Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn test yaptım o kadar çokkkkk silikti ki çizgim iki gün sonra adet günüm o zaman tekrar yapıcam. Ama biliyorum benimle birlikte şuan Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Bende frelly testinden yaptım silik ince bir ikinci çizgi cikti, bakalım inşallah yanlış gostermiyordur
Ya inşallah cumadan beri 7 24 buralarda kendıme benzer durumu yasayan var nı dıye beynımı yaktım . şuan da ne yapacagımı bılemedım hala kan testı yapnaya korkuyorumHadi inşallah hamilesindir canım, yanlış değildir bence
Ya inşallah cumadan beri 7 24 buralarda kendıme benzer durumu yasayan var nı dıye beynımı yaktım . şuan da ne yapacagımı bılemedım hala kan testı yapnaya korkuyorum
Canım sen hangı marka testten ogrendın, suan tatıl olduğu ıcın nobetcıden alıp tekrar yapayım dıyorum, ınsallah hamişizdir, grubumuzdan guzel haberler gelsinGünaydınnn test yaptım o kadar çokkkkk silikti ki çizgim iki gün sonra adet günüm o zaman tekrar yapıcam. Ama biliyorum benimle birlikte şuan Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Yaaa cok sevindimmm ilk hamis haberimizzz :))Günaydınnn test yaptım o kadar çokkkkk silikti ki çizgim iki gün sonra adet günüm o zaman tekrar yapıcam. Ama biliyorum benimle birlikte şuan Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar hamileliği kesinleşenler neler hayırlı olsn ne yaptı bize de anlatsınlarrrKızlar resim yükleyemuyorum dosya yükleden birşey sormam gerek
Merhabaa :) Bende heyecanliyim bir an once her sey netlessin istiyorum ki onumuzdeki maclara bakabilelim :))merhaba kızlar
nasılsınız?
heyecanlıyım ben bu ara yumurtlama zamanlarım
Yaa canım benim Allah gönlüne göre versinn çok güzel düşünmüşsün :) O zaman hamile olmus olursam benimde 5 haftalık oluyor ne guzel bir hayalBu arada 2 hafta sonra anneler günü, benim bat bu cumartesi aynı zamanda eşimin doğum günü. Eğer hamileysem, annemleri kayınvalidemleri hep beraber anneler günü kutlaması için toplayıp, bende anne oluyorum demek istiyorum. Hadi inşallah
Yaa canım benim Allah gönlüne göre versinn çok güzel düşünmüşsün :) O zaman hamile olmus olursam benimde 5 haftalık oluyor ne guzel bir hayal
merhaba kızlar
nasılsınız?
heyecanlıyım ben bu ara yumurtlama zamanlarım
Benimde 3 gün var belirti varmıMerhaba canım, iyi değerlendir bu günleri
Bende heycanlıyım, bat ıma ve eşimin d gününe 4 gün kaldı
Ay hadi İnşallah ya harika olurBu arada 2 hafta sonra anneler günü, benim bat bu cumartesi aynı zamanda eşimin doğum günü. Eğer hamileysem, annemleri kayınvalidemleri hep beraber anneler günü kutlaması için toplayıp, bende anne oluyorum demek istiyorum. Hadi inşallah
Kızlar hamileliği kesinleşenler neler hayırlı olsn ne yaptı bize de anlatsınlarrr