• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 ay önce düşüğüm olmuştu kaç ay geçti aradan daha yeni kavuştum
Tatlm hamilemisn.Senin adina cok sevindm.Bn eski hesabimi yanlislikla kapattm.Anderlex_spor :) Bende hala tik yok.Bu ay sogan kirunu ictm.Adetime 10 gun var Kasiklarim sismis ve agriyoo Insallah bebistirr :) Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn Rabbim

Tatlm hamilemisn.Senin adina cok sevindm.Bn eski hesabimi yanlislikla kapattm.Anderlex_spor :) Bende hala tik yok.Bu ay sogan kirunu ictm.Adetime 10 gun var Kasiklarim sismis ve agriyoo Insallah bebistirr :) Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn Rabbim
Saolasın canım darısı sana olur inşallah benim eltim ve dayımın gelini soğan suyu içerek hamile kaldılar o ay inşallah sende de öyle olur iyi haberlerini bekliyorum

Saolasın canım darısı sana olur inşallah benim eltim ve dayımın gelini soğan suyu içerek hamile kaldılar o ay inşallah sende de öyle olur iyi haberlerini bekliyorum
Snde sagolasin tatlm.Insallah Boyle haberler duduykca seviniyorm.Olursa muhakkak yazarm :) Hayiirli sabahlar

AA sen hamile miymiş son çok sevindim canım hamileyim demiştin ilk sonra ovulasyon testi ile ilgili bilgiler konu acmissin bne öyle sanmisim diye üzülmüştü m bak neyse iki defa sevindirdin bizi inşallah sağlıkla hayırla kucağına alır en güzel şekilde buyutursun bebişini :KK36:

Bende adet olmadım canım ama sanki her an olacakmışım gibi sürekli lavobaya gidiyorum bir şey Yok test yapacaktım akşam işlerimden dolayı yapamadım yarında olmazsan sabah erken yapmayı düşünüyorum ...
Ben de olmadım. Sen yap bana da söylersin. Ben daha yapmıycam. Hiç bir belirtim de yok. Hiçbirine ait. Ara sıra kasık batmaları o kdr. O yüzden umutlanmıyorum. Sanki olucam gibi

AA sen hamile miymiş son çok sevindim canım hamileyim demiştin ilk sonra ovulasyon testi ile ilgili bilgiler konu acmissin bne öyle sanmisim diye üzülmüştü m bak neyse iki defa sevindirdin bizi inşallah sağlıkla hayırla kucağına alır en güzel şekilde buyutursun bebişini :KK36:
Geçen hafta test mağduru oldum :D ama adetin 2.5 gün sürdü 10 gün sonra kahve akıntım oldu ...gecikmemin 3.günü 3 kez test yaptım :D saolasın canımm darısı sana ve isteyenlere olsun

Tatlm bn yaptm sogan kürunu simdi beklmedeym.Pozitif olursa soylerimm.Başlarsnn :))))

amin canım inşAallah hepimiz çok iyi bir anne oluruz :) ben hiçbir şey denemedim kür felan bu ay şu dediğinz soğan kürünüü mü yapsam ?
o soğan kürünü bende bu ay yapıcam cnm adet günüme 7 gün var adet günümden başlicam bi arkadaşım öyle söyledi oda soğan kürüyle hamile kalmış tabi ama hiç stres yapmamış, annesi de bana dediki soğanı kabuguyla birlikte kaynat dedi o şekilde denicem bende

o soğan kürünü bende bu ay yapıcam cnm adet günüme 7 gün var adet günümden başlicam bi arkadaşım öyle söyledi oda soğan kürüyle hamile kalmış tabi ama hiç stres yapmamış, annesi de bana dediki soğanı kabuguyla birlikte kaynat dedi o şekilde denicem bende

Soğan kürü ibrahim saraçoğlunun kürü, kabuklarıyla yapmayın derim püf noktaları var videolar da youtube da anlatıyor profesör yapılışını. İzleyin derim şifa olsun inşallah

Soğan kürü ibrahim saraçoğlunun kürü, kabuklarıyla yapmayın derim püf noktaları var videolar da youtube da anlatıyor profesör yapılışını. İzleyin derim şifa olsun inşallah
Sen test yapmıştın galiba. Silik gibiydi. Nasıl oldu sonuç? Pozitifmiymiş?

Back