• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
U
Önceki hamileliğimde dusunmemizin 4. Ayında hamile kalmıştım. 3 aydır olmuyor, tüp bebek icin gidelim dedim esime. Tamam kendimizi kazirlayinca gideriz dedi, bi baktık o ay hamileyim. Anladım artık ne kadar rahat takılırsan o zaman oluyor. Kendimize eziyet etmeyelim, cok üzülüyoruz yıpranıyoruz. İnsallah en kısa surede guzel haberlerini paylaşırsın.
Üçüncü aydan tüp bebek güldürdün canım ya Rabbim de seni güldürsün k bakma güldüm azcik :D ama anlıyorum tabi seni çok isteyince böyle oluyor guldugume bakma ben de ilk aydan kurler denedim :)

Eskiden buralar hep tarlaydı...

Çok da eskiden değil de işte...

Bildiklerin dışında bilmediklerim de gelince tarlaya baya gökdelen yapılmış hissinde kaldığım yerden bütün mesajları okudum.

Aynı psikolojileri bir yerlerde benimle birlikte taşıyanların var olduğunu bilmek hissi... İyi mi kötü mü bilmem ki?

Gebe kaldın diyelim!

Hormonlar tavan. Olumsuz düşünme mekanizması aktif çalışan...

Efendim işte falanca yerim ağrıyor ki niye ki? Belirtilerim azalır gibi mi düşük mü yapıyorum ki? Keseyi görebilecek miyim? Haydi gördüm diyelim ya kalp atışı? Peki kese de beni görebilecek mi?

Bu normal bir gebelik mi? Yoksa kimyasal, dış, boş türevlerinden birine mi ait?

Babam bu kadar güzel pasta yapmayı kimden öğrendi?

Sabaha kese görmeye gidecek gebeliği öğrenmiş ancak rahatlamak ne kelime kese ne alemde paniği ile uykusu gelmeyen bir adet benden selamlar...

Bilin ki... Kadın olmak zor zanaat. Napsan paranoyadan, stresten kurtulamıyorsun. Bu grubun sözlüğüme kattığı kelimeyle tarif edecek olursam. Kozalaklar uyur! Misal benimki uyuyor. Halbuki kese onun kesesi değil mi?

Ben ilk çocuğuma hamile iken cümlesi ile başlamak istemiyorum ama başlıcam. Her şey çok güzeldi. O tarlalarda çiçekler ekilmiş mahsul kaça kaç verir derdi yoktu. O zamanlar gökdelenler de yoktu.

Sevgiler anne adayları. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Az gevezelik ettim bana müsaade.

U

Üçüncü aydan tüp bebek güldürdün canım ya Rabbim de seni güldürsün k bakma güldüm azcik :KK70: ama anlıyorum tabi seni çok isteyince böyle oluyor guldugume bakma ben de ilk aydan kurler denedim :)
Tabi canim daha hic doktora bile gitmemiştim, ama nasıl inanmışsam artık olmayacağına

2 ovulasyon testıyle pek bir takipli bir ay oldu günleri de değerlendirdik 9-10-11 haziranı bakalım 24 hazirande bizi neler bekliyor.

Kizlar dün bicak saplanmasi gibi bir kasik agrim vardi gunboyu sürdü. Bu sefer oluyo sanirim demistim ama dun gece duş fln aldim. Agri sanci batma hicbisey kalmadi. Yumurtlama agrisi degildi yumurtlama geceli 10 gun oldu. Varsa yorumlariniz yazin kizlar. Bu arada _citygirl_ _citygirl_ batlarimiz ayniydi ne alemdesin;)

Kızlar günaydın benim bat a 9 gün kaldı ay akşam rüyamda tesadüfen test yapıyordum çift çizgi cıktı Bi tane daha yaptım yine çift cıktı acaba bişeylere mi yorsam yoksa psikolojikmen mi anlamadım :) ama rüyamda ilk defa gördüm böyle bişi o kadar canlıydıki. :)

Back