Tabi ki hemen internetten laboquick ovulasyon testi siparisi ver 30 lu filan olanlardan. Benim telefondaki program gecen ay yanlis gosterdi. O programin dediginden 4 gun once yumurtladim.Ovülasyon tarihini telefonun takviminden takip ediyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama sanırım bunun için testler varmış ve onu yapıcam ama kullananlar var mı iyi sonuç alanlar
Canım ya neolur banada yardım et marka vs hiç birşey bilmiyorum bu konudaTabi ki hemen internetten laboquick ovulasyon testi siparisi ver 30 lu filan olanlardan. Benim telefondaki program gecen ay yanlis gosterdi. O programin dediginden 4 gun once yumurtladim.
Eşinin testleri yapıldı mı canım?ezgish çok sağol ya ben nerde hata yapıykrum bilmiyorum şubat ve mart aylarında fazla çalışamadık ama mart ayında çok şüphelendim 5 gün geciktim ki bu ilk defa oldu kan testi yaptırdım ve negatifti ilk o zaman kötü olmuştum unutmuyorum hiç kötü bir gündü benim için hiç bir kür vs yapmıyorum bundan 8 ay önce k doğum uzmanına gittim hersey güzel dedi ve megafolik başladık ama o ara bebeğe biraz ara verdik yani geçen sene ağustos ta başlayalım dedik ve taki şubatta kararımızı bozduk
Laboquick marka yaninda gebelik testi olanlar da var. Gittigidiyor dan aldim ben hemen geldi.Canım ya neolur banada yardım et marka vs hiç birşey bilmiyorum bu konuda
Bi sıkıntı yaşadın mı?
Ramazanda ovulasyon testini ne zaman yapcaktık ya?
Hamileyim işte. Tutunma kanaması dedik adına da
Düzensiz degul canm bnde son 6 aydır 28 geçen ay 36 oldu bu ay adetim 11 gun gecti hala olmadim seninki ne ki yani dusunSon 5 ayın adet aralığını yazıyorum. 25,28,28,24,26 Kızlar bende adet düzensizliği mi var. Normal mi
Dr a gittin mi. Kimisi diyor ki benim ki hep 28 hiç şaşmaz. Dedim düzensiz miyimDüzensiz degul canm bnde son 6 aydır 28 geçen ay 36 oldu bu ay adetim 11 gun gecti hala olmadim seninki ne ki yani dusun
Dr a gittin mi. Kimisi diyor ki benim ki hep 28 hiç şaşmaz. Dedim düzensiz miyim
Erken gelmiş niye öyle oldu acaba. Benim de bu son ay 29 gün oldu. Gelen giden yok. Gebelik testi yaptım negatifBenim mart ayında rahim ağzı yaram yakıldı, o zamandan sonra hep 26 idi, bugün oldum bu ay 22 oldu mesela, evlenmeden 28di
Erken gelmiş niye öyle oldu acaba. Benim de bu son ay 29 gün oldu. Gelen giden yok. Gebelik testi yaptım negatif
Onun etkisi olacağını sanmıyorum. Kullandığın ilaç varsa o yapmış olabilirEvet neden erken oldu anlayamadım, bu ay gün aşırı ilişki yaşadık ilk defa aylardır, ondan mı acaba dedim bi fikrim yok
Onun etkisi olacağını sanmıyorum. Kullandığın ilaç varsa o yapmış olabilir
Onun etkisi olacağını sanmıyorum. Kullandığın ilaç varsa o yapmış olabilir
Hiç ilaç kullanmadım aylardır ama bu ay çok stresliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?