Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet zorla görevmiş gibi oluyor maalesef ama değerlendir derim ben. Benim mayıs 11 de pik yaptı ertesi gün silikleşmişti ben 11 ve 1.5 gün arayla degerlendirdim 15 ine kadar tam olarak hangi gün tuttu bilemiyorum
Canim senin kacinci denemeydi. Bebis tuttu. Bi de ilk bebegin mi

Isırgan da desem olur mu?

Rahim ağzı ne kadar temiz spermler o kadar ömürlü.

Senden bu ay güzel haberler bekliyorum.

Tamam ısırgan da ekleriz.ancak ben şurda takıldım efem : rahim ağzını içilen adaçayı ısırgan mı temizleyecek yoksa extra bişey mi yap demek istedin?

Bu arada kesin sen de emzirme dönemi için süt arttırıcı formüller de vardır.dur önce bi bebişi tutturayım sonra sütünü sorucam.

Isırgan enfeksiyon varsa yoksa bile temizlemek için.

Aslında battikon ile temizletsen şahane olur. Spoşlara dört şeritli otoban gibi olur.

Adaçayı doğal ostrojen ve Afrodizyak.

Benim sütüm boldu ilkinde ekstra bilgi şey edemedim.

ısırganın çayını falan mı içeceğiz arkadaşlar rahim ağzı iltihap için

Bi ara pazarda ısırgan otunu köyden gelen teyzeler satiyordu suyunu kaynatip mi icsek ama tadinin icilcek gibi oldugunu sanmyorum ya çörek otu bal incir suyu bunlari öneriyorlar hücrelerin yenilenmesi icin, yunurtlama icinse ben incir suyu yapiyorum bugun yogurt makinesi siparis verdim prebiotik yogurt yapmak istiyorum bağırsak idral yolu ve rahimdeki zararli bakterlerin atılımını sagliyor eczaci prebiotik yogurt tuket rahimde iltihap varsa demisti

Çok olası görünüyor belirtiler ile. Ben de pkoluyum ve hamileyim.
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyümeyi nasıl etsin hadi inşallah ya çok mutlu ettin beni birazcık olsun arttı ümidim şimdi sen normal yoldan mı kaldin tedavi ile mi ya da bitkisel bişey yaptın mı bi de adet düzenin nasıl çok sordum sanırım :)

Adetim 30-35 gün arasıydı. Üç senedir şeker ilacı kullandığım için bu düzendeydi ama öncesi 60 günü bulurdu. Kilom yok benim. Hormonlarımı da şeker ilacı düzene soktu lh fsh oranım düzeldi. Üçüncü ay denememdi. Ama tedavisiz bir çocuğum daha var altı ında ellerinden öper. O zaman gençtim tabii. Hiç bilmeden kalmıştım hamile.

Isırgan otu, ada çayı içtim ve düzenli incir yedim. Başka da bir şey şey yapmadım

Kaynamış suya atıp çok az kaynatıp demlemeye bırakıp balla içtim ben. Enfeksiyonum oldupu için. Ama spermlerin kolay ulaşması için içmişti bir arkadaşım. Prebiyotik de iyi geliyor evet ama ısırgan gerçekten bu işin piri.

Bu arada incir düzenli yedim ben. Kür olarak yapmadım ama.

Yolu temizleyelim yumurta iyileşince kaçırmayalım diye düşündüm ben

Canim senin kacinci denemeydi. Bebis tuttu. Bi de ilk bebegin mi
Biz yaklaşık 5-6 aydır korunmuyorduk canım ama dikkatte etmiyordum tarihlere pek.. mayıs ayında ilk kez ovulasyon takibine başladim ona göre hareket ettim ama bir de doktor tavsıyesıyle inofolic içmeye başlamıştım ilk kez,eşim de keza başka bi vitamine başlamıştı hangisinin gerçek etkisi oldu bilemiyorum :) bu arada evet ilk bebiş olacak inşallah..

Ben varım canim..gecen 3 gun gecikti.. 3. gun test yaptrdim negatif cikti..aksamina da adet oldum..cok umutlanmistim..yıkıldim resmen..simdi yine bat 3 gün gecikti..ama bekliyorum yapmiyorum..goguslerim sisti..kasik ve bel agrilarim var.. bazen adet olacak gibiyim bazen hicbisey yok..

Bnm de geçen ay oldu canm yazdım başa zaten o yüzden test falan yapmıyorum bugün 4.gunum 10.gün kadar yolu var ramazan dolayisiylama mi yoksa bebekten mj bilmem midem bulaniyo 3 gündür yemek yiyemiyorum ozellikle sahurda başka ne kasigim ne belim nede gogsum ama geçen ayda belirlerm vardı bı tek göğsümde bişey yoktu son 2 gün ağrıdı ve adet oldum gene öyle olucak herlade bu adetler niye geçikiyo ya cok sinir oluyorum umutlaniyoruz

Ben de yapmiyorum beklicem..hayatimda ilk kez kan testi yaptrdim gecen ay cok umutluydum kesin diyordum..hatta testi eşim yapti beraber laboratuardaydik..negatifi gorunce yikildik..ayni seyi yasamak istemiyorum beklicem bu hafta da..

Ben de yapmiyorum beklicem..hayatimda ilk kez kan testi yaptrdim gecen ay cok umutluydum kesin diyordum..hatta testi eşim yapti beraber laboratuardaydik..negatifi gorunce yikildik..ayni seyi yasamak istemiyorum beklicem bu hafta da..
Aynen bnde yaptırdım daha da stres oluyosun zaten bnmkide 3.defa yaptırdım eşimden gizli o kızıyo çünkü 10 gün gecikin öyle diyo hakkı yani ya bn bu ay rahim filmi çektirdim azçık umitliyim ama hiç biyerim agrimayinca adet olcam heralde diyorum gerçekten beklemek çok zor adet olsan bu kadar stres yasamayiz

Olabilir valla :)cnm peki belirgin olarak çizgi çıktıgi gün mu ilişkiye girmek lazım yoksa çizgiden sonra siliklestigi gün mu
Bende bu soruyu cok merak ettim ve genel su sonuca vardim. Belirgin ciktigi gun ve siliklesincede. Gun asiri veya ust uste. :))). Siliklestiginde yumurtan catlamis oluyo ve 24-36 saat dollenmeyi bekliyo.

Kızlar benim prolaktin 48 cıktı doktor normal bişey yok sıkıntı yok dedi ama bana göre deger yüksek geldi neden doktor böyle dedi bişey olmamsı daha iyi de çok şükür

Olabilir valla :)cnm peki belirgin olarak çizgi çıktıgi gün mu ilişkiye girmek lazım yoksa çizgiden sonra siliklestigi gün mu
Koyuyu gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir ve hatta bir tane daha yap.aklında kalacağına fıstığında kalsın spoşlar

3 defa kan mı yaptırdın?maşalllahhh!biz de kaset testi çok yaptık diye sabırsız sayıyoruz kendimizi.

Canım kanda gebelik varsa vardır yoksa yoktur.çok erken yaptırma ve sonucuna kanaat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…