• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
darısı pıtpıtları duymaya olsun...

Tebrikler canımmmm :halay::halay::halay::halay:
Kan ver bence,kaset teste gerek yok.
çook teşekkür ederimm :KK68:yarın vericem canım İnşallah kanda da alırım mübarek ayda mübarek haberimi.Darısı İnşallah sizlere dualarımdasınız her gün emin olun❤❤

Bu arada 4 aydır bebek istiyoruz korunmuyoruz. Öncesinde direk adet olurken 2 seferdir adet öncesi kahverengi lekelenmem oluyor haliyle heyecanlanıyorum. Netten araştrdığımda östrojen ve progestron hormonları ile ilgili bi sorun yüzünden böyle olabileceği yada kimyasal gebelik olablceğni okudum. Hormonlarıma yeni baktırdım sıkıntı görünmüyor. Bu lekelenmeler tamda adet beklediğim günde olduğu için kan testi yaptırmaya fırsat olmadan adet oluyorum. Sizce bu durumun nedeni ne olabilir

Kızlar hamile olanlar için çok sevindim. İnş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Çok mutsuzum. Gittikçe moralim bozuluyor. Bat ım 1 hazirandı. 3 haziranda akıntıyla karışık kan geldi adet oldum diye üzüldüm. 4 haziranın akşama hiç kan leke gelmedi. Bende heyecanlandum ister istemez. Sonra kahverengi leke gbi geldi çok az. Bugünse adetim başladı karnım bacaklarım ağrıyor.
4. Denememizdi bu. Biliyorum daha çok yeni ama aslında uzun zmndır istyrdm hazırlamıştım kendimi. Etrafımdaki herkes hamile her gün yeni bi hamilelik haberi öğreniyorum. Moralim çok bozuluyor. Nasip biliyorum herkesin çocucuğu olcak diye bişey yok... ben bu kdr çok isterken etrafımdaki insanların düşüncesizce şuursuzca yorumlarından bıktım. İnsan içine çıkmak istemiyorum artık. Stres yapmamak elde değil.
hayırr öyle bi kötülük yapma asla kendine stres üzüntü herşeyin başı derler bak bunu unutma.Sen inan Allah sığın güzel düşün güzel olsun öncelik sen ve eşinin canı sağolsun huzurunuz olsun Rabbimin mucizesi sizi bulur ❤❤

Adaçayında 2.gün : Bu hamilelik dönemimde öğrenmiş bulunuyorum ki adaçayını hiç nefes almadan içince tadı pek belli olmuyor.yalnız içtikten bi süre sonra daha burundan nefes almamak lazım,tecrübeyle sabit.
Sonuç : adaçayı hala iğrençççç

hayır adaçayı güzel.

beynine güzel mesajlar yolla lüttfen.

ot çöp tadını ben pek severim. alışılabilir demek ki rahat ol.

Kızlar hamile olanlar için çok sevindim. İnş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Çok mutsuzum. Gittikçe moralim bozuluyor. Bat ım 1 hazirandı. 3 haziranda akıntıyla karışık kan geldi adet oldum diye üzüldüm. 4 haziranın akşama hiç kan leke gelmedi. Bende heyecanlandum ister istemez. Sonra kahverengi leke gbi geldi çok az. Bugünse adetim başladı karnım bacaklarım ağrıyor.
4. Denememizdi bu. Biliyorum daha çok yeni ama aslında uzun zmndır istyrdm hazırlamıştım kendimi. Etrafımdaki herkes hamile her gün yeni bi hamilelik haberi öğreniyorum. Moralim çok bozuluyor. Nasip biliyorum herkesin çocucuğu olcak diye bişey yok... ben bu kdr çok isterken etrafımdaki insanların düşüncesizce şuursuzca yorumlarından bıktım. İnsan içine çıkmak istemiyorum artık. Stres yapmamak elde değil.

hamile kaldığında kendini bu kadar üzdüğün için pşman olacaksın.

