Hayirli olsun canm sağlıkla kucağına aldığında görürsün ins.Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canm sağlıkla kucağına aldığında görürsün ins.Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Ohhh sonunda guzel bir haber aldım bugun.Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
İnşallah gülüm inşallah Rabbim herkese yaşatsınHayirli olsun canm sağlıkla kucağına aldığında görürsün ins.
Sağol canım Allah razı olsunnnOhhh sonunda guzel bir haber aldım bugun.
Tebrik ederim canım. Sag salim kucagina da almak nasip olsun insallah.
Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Sağol canım çok teşekkür ediyorum darısı sana inşallahTebrikler canım sağlıkla gelsin :)
Aynen bu son bir hafta hiç geçmiyor ama bekleyelim bakalım ben tabi adet belirtilerim başlayınca beklemekten vazgeçiyorum da orası ayrıayy inşallahh..Beklemeye devam ozamann
Evet bebiş bu bebişBide siz bakın bakalım
Evet bebiş bu bebiş
Çok heyecanlıyım çokk Rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsinEvet bebiş bu bebiş
Canım ben bu ay baska nedendn dolayi antibiyotik kullandim o yüzden birsey beklemiyorumKizlar dün bicak saplanmasi gibi bir kasik agrim vardi gunboyu sürdü. Bu sefer oluyo sanirim demistim ama dun gece duş fln aldim. Agri sanci batma hicbisey kalmadi. Yumurtlama agrisi degildi yumurtlama geceli 10 gun oldu. Varsa yorumlariniz yazin kizlar. Bu arada _citygirl_ batlarimiz ayniydi ne alemdesin
Bu antibiyotik duzenimi bozdu ya insallah birdahaki ay çalışmalara devamİlk defa bu ay belirtisiz bekliyorum:)city yaptın mi hiç test falan
Canim çok sevindim ya hayirli olsun bebisinKızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Öyleyse kesinlikle stresten gelmiyor bu.. Amin canım. Güzel haber verirsin inş.Canm klomen kullandm bu ay demişsin bn kullandığım ay günü gününe olmusum ama çatlatma iğnesi vurulmuştum
Ya bnde sinir oluyorum işte ablamla konuştum 6 yaşında yegenim var bana dua edip duruyo teyze ins.bebeğin olur diye kuzum ya ablmda sevindi adet olmadığımı duyunca esim desen iyice umitlenmiş yarin doktorumu arayacam yada giderim kanda bi bakılsın a geçen ayda stres olmustum yaaa allhil hakkımızda hayırlısıni versin
Cok teşekkür ediyorum canım benimmmCanım ben bu ay baska nedendn dolayi antibiyotik kullandim o yüzden birsey beklemiyorum
Bu antibiyotik duzenimi bozdu ya insallah birdahaki ay çalışmalara devam
Canim çok sevindim ya hayirli olsun bebisin
Darısı seninde başına inşallah en kısa zamandaCok teşekkür ediyorum canım benimmm
Hayırlı olaun kuZummmmmmm :)Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Canimmm cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun. Varmi bu ay denedigin farkli birseylerKızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Sağol canım bu ay hiç bir şey denemedim bu aydan hiç beklentim bile yoktu sadece kendi kendime yeter bu ay artık bebek düşünmek yok zaten Ramazanlik düşünsende olmaz oluruna bırak. Ve inan hiç düşünmedim streste yapmadım herkes derdi ummadığım bir anda oldu diye nasıl oluyor öyle derdim ciddende öyleymişCanimmm cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun. Varmi bu ay denedigin farkli birseyler
Sağol canım benim darısı sizlerin başlarınaaaHayırlı olaun kuZummmmmmm :)