tahliler falan yapildi mi? umarim en yakin zamanda annelik hissini tadarsin tum kalbimle soyluyorum.4 ay oldu. Bekleyin diyolar. Baska da bisey demiyolar.
Valla canım benim şöyle oldu biz 6 aydır istiyoruz bir defasında 4 gün ondan sonra 2 gün erken oldu sonraki 2 ayda düzene girdi cevremdekiler normal olduğunu söyledi bebek istediğin zaman böyle düzensizlikler olur hormonlarin bu duruma alışması için dediler. Yarın test yapmayı düşünmüyorum bir iki gün geçsin heves Edip canım sıkılsın istemiyorumcanim umarim bu ay melegin seninledir.adet duzenin duzgün mudur. yarin test yapacak misin
Ev işi falan yapma bu hafta.yorulma,ağır kaldırma.bu haftalardaki kasık ağrısı bebişin habercisi ama işte tutunması lazım.umarım başarır.Gerçekten mi, bacım ağzını öpeyim
Tahliller yapıldı. Güya yok bişey ya bakalım.tahliler falan yapildi mi? umarim en yakin zamanda annelik hissini tadarsin tum kalbimle soyluyorum.
bencede hemen yapma kuşum. eger negatifse hayal kırıklıgi büyuk oluyor.Valla canım benim şöyle oldu biz 6 aydır istiyoruz bir defasında 4 gün ondan sonra 2 gün erken oldu sonraki 2 ayda düzene girdi cevremdekiler normal olduğunu söyledi bebek istediğin zaman böyle düzensizlikler olur hormonlarin bu duruma alışması için dediler. Yarın test yapmayı düşünmüyorum bir iki gün geçsin heves Edip canım sıkılsın istemiyorum
oh canim cok şukur tahliller temiz çiktiysa super. en kisa zamnda insallahTahliller yapıldı. Güya yok bişey ya bakalım.
Evet canım 5 aydır hep bi hayal kırıklığı zatenbencede hemen yapma kuşum. eger negatifse hayal kırıklıgi büyuk oluyor.
Ev işi falan yapma bu hafta.yorulma,ağır kaldırma.bu haftalardaki kasık ağrısı bebişin habercisi ama işte tutunması lazım.umarım başarır.
Ev işi falan yapma bu hafta.yorulma,ağır kaldırma.bu haftalardaki kasık ağrısı bebişin habercisi ama işte tutunması lazım.umarım başarır.
Aynen canım ayar da verince huzur ver diyor Ayy ne bilim kadınlık çok zorSenin kozalak fazla nazlı geldi bana.ona bir ayar vermek lazım.yoksa ömür boyu uğraşılmaz onla
Aynı durum bende de var cnm.burada hamileler ne yazdiysa o ay o belirtiyu yasadim bir arkadaşımız hamile o da hiç belirti yasamamis bu ay belirtisiz ilerliyoruz :)Canlarım benimde bat a 9 gün var ama sol kasığımda ağrı ve eğildiğimde bel ağrısı var.Eşimin yardımı ile doğruluyorum ...Kasımdan beri korunmuyorum ama hep yalancı gebelik sendromu diyor dr...Düşünme diyorrr.Bu mümkün mü kii??Psikolojik olarak bu durumu nasıl atıcam bilmiyorumBu ay kendimi hamilee hissetmicem diyorum bak bu ay yine belirtilerBu tarz durum yaşayıp atlatmış olan var mı acaba???Varsa nasil atlattı merak ediyorum..Çokk dertliyimmm çokkk
ne güzelll umarımmm güzel haberlerin gelir...Umutsuzlukla ümit etmek arasında gidip gelenlerdenim bu aydaAynı durum bende de var cnm.burada hamileler ne yazdiysa o ay o belirtiyu yasadim bir arkadaşımız hamile o da hiç belirti yasamamis bu ay belirtisiz ilerliyoruz :)
Daha erken değil mi? ? Sanırım senin 4- 5 gün var daha Bat a ☺☺Yanlış mı hatırlıyorumTest yaptım negatif
Eyvah eyvahhh senin kozalak zor tiplerden.ne emmeye ne gömmeye gelir bu tipler.aynısı bende de mevcut.yalnız benimki çocuktan sonra çok değişti.geçti tüm uyuzlukları.umarım bebiş size de uğurlu gelir.hadi yaw Velet'ler hemen gelin şu göbüşlere...bekle bekle nevrimiz döndü.Aynen canım ayar da verince huzur ver diyor Ayy ne bilim kadınlık çok zor
Daha erken değil mi? ? Sanırım senin 4- 5 gün var daha Bat a ☺☺Yanlış mı hatırlıyorum
Acele etme bata daha 5gün yok mu?sen her zaman tedbiri elden bırakma.yumurtlamadan sonra iş miş yapma.ben ilk oğlumda 9ay hiç takmadım,temizlik,spor,koltuk çek,düzelt her şeyi yaptım.10.ay yumurtadan hemen sonra annemin evine gittim.ekmek eld n su gölden anam sağolsun iş falan yaptırmaz.tek mikmikle o ay hamile kaldım.Test yaptım negatif
4-5 gün az bir zaman değil sonuçta.Şimdiden çıkması zor arkadaşım.Bence sabret biraz daha moralini de yüksek tut.Şimdilik negatifi unut☺☺☺Evet normalde yapmam ama kasık ve bel ağrımın şiddeti beni şüphelendirdi.. Olsa da çıkmaz mı daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?