Ben bu ay aklınıza gelecek tüm belirtileri yaşadım. İki kuzucugum var tecrübeli sayılırım da yaniBenimde de 9 mayıs ama hiç belirtmm yok hergunu de degerlendrmştm oysaa
Ben doktordan istemiştim vermemişti gerek yok diye :/İnofolık doktor mu önerdi yada kendi başınıza mı aldnzzz
Benimde 5 mayıs 2 gündür sol kasığımda batma sancı var hamilelik belirtisimi sence ?Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim, deneyenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim, deneyenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
canım ama belirti için cok erken. daha yumurtlama dönemin bitmemişki. daha adetine 14 gün var yani aslında bugün yumurtlama günün.bence calısmaya devam :)Benimde de 9 mayıs ama hiç belirtmm yok hergunu de degerlendrmştm oysaa
anladım cnaım pko olunca arada lh dalgalanıyorsa ondan olabilir haklısın. ama yinede umarım hamileliktendir :)Bende pko var lh degerim 12,13 oyle cikiyo normalde de belkide o yuzdendir ama oyle olsa baslarda silik cikmazdi bende bilemedim hangi gunu degerlendircegimi ilk defa kullaniyorum inofolic ve corek otu bal tarcin yaptim
slmm seni hatırlıyorum ovu testinde banada yardımcı olmustun. nasılsın? hersey yolunda mı?yardımcı olabilirim canım bayagı tecrübe ettim
slmm seni hatırlıyorum ovu testinde banada yardımcı olmustun. nasılsın? hersey yolunda mı?
yaaa üzüldüm canım bende üç kez düşük yaptım aynen bizde yine deniyoruz. benimde 14 mayıs :) umarım bu kez ikimizin ve isteyen herkesin olur ve saglıkla dogum nasip olur. kac haftalıktı canım. testler yapıldı mı neden düşüyormuş?evet hatırladım canım iyiym şükür sen nasılsın?
ben tekrar düşük yaşadım şimdi tekrar deniyoruz kısmetse bat 19 mayıs
yaaa üzüldüm canım bende üç kez düşük yaptım aynen bizde yine deniyoruz. benimde 14 mayıs :) umarım bu kez ikimizin ve isteyen herkesin olur ve saglıkla dogum nasip olur. kac haftalıktı canım. testler yapıldı mı neden düşüyormuş?
rahim filmi cektirdin mi ? pıhtılasma testleri falan?hadi inşallah canım :)
yakınmış batlarımız
testler normal canım ya dr um sebep bulamıyor
rahatla diyor sadece
rahim filmi cektirdin mi ? pıhtılasma testleri falan?
aspirin filan başlattı mitrombositlere bakıldı canım normal herşey
rahim filmi çektirmedik dr gerek duymadı
Kendim aldim canim doktor insulin direncin yok diye vermedi ama pko olanlar hatta olmayanlar bile kullaniyo folik asit sonuctaİnofolık doktor mu önerdi yada kendi başınıza mı aldnzzz
aspirin filan başlattı mi
Tammm hayırlısı ınşhhhcanım ama belirti için cok erken. daha yumurtlama dönemin bitmemişki. daha adetine 14 gün var yani aslında bugün yumurtlama günün.bence calısmaya devam :)
hersey normalse neden asprine baslıyor ki? önlem olarak galiba dimi. inşallah bu kez sağlıkla olacak canım.aspirine gebelik oldugu an başlicaz dedi cnm