Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç test mest yapmadan bat ı gelmiş ya da geçmiş arkadaşların duymak istedikleri cevap: hamile olabilirsin canım ,ise ben yazayım.

Zahmet olmazsa bi test yapın,ona göre yorum yapalım.

Dertlenecek bişey olduğunu sanmam.regl her zaman aynı formatta gelmez.hemen felaket tellallığı yapma kendine.rahat ol,regl oluyorsun...

Adet dongun kac gunde bir. Idrar testi yapabilirsin. Silikte olsa cikar
Adetim cook düzensiz ama en geç 5 6 güne olurum gibi geliyor sanmıyorum çıkacağını ya beklicem erkenden hüsrana uğramak istemiyorum adet geçmeden çıkma olasılığı çok düşük

Siliklestiyse yumurta catlamistir yine de bugünü de değerlendir derim en azından içinde acaba klamaz

Bence bugünü de değerlendirin

Çok olası görünüyor belirtiler ile. Ben de pkoluyum ve hamileyim.

Evet zorla görevmiş gibi oluyor maalesef ama değerlendir derim ben. Benim mayıs 11 de pik yaptı ertesi gün silikleşmişti ben 11 ve 1.5 gün arayla degerlendirdim 15 ine kadar tam olarak hangi gün tuttu bilemiyorum

Kızlar acil yardim.ben ovu testi aldım bugün adetin 14. Günü 4 gündür yapıyordum 2 gün hiç silik bile çıkmadu dün hafif silik çıktı bugün kaç tane yaptıysam hepsi bozuldu her tarafı kıpkırmızı oldu akşam iftar sonrası mik mik yaptım yine denedim yine bozuk çıktı acaba ikinci çizgi mi dağılıyor

selam kızlarrr aradığım topiği buldumm.İnşallah hayırlısı ile pozitifleri görürüz❤ bat 5 6 hazrn değişkenlik gösterebilir,belirtilerin hepsi var ama regl mi gebelikmi çok belirsizim bi an regl oluorum sanıryorum bi an hamileyim sanıyorum.7 sine kadar test yapmıyım diyorum hamiş kalan arkadaşlarr bat yaklaşorken ne gibi belirtileriniz oldu acabaa

Canim sen bir test yap çıkabilir senin

Bacım valla , ya test bozuk ya da senin çiş bozuk!

Hiç test mest yapmadan bat ı gelmiş ya da geçmiş arkadaşların duymak istedikleri cevap: hamile olabilirsin canım ,ise ben yazayım.

Zahmet olmazsa bi test yapın,ona göre yorum yapalım.
Ah canm geçen ay 5 tane test yaotim gecikmenin 5.gününde kan testi negatif ve adetim gecikmenin 9.günü geldi çok stresliyim bu ay aynı stresi yaşamak istemiyorum eşimin sprm hareketi 35. 40 ve uzeri olması gerekiyomuş bn de bir problem yok rahim filmi çekildim tupler tikalymis açtılar o yüzden bu aydan umutluyum ama ne adet olcak gibiyim nede hamile gibi merak ettim bnde bnm gibi olan var mı acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…