- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dertlenecek bişey olduğunu sanmam.regl her zaman aynı formatta gelmez.hemen felaket tellallığı yapma kendine.rahat ol,regl oluyorsun...Kizlar cok moralim bozuk benim bat 6 haziran. Cuma gunu kahverengi leke gordukten sonra sevindim yerlesme kanamasidir diye cumartesi test yaptim tabiki tek cizgi fun ve bugun o kahverengi akinti devam ediyor ama camur gibi boyle cok pis gibi. Adet olacak gibi belirtisi de var. Bu camur gibi akinti/lekelenme hakkinda bilgisi olan varmi? Internette cikolata kisti falan diyo ..
Adetim cook düzensiz ama en geç 5 6 güne olurum gibi geliyor sanmıyorum çıkacağını ya beklicem erkenden hüsrana uğramak istemiyorum adet geçmeden çıkma olasılığı çok düşükAdet dongun kac gunde bir. Idrar testi yapabilirsin. Silikte olsa cikar
Siliklestiyse yumurta catlamistir yine de bugünü de değerlendir derim en azından içinde acaba klamazKizlar birsey danismak istiyorum dun ovulasyon testi neredeyse bordo kopkoyu demistimya bugun silik cikti yine. Ben bugun yumurtladim ve 24 saat icinde yumurta atilacakmi yoksa bugun atildigi icin mi siliklesti. Dun iliski olmustu bugune gerek varmi. Bilen biri yazsin lutfen. Zoraki iliskiler hicte hos olmuyo zira
Kizlar birsey danismak istiyorum dun ovulasyon testi neredeyse bordo kopkoyu demistimya bugun silik cikti yine. Ben bugun yumurtladim ve 24 saat icinde yumurta atilacakmi yoksa bugun atildigi icin mi siliklesti. Dun iliski olmustu bugune gerek varmi. Bilen biri yazsin lutfen. Zoraki iliskiler hicte hos olmuyo zira
Hiç test mest yapmadan bat ı gelmiş ya da geçmiş arkadaşların duymak istedikleri cevap: hamile olabilirsin canım ,ise ben yazayım.
Zahmet olmazsa bi test yapın,ona göre yorum yapalım.
Adaçayı içtim.o neydi beeeeaaa?ıyyyhhh!kür mür hiç bana göre değil.
Bende geldim kızlar bat emin değilim ama 9 10 haziran gibi belirti olarak ara sıra baş ağrım oluyor bi kaç gün önce belden sırta vuran bi ağrım oldu kirk dakika sürdü en az şimdi adetin 30. Gününde yım bi on gün önce fln birkaç kez pembemsi akintim oldu onun dışında gogsumde acı yok ama buna da cinsel isteğm neredeyse yok afedersin siniz eşime hiç dokunrtmak istemiyorum ama bı şişlik acı fln yok bazen gaz oluyor ki normalde pek olmaz bende içimden bir ses hamilesim diyor bi ses de daha ilk aydan ne hamilelgi pkosun sen diyor belki bu ay yumurtlama bile olmadı diyor kafamda deli sorular:)
Duygular karşılıklı desene!Ben seni pek sevdim
Afrodizyak etkisi dedin,olay bitti,bardak bardak içicem.Bal karıştır. Bal da da var afrodizyak etkisi.
Bence adaçayı güzel
Afrodizyak etkisi dedin,olay bitti,bardak bardak içicem.
Bekle beni kozalakkkk afrodizyakımnan geliyorum
Evet zorla görevmiş gibi oluyor maalesef ama değerlendir derim ben. Benim mayıs 11 de pik yaptı ertesi gün silikleşmişti ben 11 ve 1.5 gün arayla degerlendirdim 15 ine kadar tam olarak hangi gün tuttu bilemiyorumKizlar birsey danismak istiyorum dun ovulasyon testi neredeyse bordo kopkoyu demistimya bugun silik cikti yine. Ben bugun yumurtladim ve 24 saat icinde yumurta atilacakmi yoksa bugun atildigi icin mi siliklesti. Dun iliski olmustu bugune gerek varmi. Bilen biri yazsin lutfen. Zoraki iliskiler hicte hos olmuyo zira
Aha ben bunu denerim tabi burada isirgan otu veya cayi veya baharatini bulabilirsem
Isırgan da desem olur mu?
Rahim ağzı ne kadar temiz spermler o kadar ömürlü.
Senden bu ay güzel haberler bekliyorum.
Ben sevmiyom yaa. Pek çikin.Bal karıştır. Bal da da var afrodizyak etkisi.
Bence adaçayı güzel
Ben daha çok seviyomDuygular karşılıklı desene!
Canim sen bir test yap çıkabilir seninselam kızlarrr aradığım topiği buldumm.İnşallah hayırlısı ile pozitifleri görürüz❤ bat 5 6 hazrn değişkenlik gösterebilir,belirtilerin hepsi var ama regl mi gebelikmi çok belirsizim bi an regl oluorum sanıryorum bi an hamileyim sanıyorum.7 sine kadar test yapmıyım diyorum hamiş kalan arkadaşlarr bat yaklaşorken ne gibi belirtileriniz oldu acabaa
3 gün önce yaptım hiç bişi yoktu canım o yüzden bekliyim regl gelir gelmezse yapim diyorumCanim sen bir test yap çıkabilir senin
Bacım valla , ya test bozuk ya da senin çiş bozuk!Kızlar acil yardim.ben ovu testi aldım bugün adetin 14. Günü 4 gündür yapıyordum 2 gün hiç silik bile çıkmadu dün hafif silik çıktı bugün kaç tane yaptıysam hepsi bozuldu her tarafı kıpkırmızı oldu akşam iftar sonrası mik mik yaptım yine denedim yine bozuk çıktı acaba ikinci çizgi mi dağılıyor
Ah canm geçen ay 5 tane test yaotim gecikmenin 5.gününde kan testi negatif ve adetim gecikmenin 9.günü geldi çok stresliyim bu ay aynı stresi yaşamak istemiyorum eşimin sprm hareketi 35. 40 ve uzeri olması gerekiyomuş bn de bir problem yok rahim filmi çekildim tupler tikalymis açtılar o yüzden bu aydan umutluyum ama ne adet olcak gibiyim nede hamile gibi merak ettim bnde bnm gibi olan var mı acaba diyeHiç test mest yapmadan bat ı gelmiş ya da geçmiş arkadaşların duymak istedikleri cevap: hamile olabilirsin canım ,ise ben yazayım.
Zahmet olmazsa bi test yapın,ona göre yorum yapalım.