- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim cok gecmis olsun. Benimde başima geldi. Hıç uzme kendini. En kisa zamanda toparlanirsin insallah.Kızlar kanamam vardi ya benim düsuk yapmisim gece doktora gittim duramaz olmstm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok gecmis olsun. Benimde başima geldi. Hıç uzme kendini. En kisa zamanda toparlanirsin insallah.Kızlar kanamam vardi ya benim düsuk yapmisim gece doktora gittim duramaz olmstm
tesekkur ederim 6 aydr ugrasiyodm kısmet degilms demek kiCanim cok gecmis olsun. Benimde başima geldi. Hıç uzme kendini. En kisa zamanda toparlanirsin insallah.
aminn insallah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim kucagimizi bos birakmasnRabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. Kendinizi üzmemeye çalışın. Sağlıksız bebekler düşükle melek olurlarmış.
Yine hamile kalirsin insallah canim. Doktor 2 ay korunmamizi soylemisti. Bizde bu ay biraktik.tesekkur ederim 6 aydr ugrasiyodm kısmet degilms demek ki
rabbim sizede hayirli saglikli evlatlar versin :*Yine hamile kalirsin insallah canim. Doktor 2 ay korunmamizi soylemisti. Bizde bu ay biraktik.
Amin canim tüm isteyenlere versin inşallahrabbim sizede hayirli saglikli evlatlar versin :*
Cok cok gecmis olsun. Dusuk yapanlarin yine birkac ay icinde hamile kaldigini okudum. Sen icini ferah tutrabbim sizede hayirli saglikli evlatlar versin :*
insallah Allaha biraktm artik. Gunu zamani var demek ki bizede beklemek düser.Cok cok gecmis olsun. Dusuk yapanlarin yine birkac ay icinde hamile kaldigini okudum. Sen icini ferah tut
Gecmis olsun canim..Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusurz10 cikti canim. Ben ilk gun gitmedm adet sandm az oldugu icin aksama dogru artti umursamadm yerlesme sandm bazilari üstune goruyoms ya oyledr dedim fazlalasinca korktm adet olmadgini anladm. Benim babamda doktor ilk ona soyledm. Kadin doktorumuzu aradi igne yapti oda artik yapcak bise yok dedi. Detaylari bilmiyorm ikisi arasnda konustu. Genel bi muayene olcam neden dustuguyle ilgili
tesekkur ederimm. İnsallah insallahGecmis olsun canim..Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusurz
Adet dongun kac gunde bir. Idrar testi yapabilirsin. Silikte olsa cikarBende geldim kızlar bat emin değilim ama 9 10 haziran gibi belirti olarak ara sıra baş ağrım oluyor bi kaç gün önce belden sırta vuran bi ağrım oldu kirk dakika sürdü en az şimdi adetin 30. Gününde yım bi on gün önce fln birkaç kez pembemsi akintim oldu onun dışında gogsumde acı yok ama buna da cinsel isteğm neredeyse yok afedersin siniz eşime hiç dokunrtmak istemiyorum ama bı şişlik acı fln yok bazen gaz oluyor ki normalde pek olmaz bende içimden bir ses hamilesim diyor bi ses de daha ilk aydan ne hamilelgi pkosun sen diyor belki bu ay yumurtlama bile olmadı diyor kafamda deli sorular:)
galiba bnm de oyle..Kızlar ben geldim msjlarini okuyup çıkıyorum hiç işim bitmiyor adetim 15 haziran ve yine göğüs ağrıları başladı süt hormonum mu yükseldi acaba yine geçen ay agrimamisti dostinex in etkisiyle offf bu aydami boş şimdiden umudum kırıldı