Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teşekkür ederim ilgin için, bunu dikkate alıcam, yarın kaynanamla eltimi iftara alıp bi atlatayım, sonra yatıştayım zaten çok yorgunum

Kaç gün gecikti canım

Evet canim cok haklısın. Pazartesiden bu yana zaman durdu sanki. Gülerken ağlıyorum, ağlarken gülüyorum. Bir de bu sefer hic bir his yok içimde, adet şişkinliği de yok. Saçma sapan bir durumdayım.
Al Benden de o kadar günde onbes yirmi kez, bugün 10 haziran 11 haziran vs sürekli zaman hesapla cayim

Bat a 5 gün var dayanılmaz böbrek ağrım dışında aşırı yorgunluk halsizlik var

Bat a 5 gün var dayanılmaz böbrek ağrım dışında aşırı yorgunluk halsizlik var
Valla canım ben bu ay pek takıntı yapmadım günleri saymadım bat tarihimede telfnda uygulama var ordan baktım. Ramazan ayında olduğumuz içinde hiç bir belirtiyi gebeliğe yormadim çünkü oruçkende mide bulantısı halsizlik uykusuzluk yorgunluk oluyo

Kızlar beni de ekleyin 22 haziran bat : ilk bebek 27 yaşındayım :)))bu benim 2. Ay denemem hayırlısı tabi ama bilmiyorum bakalım neler olcak :) bat a son 10 günden geri saymaya başladım hafi hayırlısı insallah :)

Al Benden de o kadar günde onbes yirmi kez, bugün 10 haziran 11 haziran vs sürekli zaman hesapla cayim
Ay evet, benim gozumun nuru dün geldi de rahat nefes aldım artik Acabalardan kurtuldum en azindan. İnsallah sen guzel haber verirsin canim

Önceki hamileliğimde dusunmemizin 4. Ayında hamile kalmıştım. 3 aydır olmuyor, tüp bebek icin gidelim dedim esime. Tamam kendimizi kazirlayinca gideriz dedi, bi baktık o ay hamileyim. Anladım artık ne kadar rahat takılırsan o zaman oluyor. Kendimize eziyet etmeyelim, cok üzülüyoruz yıpranıyoruz. İnsallah en kısa surede guzel haberlerini paylaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…