• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam köyü rengi görünce yumurta oluşmuş demek sonrasında siliklesince yumurta çatlamış demek. Şu anda bir şey yok yani negatif
ovulasyon testim dünden. Daha koyu bu aksamdan itibaren calismam mi gerekiyor simdi demekki indirdigim uygulama ile dogru orantılı10 hazirandan itibaren 4 gun mu calisacagiz

Aynen allahım şu mebarek günlerde isteyen herkese nasip etsin
Amh düşüklüğü ve morfolojiyle hareketlilik sorununu çözmek için her hangi bir şey kullandınız mı? Bir şeyler uyguladınız mı? Ya da tedavi oluyor muydunuz?

Amh düşüklüğü ve morfolojiyle hareketlilik sorununu çözmek için her hangi bir şey kullandınız mı? Bir şeyler uyguladınız mı? Ya da tedavi oluyor muydunuz?
Bitkisel şeyler denedik cnm 1 kızım vardı o yüzden tüp düşünmedik

ovulasyon testim dünden. Daha koyu bu aksamdan itibaren calismam mi gerekiyor simdi demekki indirdigim uygulama ile dogru orantılı10 hazirandan itibaren 4 gun mu calisacagiz
Senin kozalak ne kadar kabul ederse o kadar çalış canım.birinde tutacak sonunda.bat ne zaman bu arada?yakın mıyız ne?

Benim bat a 6 gün var ölüyorum kasık ağrısından, normalde ağrım olmaZdı hiç öncesinde

Var ama kızım 7 yaşında uzun bir süre tedavi gördüm olmadı rahim filmi çekildim ocakta
Olsun, normalce olan bi evlat varsa sorun yok. Tüp bebe de neymiş. Sorunların tedavisine gidilir, normalce çocuk olur. Normalce ne demek ya ben de yeni kelime türettim ha.

merhaba kizlar herkese. öncelikle allah hepimizin kucagina bebeklerini almayi nasip etsin insallah. bende araniza katilmak istiyorum ezgish ezgish bat 15 haziran yaş 28
bizde 19 aydir bebek deniyoruz bende tahlillerimde falan bi problem yok fakat esim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu. biraz hareket problemimiz var. ama allahin izniyle bekliyoruz melegimin gelecegi zamani umutsuzluk yok

merhaba kizlar herkese. öncelikle allah hepimizin kucagina bebeklerini almayi nasip etsin insallah. bende araniza katilmak istiyorum ezgish ezgish bat 15 haziran yaş 28
bizde 19 aydir bebek deniyoruz bende tahlillerimde falan bi problem yok fakat esim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu. biraz hareket problemimiz var. ama allahin izniyle bekliyoruz melegimin gelecegi zamani umutsuzluk yok
Hayirlisi olsun. Hos geldin aramiza. Allah ne zaman derse o zaman olur. Varikoselden sonraki morfoloji ve ileri hareketliliginiz ne durumda rakam olarak?

Hayirlisi olsun. Hos geldin aramiza. Allah ne zaman derse o zaman olur. Varikoselden sonraki morfoloji ve ileri hareketliliginiz ne durumda rakam olarak?
canim cok tesekkurler bizim toplam sperm sayisi 79 milyon
ileri harekeli %35
yavaş hareketli %10
morfoloji normal %75
anormal %25

Kızlar naberr geçen ay sayfada beraberdik ama geçen aydan bi kaç kişi kalmış burda geçen ay bayağı heveslendik buralarda ama kısmet olmadı hamilelik belirrtilerimi dersiniz silik çıkan hamilelik testi mı dersiniz hepsini yaşamıştım ama velakin yanılmışım bu:halay: ay o kadar boşverdim ki bat tarihime henüz 6 gün var zannediyodum sonra bi baktım bat tarihim yarın meğersem stres yapmayınca zaman su gibi akıyomuşş herkes kafana takma stres yapma unut gitsin diyordu bakalım bu ayy hiccc stres yapmadım işe yaramış mı:63:

Gayet iyi canım. Yakındır gebelik inşallah.
tatlım inşallah. rabbim "ol der ve olur"
cok üzüldük cok yiprandik. ama halimize bin şükür. dermansız derdimiz olmasın inşallah. uzun zamandir beklemek cok zor. siz ne zamandir bekliyorsunuz meleginizi

4 ay oldu. Bekleyin diyolar. Baska da bisey demiyolar.

Kızlar naberr geçen ay sayfada beraberdik ama geçen aydan bi kaç kişi kalmış burda geçen ay bayağı heveslendik buralarda ama kısmet olmadı hamilelik belirrtilerimi dersiniz silik çıkan hamilelik testi mı dersiniz hepsini yaşamıştım ama velakin yanılmışım bu:halay: ay o kadar boşverdim ki bat tarihime henüz 6 gün var zannediyodum sonra bi baktım bat tarihim yarın meğersem stres yapmayınca zaman su gibi akıyomuşş herkes kafana takma stres yapma unut gitsin diyordu bakalım bu ayy hiccc stres yapmadım işe yaramış mı:63:
canim umarim bu ay melegin seninledir.adet duzenin duzgün mudur. yarin test yapacak misin

Back