- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
Merhaba canım, iyi değerlendir bu günleri
Bende heycanlıyım, bat ıma ve eşimin d gününe 4 gün kaldı
ay
hadi inşallahhhh güzel bir sürpriz yaparsın eşine gebelik testini güzel bir paket yap hediye ver :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, iyi değerlendir bu günleri
Bende heycanlıyım, bat ıma ve eşimin d gününe 4 gün kaldı
Merhabaa :) Bende heyecanliyim bir an once her sey netlessin istiyorum ki onumuzdeki maclara bakabilelim :))
Ayy heyecanla bekliyoruz canım bizi habersiz bırakmaBen kan verdim inşallah sonuç netlesince haber vercem
Bırakmam canım ya sonuç çıkmış da site çökmüş, mailden gönderecekler hala onu bekliyorum herşey bana muhalefetAyy heyecanla bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma
Ben yüklemeye çalıştım bir kaç defa ama hata verdi sürekli , benim epey silik çıktı adete henüz beş gün varKizlaaar test yapanlar fotosunu atsin ya bize de umut olsun, sonuçlarınızı yazin Rabbim bu ay hepimize yaşatsın bu mutluluğu
Ayyyyy siteye bir girdim bu haberrr Hayırlı olsun tatlimm :)Kizcelerrr sonucu aldım Beta 26, şükürler olsun hamileyim bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin, inşallah hepimize saglikli hayırlı evlatlar versin
Kuzum cok sevindim inanki, Allahim herkese versin kimseyi aratmasin. Belirtin var mıydı, bu ay kac kez ilişki oldu, neler yaptin anlatir misinKizcelerrr sonucu aldım Beta 26, şükürler olsun hamileyim bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin, inşallah hepimize saglikli hayırlı evlatlar versin
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah bu aralar burası da sizin güzel haberlerinizle de dolarKuzum cok sevindim inanki, Allahim herkese versin kimseyi aratmasin. Belirtin var mıydı, bu ay kac kez ilişki oldu, neler yaptin anlatir misin
Bide ne zamandir istiyorsun, hayırlı olsun
Çok teşekkürler ya inşallah sizden de güzel haberler bekliycem Allah herkese sağlıkla en kısa zaman da nasip etsinAyyyyy siteye bir girdim bu haberrr Hayırlı olsun tatlimm :)
Her dua edisimde ediyordum aslında olmayan isteyen herkese nasip olsun diye ve bundan sonra daha çok edicem çünkü çok iyi anlayabiliyorum , görümcem de sorunu olmadı halde henüz bebik sahibi olmadı ama ben inanıyorum ki isteyen herkese er ya da geç nasip olur, mucizelere inandiktan sonraCanım benim Hayırlı olsun, olmasına çok sevindim Rabbim herkese versin ınsallah bizlere de cok dua et. Sorun olmadığı halde olmayan mi dersin sorunu olupda doktorlarin bir türlü gorememesinden mi dersin bebeği olmayan o kadar cokki...