Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim umarim bu ay melegin seninledir.adet duzenin duzgün mudur. yarin test yapacak misin
Valla canım benim şöyle oldu biz 6 aydır istiyoruz bir defasında 4 gün ondan sonra 2 gün erken oldu sonraki 2 ayda düzene girdi cevremdekiler normal olduğunu söyledi bebek istediğin zaman böyle düzensizlikler olur hormonlarin bu duruma alışması için dediler. Yarın test yapmayı düşünmüyorum bir iki gün geçsin heves Edip canım sıkılsın istemiyorum

bencede hemen yapma kuşum. eger negatifse hayal kırıklıgi büyuk oluyor.

Ev işi falan yapma bu hafta.yorulma,ağır kaldırma.bu haftalardaki kasık ağrısı bebişin habercisi ama işte tutunması lazım.umarım başarır.

Valla bugün o kadar çok yoruldum ki, yarın da iftara misafirim var, bilseydim almazdım, inşallah gebeysem bişey olmamıştır

Ev işi falan yapma bu hafta.yorulma,ağır kaldırma.bu haftalardaki kasık ağrısı bebişin habercisi ama işte tutunması lazım.umarım başarır.

Hatta dün de temizlik yaptım, geberiyorum yorgunluktan bi de yarını var bugünün, tedirgin oldum şu an

Canlarım benimde bat a 9 gün var ama sol kasığımda ağrı ve eğildiğimde bel ağrısı var.Eşimin yardımı ile doğruluyorum ...Kasımdan beri korunmuyorum ama hep yalancı gebelik sendromu diyor dr...Düşünme diyorrr.Bu mümkün mü kii??Psikolojik olarak bu durumu nasıl atıcam bilmiyorumBu ay kendimi hamilee hissetmicem diyorum bak bu ay yine belirtilerBu tarz durum yaşayıp atlatmış olan var mı acaba???Varsa nasil atlattı merak ediyorum..Çokk dertliyimmm çokkk

Aynı durum bende de var cnm.burada hamileler ne yazdiysa o ay o belirtiyu yasadim bir arkadaşımız hamile o da hiç belirti yasamamis bu ay belirtisiz ilerliyoruz :)

Aynı durum bende de var cnm.burada hamileler ne yazdiysa o ay o belirtiyu yasadim bir arkadaşımız hamile o da hiç belirti yasamamis bu ay belirtisiz ilerliyoruz :)
ne güzelll umarımmm güzel haberlerin gelir...Umutsuzlukla ümit etmek arasında gidip gelenlerdenim bu ayda

Aynen canım ayar da verince huzur ver diyor Ayy ne bilim kadınlık çok zor
Eyvah eyvahhh senin kozalak zor tiplerden.ne emmeye ne gömmeye gelir bu tipler.aynısı bende de mevcut.yalnız benimki çocuktan sonra çok değişti.geçti tüm uyuzlukları.umarım bebiş size de uğurlu gelir.hadi yaw Velet'ler hemen gelin şu göbüşlere...bekle bekle nevrimiz döndü.

Test yaptım negatif
Acele etme bata daha 5gün yok mu?sen her zaman tedbiri elden bırakma.yumurtlamadan sonra iş miş yapma.ben ilk oğlumda 9ay hiç takmadım,temizlik,spor,koltuk çek,düzelt her şeyi yaptım.10.ay yumurtadan hemen sonra annemin evine gittim.ekmek eld n su gölden anam sağolsun iş falan yaptırmaz.tek mikmikle o ay hamile kaldım.

Geçen ayda gerizekalı gibi deli gibi temizlik yaptım.ev bal dök yala oldu.kozalak gelip uyardı hatta.bebiş varsa tutunamayacak bak ,abarttın sen bu temizlik olayını dedi.hakkaten de önceleri kasıklarımda müthiş ağrı vardı.sonra geçti hiç hissetmedim.ordan anladım zaten olmadığını.bu ay iş miş yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…