Yok canm ya bugün öğlen bi idrar testi yaptım negatif cumartesi bi leke geldi mercimek tanesi kadar sonrada hiç bişey gelmedi sabah ill idrarla bidaha yapayım diyorum eğer olmazsam tabi bu kadar gecikmezdi ilk defa yani rahim filmnden mi diye araştırdım ama yok ondan olmaz diyolar hep doktora gitmeye de korkuyorum ya cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum geç döllenme mi oldu açabaDr a gittin mi. Kimisi diyor ki benim ki hep 28 hiç şaşmaz. Dedim düzensiz miyim
Olabilir canım bende bu ay klomen kullanmıştım o mu gecikme yaptı diyorumPardon ya 30 31 mayısta gynomax fitil vermişti onu kullanmıştım akıntı için, sadece o var ilaç olarak ama üzerinden bu kadar zaman geçti regli etkiler mi bilmiyorum
İnşallah geç döllenme olsunYok canm ya bugün öğlen bi idrar testi yaptım negatif cumartesi bi leke geldi mercimek tanesi kadar sonrada hiç bişey gelmedi sabah ill idrarla bidaha yapayım diyorum eğer olmazsam tabi bu kadar gecikmezdi ilk defa yani rahim filmnden mi diye araştırdım ama yok ondan olmaz diyolar hep doktora gitmeye de korkuyorum ya cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum geç döllenme mi oldu açaba
ayy noldu testi yaptın mıValla canım kaç aydır heyecan sabırsızlık yaptım hep boş çıktı hep hayal kırıklığı gecen ay öyle heveslendim sabırsızlandim meraklandim kesin hamileyim bütün belirtiler var dedim gittim kan verdim sonuç negatif çıktı o gün içinde ağlamaktan harap oldum resmen. bu ayda nedense bilmiyorum böyle uzerimde bir sakinlik var yoksa çatlardım bende meraktan inşallah yine hayal kırıklığı yaşamam güzel haberleri veririm
20 haziran canım..son 7 kaldı diyelim inşallahBatlarınıza ne kdr var kızlar
Benimde 22 canım arada göğüs sızlaması ve kasık ağrısı var ama ilaç kullandığım için olabilir umutlanmak istemiyorum20 haziran canım..son 7 kaldı diyelim inşallah
Bende HİÇ belirti yok...Bilemiyorum ya..Moralim de bozuluyor.Ama 1 hafta da uzun zaman gelir belki bişeyler:)Benimde 22 canım arada göğüs sızlaması ve kasık ağrısı var ama ilaç kullandığım için olabilir umutlanmak istemiyorum
Bacağında batma nasıl oluyor canım uyuşma oluyor mu yada popodan mı batma çekilme gibi bişi mi oluyor ya bende de var o öyleyseBenim de yarın bat
Sağ kasığımla bacağımda iğne batmaları var
Bat yarınsa testte çıkmaz mi? ?Yaptın mı test acabaBenim de yarın bat
Sağ kasığımla bacağımda iğne batmaları var
Hayırlı olsun canım :)Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Harikasın yaa çokkk sevindimmmm...Nihayettt... Darısı başıma yarabbiiiimmmmmKızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Batlarımız aynı inşallah bu ay hamiş haberini alırız20 haziran canım..son 7 kaldı diyelim inşallah
Sağol canım darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun canım :)
Sağol canımmmm inşallah seninde güzel haberlerini alırızHarikasın yaa çokkk sevindimmmm...Nihayettt... Darısı başıma yarabbiiiimmmmmson 7
Canm klomen kullandm bu ay demişsin bn kullandığım ay günü gününe olmusum ama çatlatma iğnesi vurulmuştumİnşallah geç döllenme olsunrahim filmini ben 2 kez çektirdim gecikme yapmamıstı bana. Bende bu akşam test yaptım negatif. Bari gelse de ümitlenmesem
ayy inşallahh..Beklemeye devam ozamannBatlarımız aynı inşallah bu ay hamiş haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?