• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetimin ikinci günü ama hala olmadım gelen giden yokk test yapsam bugün akşam çıkarmıkii o_O
Canımm senin sabrına hayranım..Bu sabırla harika bir anne olacağına inanıyorum...Ben olsam şimdiye kadar dayanamazdım vallahiii...Insallahhh çift cizgi haberlerini tez zamanda alırız..Çok bekletme de bgn mutlu haber alalım moralimiz tavan yapsınn:)

Canımm senin sabrına hayranım..Bu sabırla harika bir anne olacağına inanıyorum...Ben olsam şimdiye kadar dayanamazdım vallahiii...Insallahhh çift cizgi haberlerini tez zamanda alırız..Çok bekletme de bgn mutlu haber alalım moralimiz tavan yapsınn:)
Valla canım kaç aydır heyecan sabırsızlık yaptım hep boş çıktı hep hayal kırıklığı gecen ay öyle heveslendim sabırsızlandim meraklandim kesin hamileyim bütün belirtiler var dedim gittim kan verdim sonuç negatif çıktı o gün içinde ağlamaktan harap oldum resmen. bu ayda nedense bilmiyorum böyle uzerimde bir sakinlik var yoksa çatlardım bende meraktan inşallah yine hayal kırıklığı yaşamam güzel haberleri veririm :işsiz:

Kızlar bu ay yumurtlama günümde 3 gün sağ tarafımda şiddetli sancı çektim hatta sabah uykudan bile uyandım o günden beri gram ağrım yok
2 gün var bata
Hafiften sağ tarafımda batma var hepsi bu
Reglden 1 hafta önce üşürdüm acayip
Hiçbirşey yok sıfır belirti bu da beni şüphelendiriyor
Test negatif çıkacak diye korkumdan yapamıyorum erken mi olur sizce yapsamm
Artıkk olsunn yaa

Canim önceden de öyle çok istekli değildi benim de işime geliyordu ama çocuk olunca işin içinde olmuyor benim yaş otuz bu hafta önemli diyorum strese sokma beni diyor denedik olmadı ya işte diyor ya vallahi ben bu adamı boşamamk için zor tutuyorum kendimi
Bizimkine de regle 2 3 gün kala çok önemli değil diyorum olsun yapalım belli olmaz diyor doktor 2 güne 1 yapın dedi bu adam hergün istiyor olmaz diyorum dinletemiyorum
Bu erkeklerin türlü türlü huyları var
Fazlası da azı da zarar dinlemiyolar
Ama gelecekse bebiş 1 seferde bile gelir
Üzme tatlı canını

Kızlar bu ay yumurtlama günümde 3 gün sağ tarafımda şiddetli sancı çektim hatta sabah uykudan bile uyandım o günden beri gram ağrım yok
2 gün var bata
Hafiften sağ tarafımda batma var hepsi bu
Reglden 1 hafta önce üşürdüm acayip
Hiçbirşey yok sıfır belirti bu da beni şüphelendiriyor
Test negatif çıkacak diye korkumdan yapamıyorum erken mi olur sizce yapsamm
Artıkk olsunn yaa
İnşallah canım bu ay ikimizde hamiş haberini alırızzz :KK19:

Benim de 0.71.. neler yaptın anlatır mısın?
Neler yapmadımki cnm
Sabah akşam bal polen propolis yedim
Sabah akşam keçi botnuzu pekmezi içtim
Adetin 14 gününe kadar civan perçemli karışık bitki çayı içtim
Agnucaston kullandım
Coraspin içtim
15 günde bir d vitamini ampul aldım
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Eşimde e vitamini ve klomen kullandı
Ama bunları saati saatine ve düzenli yaptım
2 ay öncede soğan kürü yaptım

Neler yapmadımki cnm
Agnucaston kullandım
Coraspin içtim
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Ayy maşallah ya nasıl yaptın hepsini:) keçi boynuzu özü içiyo eşim ama ben içmiyorum bizde neye iyi geliyo ki? Bal polen nasıl yapılıyor bi de canım?

Ayy maşallah ya nasıl yaptın hepsini:) keçi boynuzu özü içiyo eşim ama ben içmiyorum bizde neye iyi geliyo ki? Bal polen nasıl yapılıyor bi de canım?
Bal poleni propolisi iyi bir balcıdan aldım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yedimkeçi boynızı özü kadınlarda menopozu geciktiriyormuş saraşoglundan duymuştum

Neler yapmadımki cnm
Agnucaston kullandım
Coraspin içtim
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Agnucostan ı ne zaman kullanmaya başladın ve ne zaman bıraktın canım?

Son 5 ayın adet aralığını yazıyorum. 25,28,28,24,26 Kızlar bende adet düzensizliği mi var. Normal mi

Adetime 4 gün var karın kasık ağrım fena bugün ve sarımsı kahvemsi bi akıntı gelmiş, adet olucam zaten de akıntıya kafam takıldı, balına gelen var mı?

Back