- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 38
Ayy inşallah canım belirgin çıktığı gün malesef misafir azizligine uğradı sagolsunlar 2 de kalktilar yetişmedik.dün silikti değerlendirdm inşallah dollenmistirBende bu soruyu cok merak ettim ve genel su sonuca vardim. Belirgin ciktigi gun ve siliklesincede. Gun asiri veya ust uste. :))). Siliklestiginde yumurtan catlamis oluyo ve 24-36 saat dollenmeyi bekliyo.
erken yapıldığı için olması gereken sonuç... ve pozitif. hayırlı olsun.kızlar ilk idrar değil,2 saat sonra yaptım.4 5 6 sı bat.sizcee?? damlatır damlatmaz çıktı bu şekilde 5 saniyelik sürede yani
miratect 5 liralik bir test.. damlatır damlatmaz belirmesi beni güvendiriyor aslında.. Çok teşekkür ederim İnşallah yanıltmaz ilk idrarla teklıcam yarın.bu ilk idrar değil o yüzdende bu şekilde görünüyor sanırımerken yapıldığı için olması gereken sonuç... ve pozitif. hayırlı olsun.
erken gebelik testi değil de ucuz olanlardansa direkt itibar edin. çünkü onlar pozitif sonuçta asla yanılmıyorlar.
sağol canım İnşallah test yanıltmaz darısı sizlere İnşallahHayirli olsun canim...
Tebriklerrrr kesin hamilesin. Bence kan testi yaptir artik.kızlar ilk idrar değil,2 saat sonra yaptım.4 5 6 sı bat.sizcee?? damlatır damlatmaz çıktı bu şekilde 5 saniyelik sürede yani
miratect 5 liralik bir test.. damlatır damlatmaz belirmesi beni güvendiriyor aslında.. Çok teşekkür ederim İnşallah yanıltmaz ilk idrarla teklıcam yarın.bu ilk idrar değil o yüzdende bu şekilde görünüyor sanırım
adet bitti çalışmaya bile geçtik sanki bu ay ne olacaksa.
çokkk teşekkür ederim yarın gideceğim kan testine İnşallah bu kez kucağıma almak nasip olur.Sizler içinde dua edicem herzaman oldugu gibi❤Tebriklerrrr kesin hamilesin. Bence kan testi yaptir artik.
içimi rahatlattınız çok sağolun ❤Ben de akşam idrarı ile öğrendim. Sıkıntı yok olması gerektiği gibi.
darısı pıtpıtları duymaya olsun...Cumartesi değerim 48 di bugün 137. Bşr daha değer ölçmem gel direkt keseye bakalım bir haft sonra dedi
Tebrikler canımmmmkızlar ilk idrar değil,2 saat sonra yaptım.4 5 6 sı bat.sizcee?? damlatır damlatmaz çıktı bu şekilde 5 saniyelik sürede yani
Sen bi mikmikleri yap.gerisi yukardan...adet bitti çalışmaya bile geçtik sanki bu ay ne olacaksa.
Canm bir buçuk yılda 3 defa yaptırdım 1 ay de değil3 defa kan mı yaptırdın?maşalllahhh!biz de kaset testi çok yaptık diye sabırsız sayıyoruz kendimizi.
Canım kanda gebelik varsa vardır yoksa yoktur.çok erken yaptırma ve sonucuna kanaat et.
Ya olacaksa olur icini rahat tut. Misafir cagirma dicemde ramazanda cok mumkun degil. Birde benim dongum 29dur. Ve hep 15 16. Gun yumurtladigimi dusunuyodum. Ama 12.gun yumurtladim. Ee smdi bubkdr takip yaparken misafir gitsin diye gozune bakarken gelde gorev gıbı yapma imkani var mi? O yuzden gorev olarakda yapsan yapmasanda olacagi versa oluyo ben bunu anladimAyy inşallah canım belirgin çıktığı gün malesef misafir azizligine uğradı sagolsunlar 2 de kalktilar yetişmedik.dün silikti değerlendirdm inşallah dollenmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?