• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu soruyu cok merak ettim ve genel su sonuca vardim. Belirgin ciktigi gun ve siliklesincede. Gun asiri veya ust uste. :))). Siliklestiginde yumurtan catlamis oluyo ve 24-36 saat dollenmeyi bekliyo.
Ayy inşallah canım belirgin çıktığı gün malesef misafir azizligine uğradı sagolsunlar 2 de kalktilar yetişmedik.dün silikti değerlendirdm inşallah dollenmistir

Cumartesi değerim 48 di bugün 137. Bşr daha değer ölçmem gel direkt keseye bakalım bir haft sonra dedi

kızlar ilk idrar değil,2 saat sonra yaptım.4 5 6 sı bat.sizcee?? damlatır damlatmaz çıktı bu şekilde 5 saniyelik sürede yani

Eklentiler

• 20170605_111356.jpg
    20170605_111356.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 55
kızlar ilk idrar değil,2 saat sonra yaptım.4 5 6 sı bat.sizcee?? damlatır damlatmaz çıktı bu şekilde 5 saniyelik sürede yani
erken yapıldığı için olması gereken sonuç... ve pozitif. hayırlı olsun.
erken gebelik testi değil de ucuz olanlardansa direkt itibar edin. çünkü onlar pozitif sonuçta asla yanılmıyorlar.

erken yapıldığı için olması gereken sonuç... ve pozitif. hayırlı olsun.
erken gebelik testi değil de ucuz olanlardansa direkt itibar edin. çünkü onlar pozitif sonuçta asla yanılmıyorlar.
miratect 5 liralik bir test.. damlatır damlatmaz belirmesi beni güvendiriyor aslında.. Çok teşekkür ederim İnşallah yanıltmaz ilk idrarla teklıcam yarın.bu ilk idrar değil o yüzdende bu şekilde görünüyor sanırım

miratect 5 liralik bir test.. damlatır damlatmaz belirmesi beni güvendiriyor aslında.. Çok teşekkür ederim İnşallah yanıltmaz ilk idrarla teklıcam yarın.bu ilk idrar değil o yüzdende bu şekilde görünüyor sanırım

Ben de akşam idrarı ile öğrendim. Sıkıntı yok olması gerektiği gibi.

Cumartesi değerim 48 di bugün 137. Bşr daha değer ölçmem gel direkt keseye bakalım bir haft sonra dedi
darısı pıtpıtları duymaya olsun...
Tebrikler canımmmm :halay::halay::halay::halay:
Kan ver bence,kaset teste gerek yok.

Adaçayında 2.gün : Bu hamilelik dönemimde öğrenmiş bulunuyorum ki adaçayını hiç nefes almadan içince tadı pek belli olmuyor.yalnız içtikten bi süre sonra daha burundan nefes almamak lazım,tecrübeyle sabit.
Sonuç : adaçayı hala iğrençççç

Ayy inşallah canım belirgin çıktığı gün malesef misafir azizligine uğradı sagolsunlar 2 de kalktilar yetişmedik.dün silikti değerlendirdm inşallah dollenmistir
Ya olacaksa olur icini rahat tut. Misafir cagirma dicemde ramazanda cok mumkun degil. Birde benim dongum 29dur. Ve hep 15 16. Gun yumurtladigimi dusunuyodum. Ama 12.gun yumurtladim. Ee smdi bubkdr takip yaparken misafir gitsin diye gozune bakarken gelde gorev gıbı yapma imkani var mi? O yuzden gorev olarakda yapsan yapmasanda olacagi versa oluyo ben bunu anladim

kızlar yeni sayfa açtım haziran sonu temmuz başı bat bekleynler diye burada hamileler devam etsin sohbetlerine ne dersiniz?

Kızlar hamile olanlar için çok sevindim. İnş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Çok mutsuzum. Gittikçe moralim bozuluyor. Bat ım 1 hazirandı. 3 haziranda akıntıyla karışık kan geldi adet oldum diye üzüldüm. 4 haziranın akşama hiç kan leke gelmedi. Bende heyecanlandum ister istemez. Sonra kahverengi leke gbi geldi çok az. Bugünse adetim başladı karnım bacaklarım ağrıyor.
4. Denememizdi bu. Biliyorum daha çok yeni ama aslında uzun zmndır istyrdm hazırlamıştım kendimi. Etrafımdaki herkes hamile her gün yeni bi hamilelik haberi öğreniyorum. Moralim çok bozuluyor. Nasip biliyorum herkesin çocucuğu olcak diye bişey yok... ben bu kdr çok isterken etrafımdaki insanların düşüncesizce şuursuzca yorumlarından bıktım. İnsan içine çıkmak istemiyorum artık. Stres yapmamak elde değil.

Back