• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr a gittin mi. Kimisi diyor ki benim ki hep 28 hiç şaşmaz. Dedim düzensiz miyim
Yok canm ya bugün öğlen bi idrar testi yaptım negatif cumartesi bi leke geldi mercimek tanesi kadar sonrada hiç bişey gelmedi sabah ill idrarla bidaha yapayım diyorum eğer olmazsam tabi bu kadar gecikmezdi ilk defa yani rahim filmnden mi diye araştırdım ama yok ondan olmaz diyolar hep doktora gitmeye de korkuyorum ya cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum geç döllenme mi oldu açaba

Pardon ya 30 31 mayısta gynomax fitil vermişti onu kullanmıştım akıntı için, sadece o var ilaç olarak ama üzerinden bu kadar zaman geçti regli etkiler mi bilmiyorum
Olabilir canım bende bu ay klomen kullanmıştım o mu gecikme yaptı diyorum

Yok canm ya bugün öğlen bi idrar testi yaptım negatif cumartesi bi leke geldi mercimek tanesi kadar sonrada hiç bişey gelmedi sabah ill idrarla bidaha yapayım diyorum eğer olmazsam tabi bu kadar gecikmezdi ilk defa yani rahim filmnden mi diye araştırdım ama yok ondan olmaz diyolar hep doktora gitmeye de korkuyorum ya cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum geç döllenme mi oldu açaba
İnşallah geç döllenme olsun;) rahim filmini ben 2 kez çektirdim gecikme yapmamıstı bana. Bende bu akşam test yaptım negatif. Bari gelse de ümitlenmesem :(

Valla canım kaç aydır heyecan sabırsızlık yaptım hep boş çıktı hep hayal kırıklığı gecen ay öyle heveslendim sabırsızlandim meraklandim kesin hamileyim bütün belirtiler var dedim gittim kan verdim sonuç negatif çıktı o gün içinde ağlamaktan harap oldum resmen. bu ayda nedense bilmiyorum böyle uzerimde bir sakinlik var yoksa çatlardım bende meraktan inşallah yine hayal kırıklığı yaşamam güzel haberleri veririm :işsiz:
ayy noldu testi yaptın mı:anneadayı::anneadayı:

İnşallah geç döllenme olsun:KK66: rahim filmini ben 2 kez çektirdim gecikme yapmamıstı bana. Bende bu akşam test yaptım negatif. Bari gelse de ümitlenmesem :KK43:
Canm klomen kullandm bu ay demişsin bn kullandığım ay günü gününe olmusum ama çatlatma iğnesi vurulmuştum
Ya bnde sinir oluyorum işte ablamla konuştum 6 yaşında yegenim var bana dua edip duruyo teyze ins.bebeğin olur diye kuzum ya ablmda sevindi adet olmadığımı duyunca esim desen iyice umitlenmiş yarin doktorumu arayacam yada giderim kanda bi bakılsın a geçen ayda stres olmustum yaaa allhil hakkımızda hayırlısıni versin

Back