• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey soracağım. ben şimdi yumurtlama günüm 10 hazirandı 9-10-11 i değerlendirdik(9 unda koyulaşma 10unda daha koyu çizgi testlerde çatladı gibi duruyor). 12 boş geçti.13ü degerlendirip 1 boş bir dolu adet gününe kadar çalışmalara devam mı etmemiz gerekiyor.
10'da çatlamış, 11-12-13 civarı oldu oldu zaten, mikmik baymasın. Adete kadar gerek yok, hadi bilemedin 14 de yap için rahat etsin. :D Yeter o kadar.

10'da çatlamış, 11-12-13 civarı oldu oldu zaten, mikmik baymasın. Adete kadar gerek yok, hadi bilemedin 14 de yap için rahat etsin. :KK70: Yeter o kadar.
eheheh içinde şüphe olmasın de :D.adamı bi daha nasıl yakalayacağım ramazandan sonra top koşturup duracak.

eheheh içinde şüphe olmasın de :KK70:.adamı bi daha nasıl yakalayacağım ramazandan sonra top koşturup duracak.
Hah aynen. Benim kozalak da aynı. Mikmike gücüm kalmıyo iftardan sonra, adam top koşturmaya gidiyo gece yarısı turnuvasına.

Kızlar günaydın nasılsınız daha ayılamadım ofiste pc başında uyudum uyuyacağım.

Sağol canım bu ay hiç bir şey denemedim bu aydan hiç beklentim bile yoktu sadece kendi kendime yeter bu ay artık bebek düşünmek yok zaten Ramazanlik düşünsende olmaz oluruna bırak. Ve inan hiç düşünmedim streste yapmadım herkes derdi ummadığım bir anda oldu diye nasıl oluyor öyle derdim ciddende öyleymiş
6 aydir hic sebepsiz olmamış yani gercekten birşeylerin zamani var demekki. Hayirlisi olmus. Cok sevindim senin adina. Peki son 1 haftada yasadigin herhangi bir belirtin varmiydi. Onlarida paylasirmisn

Hah aynen. Benim kozalak da aynı. Mikmike gücüm kalmıyo iftardan sonra, adam top koşturmaya gidiyo gece yarısı turnuvasına.
Allah akıl fikir versin diye çok dua ettim Allahım kabul ediyor duamı fakt bu seferde aklını şeytanlığa kullanmaya çalışıyor napsam elimde kalıyor benimki de

Ben dün adet oldum dedim ama iki Damla'dan sonra gelen giden olmadı. Günümü beklicem bakalım

Eşinin testleri yapıldı mı canım?
Bu kader kısmet işi. Ne mucizeler duyuyoz burda. Allah bilir bi tek. Moral bozma. Stres yapma. Her şey olacağına varır.
canım eşim için öngörülmedi daha yeni başladık çünkü şubat ve mart çok az ama şu 2 ay daha fazla ilişki oldu

kızlar birde sorum olacak bakıyorum klübe başka sayfada bu ovülasyon ile cinsiyet tutturuluyormuş siz de biliyor musunuz tabii ne olursa olsun ama yine de tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi

kızlar birde sorum olacak bakıyorum klübe başka sayfada bu ovülasyon ile cinsiyet tutturuluyormuş siz de biliyor musunuz tabii ne olursa olsun ama yine de tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
bende merak ediyorum nasıl birşey acaba bu ay takip ettim ovulasyon ile çünkü

Ovulasyon ile cinsiyet tutturmak mı? En saçma bulduğum konulardan biridir. Bence o iş yaş. Ya da her ay çatt diye ilk denemede ve tek ilişki ile hamile kalabilenler için geçerli olabilir. Biz ovulasyon zamanı iki üç defa mikmik yapıyoz tutsun da hamile kalalım diye. Nerden bilcez ki ilkinde mi ikinci de mi üçüncü de mi hamile kaldık?

Ovulasyon ile cinsiyet tutturmak mı? En saçma bulduğum konulardan biridir. Bence o iş yaş. Ya da her ay çatt diye ilk denemede ve tek ilişki ile hamile kalabilenler için geçerli olabilir. Biz ovulasyon zamanı iki üç defa mikmik yapıyoz tutsun da hamile kalalım diye. Nerden bilcez ki ilkinde mi ikinci de mi üçüncü de mi hamile kaldık?
bunun için başka topikte yazıları okudum bende şaşırdım konuylada yabancı olduğum için sorayım dedim hatta klinik araştırmalar bile yapılmış tutturanlar olmuş

canım eşim için öngörülmedi daha yeni başladık çünkü şubat ve mart çok az ama şu 2 ay daha fazla ilişki oldu
Sen bilirsin ama kadınlardan önce erkeklerin gitmesi gerekiyor. Biz ne kadar sağlam olursak olalım ama bizde gebeliği sağlayacak olan spoşlar onlarda sonuçta. Ürologa 3. ayda gittik biz. Dr. Takdir ve teşekkür etti. Erkeklerin bu tahlillerini evlenmeden önce yaptırmasında bile fayda var ama maalesef erkekler bu işe yanaşmıyor dedi Spermiogram sonucu belli olacak olan İleri hareketlilik, morfoloji, sperm sayısı ve Renkli Doppler Lazer sonucu anlaşılacak acaba Varikosel var mı? Kan tahlili sonucu bakılacak olan hormonları ne durumda? İdrar tahliline de baktılar benim kozalağın! Böbreğine kadar incelediler yani :)

bunun için başka topikte yazıları okudum bende şaşırdım konuylada yabancı olduğum için sorayım dedim hatta klinik araştırmalar bile yapılmış tutturanlar olmuş
Valla biz bu gruptakiler genel olarak, karı koca tahlil tetkik yaptırmış, sorunlarını çözen, çözmeye çalışan ya da hiç bir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlarız. Kimimizin 5. , kimimizin bilmem kaçıncı denemesi, tutsun da, kız oğlan mı düşüncez ya!

Valla biz bu gruptakiler genel olarak, karı koca tahlil tetkik yaptırmış, sorunlarını çözen, çözmeye çalışan ya da hiç bir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlarız. Kimimizin 5. , kimimizin bilmem kaçıncı denemesi, tutsun da, kız oğlan mı düşüncez ya!
Yavvaşşş gel yawrummm.afaroz edilmeyesin benim gibin:KK53:

Back