Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gün bunalıma giriyorum kendi kendime, hiç hamile kalamayacakmış gibi hissediyorum, tabi bunda yeni hamile kalıp sürekli bebeğinden bahseden eltimin payı büyük.

3.5 mm yazıyordu canım evet çok minik daha sanırım o yüzden net bişey söylemiyorlar
İnşallah amiiinn

Benim şu an reglim 4.günü ve kesildi, normalde 5 gün sürerdi bu ay 3 gün sürdü, bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim.. Bat 11 temmuz, regl bitsin çalışmalara başlıcam :)
Benim normalde 6 gün sürerdi geçen ay 2.5 gün aürdü 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu şuanda adetim 2gün geçti ve 2 bat gününden 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitifdi

Her gün bunalıma giriyorum kendi kendime, hiç hamile kalamayacakmış gibi hissediyorum, tabi bunda yeni hamile kalıp sürekli bebeğinden bahseden eltimin payı büyük.
Ben de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Ama sonra da hayır olacak, ALLAHım kısmet edecek diyorum. Hergün her Namazda dua ediyorum. InşALLAH bir gün sesimi duyar

Benim normalde 6 gün sürerdi geçen ay 2.5 gün aürdü 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu şuanda adetim 2gün geçti ve 2 bat gününden 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitifdi
Selam kizlar oncelikle hepiniz sağlıkla kucaginiza alin bebislerinizi insallah. Senin cok ilginc olmus. Peki kacincin denemendi

Selam kizlar oncelikle hepiniz sağlıkla kucaginiza alin bebislerinizi insallah. Senin cok ilginc olmus. Peki kacincin denemendi
Ben 8 aydır istiyorum1 düşüğüm var bakalım perşembe kan vericem hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım inşallah

Ben 8 aydır istiyorum1 düşüğüm var bakalım perşembe kan vericem hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım inşallah

Büyüklerimiz düşüğün kıçı içerde olur diye bi lafı vardır yani düşükten sonra çabuk gebe kalınır anlamında, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben hiç hamile kalmadım henüz, 5 ay oldu deneyeli, nasip diyorum ama umudum kırılıyor her geçen gün.

Ben de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Ama sonra da hayır olacak, ALLAHım kısmet edecek diyorum. Hergün her Namazda dua ediyorum. InşALLAH bir gün sesimi duyar

Tamamen aynı psikoloji içerisindeyim, inşallah biz de bi gün burda sevincimizi paylaşırız canım.

13 ay önce düşüğüm olmuştu kaç ay geçti aradan daha yeni kavuştum

Rabisscyln M MrsRed benimde 4 olucak ama henuz olmicakmis gibi bisey hic dusunmuyorum. O kafaya girmek cok tehlikeli sakin girmeyin kizlar. Bak 8. Ayda olmus. 8 ay boyunca kotuyu dusunursek bu sefer stresten mahvoluruz tek sansimiz tup bebek olur. Hepimiz hepimize dua edelim. Ve akisina birakalim. Dusen melegin kacinci denemende olmustu canim. Arasinda ne kdr var

Düşük yaptıktan 13 ay sonra oldum cabım hiçbir sorunumda yok eşiminde rabbim şimdi nasip eyledi allahıma şükür inşallah sağlıklıca kucapıma alırım

Kızlar bende varmı bebek bilmiyorum daha 1 gün var ama minoset içtim diş ağrım tuttu neden bilmiyorum bişey olur mu ilaç

Benim bugun bat ama gelen giden yok. Düşünmemek istiyorum ama elimde değil
Bende adet olmadım canım ama sanki her an olacakmışım gibi sürekli lavobaya gidiyorum bir şey Yok test yapacaktım akşam işlerimden dolayı yapamadım yarında olmazsan sabah erken yapmayı düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…