- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Canim senin kacinci denemeydi. Bebis tuttu. Bi de ilk bebegin miEvet zorla görevmiş gibi oluyor maalesef ama değerlendir derim ben. Benim mayıs 11 de pik yaptı ertesi gün silikleşmişti ben 11 ve 1.5 gün arayla degerlendirdim 15 ine kadar tam olarak hangi gün tuttu bilemiyorum
Isırgan da desem olur mu?
Rahim ağzı ne kadar temiz spermler o kadar ömürlü.
Senden bu ay güzel haberler bekliyorum.
Tamam ısırgan da ekleriz.ancak ben şurda takıldım efem : rahim ağzını içilen adaçayı ısırgan mı temizleyecek yoksa extra bişey mi yap demek istedin?
Bu arada kesin sen de emzirme dönemi için süt arttırıcı formüller de vardır.dur önce bi bebişi tutturayım sonra sütünü sorucam.
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyümeyi nasıl etsin hadi inşallah ya çok mutlu ettin beni birazcık olsun arttı ümidim şimdi sen normal yoldan mı kaldin tedavi ile mi ya da bitkisel bişey yaptın mı bi de adet düzenin nasıl çok sordum sanırım :)Çok olası görünüyor belirtiler ile. Ben de pkoluyum ve hamileyim.
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyümeyi nasıl etsin hadi inşallah ya çok mutlu ettin beni birazcık olsun arttı ümidim şimdi sen normal yoldan mı kaldin tedavi ile mi ya da bitkisel bişey yaptın mı bi de adet düzenin nasıl çok sordum sanırım :)
Bi ara pazarda ısırgan otunu köyden gelen teyzeler satiyordu suyunu kaynatip mi icsek ama tadinin icilcek gibi oldugunu sanmyorum ya çörek otu bal incir suyu bunlari öneriyorlar hücrelerin yenilenmesi icin, yunurtlama icinse ben incir suyu yapiyorumbugun yogurt makinesi siparis verdim prebiotik yogurt yapmak istiyorum bağırsak idral yolu ve rahimdeki zararli bakterlerin atılımını sagliyor eczaci prebiotik yogurt tuket rahimde iltihap varsa demisti
Biz yaklaşık 5-6 aydır korunmuyorduk canım ama dikkatte etmiyordum tarihlere pek.. mayıs ayında ilk kez ovulasyon takibine başladim ona göre hareket ettim ama bir de doktor tavsıyesıyle inofolic içmeye başlamıştım ilk kez,eşim de keza başka bi vitamine başlamıştı hangisinin gerçek etkisi oldu bilemiyorum :) bu arada evet ilk bebiş olacak inşallah..Canim senin kacinci denemeydi. Bebis tuttu. Bi de ilk bebegin mi
Ben varım canim..gecen 3 gun gecikti.. 3. gun test yaptrdim negatif cikti..aksamina da adet oldum..cok umutlanmistim..yıkıldim resmen..simdi yine bat 3 gün gecikti..ama bekliyorum yapmiyorum..goguslerim sisti..kasik ve bel agrilarim var.. bazen adet olacak gibiyim bazen hicbisey yok..Ah canm geçen ay 5 tane test yaotim gecikmenin 5.gününde kan testi negatif ve adetim gecikmenin 9.günü geldi çok stresliyim bu ay aynı stresi yaşamak istemiyorum eşimin sprm hareketi 35. 40 ve uzeri olması gerekiyomuş bn de bir problem yok rahim filmi çekildim tupler tikalymis açtılar o yüzden bu aydan umutluyum ama ne adet olcak gibiyim nede hamile gibi merak ettim bnde bnm gibi olan var mı acaba diye
Bnm de geçen ay oldu canm yazdım başa zaten o yüzden test falan yapmıyorum bugün 4.gunum 10.gün kadar yolu var ramazan dolayisiylama mi yoksa bebekten mj bilmem midem bulaniyo 3 gündür yemek yiyemiyorum ozellikle sahurda başka ne kasigim ne belim nede gogsum ama geçen ayda belirlerm vardı bı tek göğsümde bişey yoktu son 2 gün ağrıdı ve adet oldum gene öyle olucak herlade bu adetler niye geçikiyo ya cok sinir oluyorum umutlaniyoruzBen varım canim..gecen 3 gun gecikti.. 3. gun test yaptrdim negatif cikti..aksamina da adet oldum..cok umutlanmistim..yıkıldim resmen..simdi yine bat 3 gün gecikti..ama bekliyorum yapmiyorum..goguslerim sisti..kasik ve bel agrilarim var.. bazen adet olacak gibiyim bazen hicbisey yok..
