• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün reglim bitti, gün aşırı olması için bugün ilişkiye girmem gerek çocuk için, akşam da ibadetimi yapıcam, bi sakıncası var mı bunun? Eşim sonuçta helal

Dün reglim bitti, gün aşırı olması için bugün ilişkiye girmem gerek çocuk için, akşam da ibadetimi yapıcam, bi sakıncası var mı bunun? Eşim sonuçta helal
Tamamen icten konusuyorum.bidi bidi olmasin sonra.Bugununu ibadete ayir bu kdr ince dusunursen zaten yine dusunerek yapmis olucaksin. Hemen bugun yumurtlama gunun degilya ayrica yarinda olsa yine tutar. Yani tutacak olduktan sonra tek iliskiyle bile tutar. Ben bu ay gun fln saymiyorum. Hatta burayada girmicem. Olursa olucak bi gun. Ibadetmi mik mik mi diye bi kafaya girme. Zorunluymus gibi davranma. Normal zamamda bugun mik mik yaparmiydin hayir o yuzden sal gitsin.

bence biraz bekle hatta adet başlangıcından 6 gün sonra denemeye başla benimki öle olmuş sonuçlara bakarsan 12.14 hikaye yani

Kanda çıkabiliyor ama istiyorsan bekle. Sen neden erken yapmıştın? Bişey mi hiss ettin?
Evde vardı test almıştım önceden merak ettim ama çok erken yapacağım için çıkmaz bişey diyordum sonra görünce şaşırdım. İlk gebeliğimde kimyasal gebelik olunca şimdi bunda korkuyorum biraz heveslenmekten nasip

Canım benim doktorum regli bittikten 2 gun sonra başlayin demisti. Karar senin tabi. Kimseye bu konuda karişilmaz. Icinden nasil geliyorsa oyle yap.

Evde vardı test almıştım önceden merak ettim ama çok erken yapacağım için çıkmaz bişey diyordum sonra görünce şaşırdım. İlk gebeliğimde kimyasal gebelik olunca şimdi bunda korkuyorum biraz heveslenmekten nasip
ALLAHın yardımıyla tutunur inşALLAH bebişin

bence biraz bekle hatta adet başlangıcından 6 gün sonra denemeye başla benimki öle olmuş sonuçlara bakarsan 12.14 hikaye yani

Bugün Zaten reglimden sonra 6.gün reglim 5 gün sürüyor, neyse haklısınız yarın da girsem sıkıntı olmaz da bayramda memleketteyim o da olmıcak çok stres oldum ya :(

Soğan kürü ibrahim saraçoğlunun kürü, kabuklarıyla yapmayın derim püf noktaları var videolar da youtube da anlatıyor profesör yapılışını. İzleyin derim şifa olsun inşallah
bi ara yaptım 3 gün içebildim devam edemedim ne yalan söylim

Geçen hafta test mağduru oldum :KK70: ama adetin 2.5 gün sürdü 10 gün sonra kahve akıntım oldu ...gecikmemin 3.günü 3 kez test yaptım :KK70: saolasın canımm darısı sana ve isteyenlere olsun
Neyseki sonu güzel bitmiş :) amin amin amin Rabbim su mübarek ay ve gün hürmetine hayırla sağlıkla versin bebeğimizi

Neyseki sonu güzel bitmiş :) amin amin amin Rabbim su mübarek ay ve gün hürmetine hayırla sağlıkla versin bebeğimizi
Aminn canım hayırlıca kucağımıza alsak bebişlerimizi şu günlerimiz geçse çok güzel olur..

Hayırlısıyla sende bebişine kavuşursun inşallaahh

Kızlar bu testimde vardı evde ve merak ettim bunud ayaptım az önce

Eklentiler

• IMG_3496.JPG
    IMG_3496.JPG
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
Back