Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde öyleydi bir kaç önce gebelik belirtisi okumuştum nette ama adet olmuştum belirtileri bazen yanılıyoruz adet gelmeden önce gebelik belirtileri aynı oluyor umutlanmamak lazım inşallah hamilesin
insAllah hamileymdr ama pek belirti yk birde kac gundur geceleri uyyamiyorum sabah ezanina kadar donup duruyorum :/

inş canım bende adet belirtiler yok oldu birde hafif akıntı var ama 18 inde kan yaptrdım cıkmadı erken dediler bilmiyorum cok umudum yok gibi
hm bendede hic belirti yk canm ya kac gundur geceleri uyyamiyorum sabah ezanina kadar donup duruyorum :/ kac aylik evlisin

hmm bende 8aylik evliyim ama 6aydir istiyoruZ ilk ay hemen hamileyim sanmistim hemen oluyo saniyo insan ama hamile kalmak ne zormus :/
aynen eşimle bende öyle sanıyorduk hemen olucak felan 3 aydır bu durumdyaız :) tamam daha cok emek edenler de var doğru ama insan düşünüyoru acaba sorun var mı diye altı aydan önce de doktora gitmeyin diyorlar

aynen eşimle bende öyle sanıyorduk hemen olucak felan 3 aydır bu durumdyaız :) tamam daha cok emek edenler de var doğru ama insan düşünüyoru acaba sorun var mı diye altı aydan önce de doktora gitmeyin diyorlar
6aymi burda 1sene olmadan hic bakmiyor doktorlar ya bianonce bakilsada sorun varsa tedavi felan olsak

6aymi burda 1sene olmadan hic bakmiyor doktorlar ya bianonce bakilsada sorun varsa tedavi felan olsak
hım anladım inş sorun yoktur ve psikolojiktir de hemen olur canıkm ya ne kadar zor inan biliyorum böyle insanın içi kıpır kıpır düşünüyor tarih yaklastıkca cok tuhaf bir durum ne blim ya test alıp yapasım var ama yine hüsran olma korkusu da

mesela şu an sol kasıgım agrı giriyor bacaklarım sızlıyor belim ağrıyor ben bunların bile artık psikolojik oldugunu düşünüyorum artık belirtilere hiç takılmıyorum inanmıyorum

mesela şu an sol kasıgım agrı giriyor bacaklarım sızlıyor belim ağrıyor ben bunların bile artık psikolojik oldugunu düşünüyorum artık belirtilere hiç takılmıyorum inanmıyorum

belirtiler herkeste farklı olur. bazısında hiç olmuyor hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde farklı belirtiler oluyor. en iyisi kendimizi fazla dinlememek gerçekten insan düşünmediği anda hamile kalıyor

aynen bunu coğu kişide
belirtiler herkeste farklı olur. bazısında hiç olmuyor hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde farklı belirtiler oluyor. en iyisi kendimizi fazla dinlememek gerçekten insan düşünmediği anda hamile kalıyor
aynen bunu coğu kişiden duydum düşünmemek lazım ama inanımn elimde dğeil kendimi frenlememlazım

aynen bunu coğu kişide

aynen bunu coğu kişiden duydum düşünmemek lazım ama inanımn elimde dğeil kendimi frenlememlazım

ben de stres yapıyorum bazen iş stresi de giriyor araya kafayı yiyecek gibi oluyorum. hormonları etkiliyor diye duymuştum ama elden gelmiyor stres yapmamak

bende ilk ay okadar cok belirti yasadimki hep psikolojik ya

Ben de Pcos var.

Kg problemin var mı?

Bir de hiç insülin direncine bakıldı mı?

Kızlar ovulasyon testi kaç gündür koyulaşmamıştı şimdi yaptım pozitif olmuş dimi yanılıyorum gibi geliyor sürekli

Eklentiler

• IMG_4946.JPG
    21,3 KB · Görüntüleme: 31
Yarın cıksın da gorsun neyse idrara güvenemem dedı Ilk kizım da ben hic kan vermedim evde test yaptim sonra doktora gittim dedim bende
Tatlim benim regliye 2 gun kala 74 cikti.kastettigi drun hcg 1000i gecmeden gebelik olarak gormuyorlar doktorlarin dedigi regli gectikten 10 gun sonra hcg 100i gectiyse kese kalp atimi varsa hamilesin diolar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…