• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada,düşük tehlıkesıne bebeğın kalp atışlarının durmasına neden olan pıhtılasma sorunu olanlar bi ılık su bardağına yarım limonu sıkıp için, bitkisel çözüm olarak okudum pıhtılasmaya birebir dıyor hamıleler deneyebılır önlem almakta fayda var

10 cikti canim. Ben ilk gun gitmedm adet sandm az oldugu icin aksama dogru artti umursamadm yerlesme sandm bazilari üstune goruyoms ya oyledr dedim fazlalasinca korktm adet olmadgini anladm. Benim babamda doktor ilk ona soyledm. Kadin doktorumuzu aradi igne yapti oda artik yapcak bise yok dedi. Detaylari bilmiyorm ikisi arasnda konustu. Genel bi muayene olcam neden dustuguyle ilgili
Gecmis olsun canim..Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusurz

Kızlar ben geldim msjlarini okuyup çıkıyorum hiç işim bitmiyor adetim 15 haziran ve yine göğüs ağrıları başladı süt hormonum mu yükseldi acaba yine geçen ay agrimamisti dostinex in etkisiyle offf bu aydami boş şimdiden umudum kırıldı :(

Bende geldim kızlar bat emin değilim ama 9 10 haziran gibi belirti olarak ara sıra baş ağrım oluyor bi kaç gün önce belden sırta vuran bi ağrım oldu kirk dakika sürdü en az şimdi adetin 30. Gününde yım bi on gün önce fln birkaç kez pembemsi akintim oldu onun dışında gogsumde acı yok ama buna da cinsel isteğm neredeyse yok afedersin siniz eşime hiç dokunrtmak istemiyorum ama bı şişlik acı fln yok bazen gaz oluyor ki normalde pek olmaz bende içimden bir ses hamilesim diyor bi ses de daha ilk aydan ne hamilelgi pkosun sen diyor belki bu ay yumurtlama bile olmadı diyor kafamda deli sorular:)

Kizlar birsey danismak istiyorum dun ovulasyon testi neredeyse bordo kopkoyu demistimya bugun silik cikti yine. Ben bugun yumurtladim ve 24 saat icinde yumurta atilacakmi yoksa bugun atildigi icin mi siliklesti. Dun iliski olmustu bugune gerek varmi. Bilen biri yazsin lutfen. Zoraki iliskiler hicte hos olmuyo zira

Bende geldim kızlar bat emin değilim ama 9 10 haziran gibi belirti olarak ara sıra baş ağrım oluyor bi kaç gün önce belden sırta vuran bi ağrım oldu kirk dakika sürdü en az şimdi adetin 30. Gününde yım bi on gün önce fln birkaç kez pembemsi akintim oldu onun dışında gogsumde acı yok ama buna da cinsel isteğm neredeyse yok afedersin siniz eşime hiç dokunrtmak istemiyorum ama bı şişlik acı fln yok bazen gaz oluyor ki normalde pek olmaz bende içimden bir ses hamilesim diyor bi ses de daha ilk aydan ne hamilelgi pkosun sen diyor belki bu ay yumurtlama bile olmadı diyor kafamda deli sorular:)
Adet dongun kac gunde bir. Idrar testi yapabilirsin. Silikte olsa cikar

Kizlar bisey sormak istiyorum..dun adet olmam gerekiyordu olmadim hala..prolaktinim mi yukseldi acaba o yuzden mi adet olmadim hala..göguslerim cok sisti aciyor..sebebi bu mu...basina gelen varsa yada bilen cvp verebilir mi

Adaçayı içtim.o neydi beeeeaaa?ıyyyhhh!kür mür hiç bana göre değil.

Kizlar cok moralim bozuk benim bat 6 haziran. Cuma gunu kahverengi leke gordukten sonra sevindim yerlesme kanamasidir diye cumartesi test yaptim tabiki tek cizgi:( fun ve bugun o kahverengi akinti devam ediyor ama camur gibi boyle cok pis gibi. Adet olacak gibi belirtisi de var. Bu camur gibi akinti/lekelenme hakkinda bilgisi olan varmi? Internette cikolata kisti falan diyo ..

Kızlar ben geldim msjlarini okuyup çıkıyorum hiç işim bitmiyor adetim 15 haziran ve yine göğüs ağrıları başladı süt hormonum mu yükseldi acaba yine geçen ay agrimamisti dostinex in etkisiyle offf bu aydami boş şimdiden umudum kırıldı :KK43:
galiba bnm de oyle..

Merhaba hanımlar bnm adetim bugün itibariyle 3 gün gecikti geçen ay rahim filmi çektirmiş tim ne göğsüm ne belim ne kasıgim agriyo belirti yasamadan hamile olduğunu öğrenen varmı acaba ya

Back