Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
freely gebelik testi aldım. 2 kutu. ne zaman yapayım sizce?

en erken 1 inde bekliyorum normal döngüme göre.

ama arada gecikmeli de gördüğümden 3 ü diye not düşmüştüm.

Ya hu bir kac saat girmedim. Basa dönüp okudugum mesajlar oldu. Pessss.

Hanımlar karnım ağrıdığı için acile gittim utrason çektiler sağ overde 31x21mm boyutunda kalın cidarlı kistim lezyonmevcut dedi bebeğime bi zararı olurmuperşembe günü doktora gidecem

freely gebelik testi aldım. 2 kutu. ne zaman yapayım sizce?

en erken 1 inde bekliyorum normal döngüme göre.

ama arada gecikmeli de gördüğümden 3 ü diye not düşmüştüm.
Bence hemen yap bi tane. Bakarsin silik bi cizgiyle mutlu olursun. . Ama cikmama ihtimaline karsida gereksiz yere moralini bozmus olursun. Kalbinin sesini dinle en iyisi :)

Kızlar ben bebek dusunmekten vazgectim. Ben kendimi anne olmaya hazir hissetmiyorum. Bakamam ben ona. Kendime bakamiyom ben.Psikolojik sorunlarim var. Zor bir hayatin getirisi işte. Vazgectim anlayacaginiz.

Kızlar ben bebek dusunmekten vazgectim. Ben kendimi anne olmaya hazir hissetmiyorum. Bakamam ben ona. Kendime bakamiyom ben.Psikolojik sorunlarim var. Zor bir hayatin getirisi işte. Vazgectim anlayacaginiz.
Cnm vazgeçme bence. Bebek olunca çok ta güzel bakarsın olumlu düşün.

Kimbilir belki de sana bir bebek iyi gelecek. . Bakimi zaten sen onun haberini alir almaz olisan icguduyle basliyor...

Neden bu karara vardin sen canım ya herkesin hayatı zor canım bebis iyi gelecek belkide sana o dünyanın en büyük mutluluğu bence

Ne oldu bi sey mi yasadın da böyle düşündün. Hemen vazgeçme dur bakalım daha. Güzel düşün güzel olsun

Annelik dünyanın en güzel duygusu. O sebepten ki bu güzel duygu sana iyi gelecek. Sen pes etme. Ki belki de bu ay hamilesin.

Pes mi ediyorsun yani. Psikolojik sorunlar kimde yok ki. Ailemden uzakta bi yerdeyim. Annesine saplantili bir esim var. Bizimle yasamak icin kirk takla atan yalandan hasta olan bir kaynanam var. Ailem üzulmesin diye derdini anlatamayan bir de ben var. Bebeginin kalp atislarini duymak icin gidip alinmasi gerektigini ogrenen ben. Onun atlatamadan tekrar dusuk yapan ben var. Bunlara ragmen vazgecmeyen yine ben var. Herkesin derdi kendine diyebilirdin sende kim oluyorsun diyebilirsin ama kizdim sana. Belki de olacakken vazgeciyorsundur.

Bende biraz icimi döktüm galiba. Iyi geldi...

Benzer durumlar bende de var annem vefat etti, ben babamdan uzaktayım, eşim anne bağımlısı, kaynanam iyi niyetli değil ama tüm bunlara rağmen ben o bebeğin bana benim ona ilaç olacağımızı düşünüyorum ve bana geleceği günü iple çekiyorum, inşallah bir gün benimle olacak.. Doktoruma gittim bugün yaram tamamen iyileşmiş, akıntı için fitil verdi yumurtalıklarımda bir sıkıntı çıkmadı, 2 cm kist yerinde duruyor takılıyor kendi halinde :) Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah :)

Allah rahmet eylesin canim.
Kistin akilli akilli takilsin haddini bilsin :)
Benimde bugun aşırı bel ve kasik agrim var. Bacaklarim tutmuyor nerdeyse. Doktorumla gorustum. Gecmezse yarin gel dedi. Korkuyorum tekrar kotu birsey yasamaktan. Hayirlisi yinede. En kisa zamanda yavrularimiza kavuşuruz insallah.

Neden bu karara vardin sen canım ya herkesin hayatı zor canım bebis iyi gelecek belkide sana o dünyanın en büyük mutluluğu bence

Ne oldu bi sey mi yasadın da böyle düşündün. Hemen vazgeçme dur bakalım daha. Güzel düşün güzel olsun

Annelik dünyanın en güzel duygusu. O sebepten ki bu güzel duygu sana iyi gelecek. Sen pes etme. Ki belki de bu ay hamilesin.

Arkadaslar ben de anne bagimlisiyim. Annemle babam ben cok kucukken ayrildi. Gorusmiyoruz. Ve annem hayatta basina gelenlerden dolayi cok sert alingan asabi ve kindar bir insan oldu. Cektiriyor bana resmen 1200 km oteden! Igneleyici laflari beni mahvediyor. Bugun neler yasadim anlatamam. Sabah 9 dan beri agliyorum ve annem surekli onun istedigi olsun istiyor. Kaynana degil. Annemden cekiyorum. Nasil ama ? Bebek istemedigim kadar yok mu? Psikolojisi bozuk habire aglayan annenin cocugu nasil olur ki?

ah canim bende bipolar bozukluk var fakat bebekle daha güçlü olacağımı düşünüyorum bipolar bile anne olmami engelleyemez.adetlerimi görsen hastanelik oluyorum. Agri kesiciler daha agriyi kesiyor ama disardan bezgin biri olarak gösteriyor.ben annelogo tatmak istiyorum kararliyim doktorum lohusa depresyonuna girebilirsin dikkat et dedi gizli şeker troidim tembel.miyomum var zararsiz olsa da var.vazgecmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…