• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide siz bakın bakalım:anneadayı:

Eklentiler

• 20170613_004402.jpg
    20170613_004402.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar dün bicak saplanmasi gibi bir kasik agrim vardi gunboyu sürdü. Bu sefer oluyo sanirim demistim ama dun gece duş fln aldim. Agri sanci batma hicbisey kalmadi. Yumurtlama agrisi degildi yumurtlama geceli 10 gun oldu. Varsa yorumlariniz yazin kizlar. Bu arada _citygirl_ _citygirl_ batlarimiz ayniydi ne alemdesin:KK66:
Canım ben bu ay baska nedendn dolayi antibiyotik kullandim o yüzden birsey beklemiyorum
İlk defa bu ay belirtisiz bekliyorum:)city yaptın mi hiç test falan
Bu antibiyotik duzenimi bozdu ya insallah birdahaki ay çalışmalara devam
Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Canim çok sevindim ya hayirli olsun bebisin :halay:

Canm klomen kullandm bu ay demişsin bn kullandığım ay günü gününe olmusum ama çatlatma iğnesi vurulmuştum
Ya bnde sinir oluyorum işte ablamla konuştum 6 yaşında yegenim var bana dua edip duruyo teyze ins.bebeğin olur diye kuzum ya ablmda sevindi adet olmadığımı duyunca esim desen iyice umitlenmiş yarin doktorumu arayacam yada giderim kanda bi bakılsın a geçen ayda stres olmustum yaaa allhil hakkımızda hayırlısıni versin
Öyleyse kesinlikle stresten gelmiyor bu.. Amin canım. Güzel haber verirsin inş. :dua:

Canimmm cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun. Varmi bu ay denedigin farkli birseyler
Sağol canım bu ay hiç bir şey denemedim bu aydan hiç beklentim bile yoktu sadece kendi kendime yeter bu ay artık bebek düşünmek yok zaten Ramazanlik düşünsende olmaz oluruna bırak. Ve inan hiç düşünmedim streste yapmadım herkes derdi ummadığım bir anda oldu diye nasıl oluyor öyle derdim ciddende öyleymiş

Sabah yaptığım testlede idrar testi onaylanmış oluyor ☺️ doğru değilmi biraz cıbıklar zayıf ama olsun demekki yavrum daha minnak ☺️ bi sorun olmaz dimii

Eklentiler

• 20170613_091147.jpg
    20170613_091147.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bişey soracağım. ben şimdi yumurtlama günüm 10 hazirandı 9-10-11 i değerlendirdik(9 unda koyulaşma 10unda daha koyu çizgi testlerde çatladı gibi duruyor). 12 boş geçti.13ü degerlendirip 1 boş bir dolu adet gününe kadar çalışmalara devam mı etmemiz gerekiyor.

Back