Ben de yapmiyorum beklicem..hayatimda ilk kez kan testi yaptrdim gecen ay cok umutluydum kesin diyordum..hatta testi eşim yapti beraber laboratuardaydik..negatifi gorunce yikildik..ayni seyi yasamak istemiyorum beklicem bu hafta da..Bnm de geçen ay oldu canm yazdım başa zaten o yüzden test falan yapmıyorum bugün 4.gunum 10.gün kadar yolu var ramazan dolayisiylama mi yoksa bebekten mj bilmem midem bulaniyo 3 gündür yemek yiyemiyorum ozellikle sahurda başka ne kasigim ne belim nede gogsum ama geçen ayda belirlerm vardı bı tek göğsümde bişey yoktu son 2 gün ağrıdı ve adet oldum gene öyle olucak herlade bu adetler niye geçikiyo ya cok sinir oluyorum umutlaniyoruz
Olabilir valla :)cnm peki belirgin olarak çizgi çıktıgi gün mu ilişkiye girmek lazım yoksa çizgiden sonra siliklestigi gün muBacım valla , ya test bozuk ya da senin çiş bozuk!
Aynen bnde yaptırdım daha da stres oluyosun zaten bnmkide 3.defa yaptırdım eşimden gizli o kızıyo çünkü 10 gün gecikin öyle diyo hakkı yani ya bn bu ay rahim filmi çektirdim azçık umitliyim ama hiç biyerim agrimayinca adet olcam heralde diyorum gerçekten beklemek çok zor adet olsan bu kadar stres yasamayizBen de yapmiyorum beklicem..hayatimda ilk kez kan testi yaptrdim gecen ay cok umutluydum kesin diyordum..hatta testi eşim yapti beraber laboratuardaydik..negatifi gorunce yikildik..ayni seyi yasamak istemiyorum beklicem bu hafta da..
Bende bu soruyu cok merak ettim ve genel su sonuca vardim. Belirgin ciktigi gun ve siliklesincede. Gun asiri veya ust uste. :))). Siliklestiginde yumurtan catlamis oluyo ve 24-36 saat dollenmeyi bekliyo.Olabilir valla :)cnm peki belirgin olarak çizgi çıktıgi gün mu ilişkiye girmek lazım yoksa çizgiden sonra siliklestigi gün mu
Koyuyu gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir ve hatta bir tane daha yap.aklında kalacağına fıstığında kalsın spoşlarOlabilir valla :)cnm peki belirgin olarak çizgi çıktıgi gün mu ilişkiye girmek lazım yoksa çizgiden sonra siliklestigi gün mu
3 defa kan mı yaptırdın?maşalllahhh!biz de kaset testi çok yaptık diye sabırsız sayıyoruz kendimizi.Aynen bnde yaptırdım daha da stres oluyosun zaten bnmkide 3.defa yaptırdım eşimden gizli o kızıyo çünkü 10 gün gecikin öyle diyo hakkı yani ya bn bu ay rahim filmi çektirdim azçık umitliyim ama hiç biyerim agrimayinca adet olcam heralde diyorum gerçekten beklemek çok zor adet olsan bu kadar stres yasamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?