Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bu ay baska nedendn dolayi antibiyotik kullandim o yüzden birsey beklemiyorum
İlk defa bu ay belirtisiz bekliyorum:)city yaptın mi hiç test falan
Bu antibiyotik duzenimi bozdu ya insallah birdahaki ay çalışmalara devam
Kızlarrrrrr hamileyimmmmm sonundaaaa
Canim çok sevindim ya hayirli olsun bebisin

Öyleyse kesinlikle stresten gelmiyor bu.. Amin canım. Güzel haber verirsin inş.

Canimmm cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun. Varmi bu ay denedigin farkli birseyler
Sağol canım bu ay hiç bir şey denemedim bu aydan hiç beklentim bile yoktu sadece kendi kendime yeter bu ay artık bebek düşünmek yok zaten Ramazanlik düşünsende olmaz oluruna bırak. Ve inan hiç düşünmedim streste yapmadım herkes derdi ummadığım bir anda oldu diye nasıl oluyor öyle derdim ciddende öyleymiş

Sabah yaptığım testlede idrar testi onaylanmış oluyor doğru değilmi biraz cıbıklar zayıf ama olsun demekki yavrum daha minnak bi sorun olmaz dimii

Eklentiler

• 20170613_091147.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 44
kızlar bişey soracağım. ben şimdi yumurtlama günüm 10 hazirandı 9-10-11 i değerlendirdik(9 unda koyulaşma 10unda daha koyu çizgi testlerde çatladı gibi duruyor). 12 boş geçti.13ü degerlendirip 1 boş bir dolu adet gününe kadar çalışmalara devam mı etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…