• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pco lular kolay hamile kalıyor.örnek ben.tedavisi kolay.bi klomen şeker ilacına bakar.insülin direncine bakılmaksızın şeker ilacı veriyorlar zaten.kilo da verdiriyor o ilaç.ilk Doğumdan sonra pco bitiyor.
İlk doğumdan sonra şikayetlerim arttı.

Git iki mikmik yap ,bak nasıl ayılıyorsun:KK53::KK53:
Ay yok geçti yumyumlama zamanı. Yeter bu kadar mikmik. Of görev gibi mikmik ya. Çok sıkıcı. Olsa da bi tane doğursam. Bende sorun olmadığını anlasam aaah ah. Grupta önce yaşı büyükler, sonra uzun zamandır bekleyenler, daha sonra da küçükler doğursun. Az beklesin küçükler ablalarını!!! Kızcam bak ha :halay::ukala:

Pco lular kolay hamile kalıyor.örnek ben.tedavisi kolay.bi klomen şeker ilacına bakar.insülin direncine bakılmaksızın şeker ilacı veriyorlar zaten.kilo da verdiriyor o ilaç.ilk Doğumdan sonra pco bitiyor.
Ben de onu anlamıyorum canım. Klomen ictim Yumurtam oldu büyüdü hatta iki tane. Aşılama yapıldı. Sonra emin olmak için yumurtalara tekrar bakıldı iki gün sonra. Doktorum tam zamanında çatlamış dedi ikiz olabilir dedi. Sevindik. Sonuç negatif. E madem tek sorun buydu niye tutmadı hem de iki aşılama. Kafamı kurcalıyor....

Doğumdan sonra pco geçiyor.senin pco sorunların mı arttı canım?
Ben de oyle duydum ama arkadaş arttı yazmış. Bir de yaş ilerledikçe düzeliyor diye duymuştum. Inşaallah rabbim nasip etsin hayirli evlatlar versin. Hastalık da bitsin gitsin inşaallahhhhhh :KK51:

Yaş 27. Bat 28 ve 30 mayis arasi. Hep duzensiz olduğu için kesin bir gün söyleyemiyorum. İlk çocuk için denedik bu ay ilk defa. Allahim nolur tutsun

Ben de onu anlamıyorum canım. Klomen ictim Yumurtam oldu büyüdü hatta iki tane. Aşılama yapıldı. Sonra emin olmak için yumurtalara tekrar bakıldı iki gün sonra. Doktorum tam zamanında çatlamış dedi ikiz olabilir dedi. Sevindik. Sonuç negatif. E madem tek sorun buydu niye tutmadı hem de iki aşılama. Kafamı kurcalıyor....
Biz ona NASİP diyoruz canım...doğru zaman değilmiş demek ki.

Biz ona NASİP diyoruz canım...doğru zaman değilmiş demek ki.
Evet canım aylarca yumurtam catlamamisti. En son bu olayı yaşayınca demiştim kendime al bak her şey yolunda gitti ama olmadı. Sen elinden geleni yaptin olmazsa olmaz nasip bu diye. Sonra gerçekten çok rahatlamistim elimden geleni yaptim diye. Fakat üzerinden iki yıl geçti. Yurt disinda oldugum icin yakinim da yok esimden baska. Yalnızlık bazen çok dokunuyor. Acaba başka ne yapabilirim diye düşünüyor insan... hala da bazı ilaclar takviyeler alıyorum ama... zor işte rabbim sabir versin... Kalabalık cıvıl cıvıl bir aile olmak istiyorum eğer hakkımızda hayirli ise rabbim nasip etsin...

Evet canım aylarca yumurtam catlamamisti. En son bu olayı yaşayınca demiştim kendime al bak her şey yolunda gitti ama olmadı. Sen elinden geleni yaptin olmazsa olmaz nasip bu diye. Sonra gerçekten çok rahatlamistim elimden geleni yaptim diye. Fakat üzerinden iki yıl geçti. Yurt disinda oldugum icin yakinim da yok esimden baska. Yalnızlık bazen çok dokunuyor. Acaba başka ne yapabilirim diye düşünüyor insan... hala da bazı ilaclar takviyeler alıyorum ama... zor işte rabbim sabir versin... Kalabalık cıvıl cıvıl bir aile olmak istiyorum eğer hakkımızda hayirli ise rabbim nasip etsin...
Esimde b sorun var mı peki gerçekten iki yıl uzun bı sure hele ki yalnız başına sertleşerek bir omuz olmadan inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım sağlıkla

Back