hayırr öyle bi kötülük yapma asla kendine stres üzüntü herşeyin başı derler bak bunu unutma.Sen inan Allah sığın güzel düşün güzel olsun öncelik sen ve eşinin canı sağolsun huzurunuz olsun Rabbimin mucizesi sizi bulur ❤❤
Amin inşallah. Elimde değil üzülmeyim stres yapmayım diyorum ama hayatımda başka konu yok işe geliyorum yakın arkdaşlarımın hamilelik haberini alıyorum. Her gün muhabbet açılıyo geç kalmayın neyi bekliyosunuz diyolar. Akrabalarda herkes hamile. Aynı muhabbet. Nazlanıyoruz istemiyoruz sanıyolar. Çok düşüncesizler. İstediğimizi olmayabilceğini düşünmeden boş boş konuşuyolar. Sinirlerimi sağlam tutamıyorum artık. Uzaklaşabilceğim bi ortam olsa dk durmuycam etkilenmemek için ..

hayır adaçayı güzel.

beynine güzel mesajlar yolla lüttfen.

ot çöp tadını ben pek severim. alışılabilir demek ki rahat ol.

hamile kaldığında kendini bu kadar üzdüğün için pşman olacaksın.
İnşallah rabbim gösterir o günleri

Adetim 30-35 gün arasıydı. Üç senedir şeker ilacı kullandığım için bu düzendeydi ama öncesi 60 günü bulurdu. Kilom yok benim. Hormonlarımı da şeker ilacı düzene soktu lh fsh oranım düzeldi. Üçüncü ay denememdi. Ama tedavisiz bir çocuğum daha var altı ında ellerinden öper. O zaman gençtim tabii. Hiç bilmeden kalmıştım hamile.

Isırgan otu, ada çayı içtim ve düzenli incir yedim. Başka da bir şey şey yapmadım
Anladım hatunun Allah bağışlasın son bi soru adetinin kaçıncı gününde öğrendin?

Kızlar beta hcg <2.0 cıktı. Bu nedir simdi. Hamilelik yok gibi ama normalde 0 olmasi gerekmiyor mu

Bat 9 haziran, bugun ben de test yaptim az once,sanki 2.cizgi gordum

Eklentiler

• 20170605_142019.jpg
    20170605_142019.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 70
Bariz ortada kız ne sankisi valla çok sevindim kendi negatifimin üstüne böyle bir haber çok iyi geldi hayırlı olsun heeey hamilesin havala ucucana sanki diyon kiiiz:emir_bebek::KK48:

Bariz ortada kız ne sankisi valla çok sevindim kendi negatifimin üstüne böyle bir haber çok iyi geldi hayırlı olsun heeey hamilesin havala ucucana sanki diyon kiiiz:emir_bebek::KK48:
Allah razi olsun canim, inanamıyorum henuz.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sen testi ne zaman yaptin canim, belki erkendir. 2 gun once yaptigim test negatifti

Anladım hatunun Allah bağışlasın son bi soru adetinin kaçıncı gününde öğrendin?

31 falan... adetim düzensizdir ve geç döllenme yaşadım. idrar testleri çok duyarlı artık.

Kızlar beta hcg <2.0 cıktı. Bu nedir simdi. Hamilelik yok gibi ama normalde 0 olmasi gerekmiyor mu

bazı parametrelere bazı hastanelerde böyle. değer negatif maalesef.

Sanki değil görmüşsün resmen sen. hadi hayırlı olsun.

Allah razi olsun canim, inanamıyorum henuz.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sen testi ne zaman yaptin canim, belki erkendir. 2 gun once yaptigim test negatifti
İnan inan ay ne güzel ya Rabbim mutluluğunu daim etsin sağlıcakla al kucağına inşallah adet günün geldi mi

İnan inan ay ne güzel ya Rabbim mutluluğunu daim etsin sağlıcakla al kucağına inşallah adetine ne kadar var

Benim bat 16 veya 18 bakalım gün aşırı ilişkiye devam, peepapp ve Flo ya göre yumurtlama zamanı ilişkiye girdim ama geç döllenme ihtimali ve yumurtlamayı tutturamıyorsa programlar diye hal çalışmalara devam, inanılmaz kasık batmam ve ağrım var ama regl ağrısı değil, umutlanmıyorum çünkü rahim ağzı yaram yakıldığından beri reglim ağrısız benim..

Back