
Düşük yaptıktan 13 ay sonra oldum cabım hiçbir sorunumda yok eşiminde rabbim şimdi nasip eyledi allahıma şükür inşallah sağlıklıca kucapıma alırımRabisscyln M MrsRed benimde 4 olucak ama henuz olmicakmis gibi bisey hic dusunmuyorum. O kafaya girmek cok tehlikeli sakin girmeyin kizlar. Bak 8. Ayda olmus. 8 ay boyunca kotuyu dusunursek bu sefer stresten mahvoluruz tek sansimiz tup bebek olur. Hepimiz hepimize dua edelim. Ve akisina birakalim. Dusen melegin kacinci denemende olmustu canim. Arasinda ne kdr var
Kötü düşünme sakın canım güzel düşün güzel olsun ben buay hiç düşünmedim nerdeyse çook sakindim ve olduInsallah canim boyle hikayeler bana umut veriyo. Hic olmicak fikrinden uzaklastiriyo
canım ben her gebeliğimi bu testlerle öğrendim gerek yok pahalıya, bugün akşam kan vermeye gidicem.zaten belirtilerim var
Minoset parol zarar vermez internette de her yerde yaziyo.Kızlar bende varmı bebek bilmiyorum daha 1 gün var ama minoset içtim diş ağrım tuttu neden bilmiyorum bişey olur mu ilaç
Bende adet olmadım canım ama sanki her an olacakmışım gibi sürekli lavobaya gidiyorum bir şey Yok test yapacaktım akşam işlerimden dolayı yapamadım yarında olmazsan sabah erken yapmayı düşünüyorum ...Benim bugun bat ama gelen giden yok. Düşünmemek istiyorum ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?