- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
inşallah kuzum benim teombositler oynak biraz ondan sanırım :)hersey normalse neden asprine baslıyor ki? önlem olarak galiba dimi. inşallah bu kez sağlıkla olacak canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum benim teombositler oynak biraz ondan sanırım :)hersey normalse neden asprine baslıyor ki? önlem olarak galiba dimi. inşallah bu kez sağlıkla olacak canım.
düşük olanlara genelde önlem amaçlı veriolarhersey normalse neden asprine baslıyor ki? önlem olarak galiba dimi. inşallah bu kez sağlıkla olacak canım.
bana şimdiye kadar vermediler. verseler belki düşmezdi ama bu kez hamile kalırsam doktor iğne başlayacak.düşük olanlara genelde önlem amaçlı veriolar
İnşlhhhhh yaaa ne guzel olur hepimizn bebişi onunla olsnnBen bu ay aklınıza gelecek tüm belirtileri yaşadım. İki kuzucugum var tecrübeli sayılırım da yani ama gel gör ki regl oldum 3 gün rötarla. Yani belirti yaşamak ya da yaşamamak kıstas değilmiş onu anladım. Belli mi olur belki seninledir bebişin:)
Merhaba herkese arkadaşlar; Nisan ayının ilk 10 günü bitti neredeyse. Bu ay gebe kalamayanların umutları mayısa kaldı. Haydi mayıs ayını birlikte bekleyelim, batlarınızı yazın hepinizi listeye ekleyim.
BAT
burcu_87 1 Mayıs
morceket 1 Mayıs
Why name is 1 Mayıs
eymecik 2 Mayıs
kzbnyns 3 Mayıs
RuveydaCihad 3 Mayıs
chloen 4 Mayıs
edirne1221 4 Mayıs
yasmin89 5 Mayıs
zuzumhmt 5 Mayıs
the_miss 5 Mayıs
teacheralla 5 Mayıs
SedaGretchen 5 Mayıs
Neic 6 Mayıs
Lothbrok 6 Mayıs
Bahunya 6 Mayıs
defne1453 6 Mayıs
Dea_Tacita15 6 Mayıs
blackpearl92 6 Mayıs
platonikbaby 7 Mayıs
Evrem17 8 Mayıs
lulu_bitte 8 Mayıs
siirkiz 9 Mayıs
heytbengeldim 9 Mayıs
Queen21 9 Mayıs
mylittlemiracl 11 Mayıs
sahra41 14 Mayıs
gokcesezer 14 Mayıs
Umithepvar 14 Mayıs
meva888 15 Mayıs
kahvecibaby 15 Mayıs
Rapse 17 Mayıs
zeynepoztrk 18 Mayıs
Aayyssnnrr 18 Mayıs
hey naber 21 Mayıs
kardelen2780 22 Mayıs
esenglvedat 24 Mayıs
Bohsisah 25 Mayıs
Hatticeee32 26 mayıs
Benimde 5 mayıs 2 gündür sol kasığımda batma sancı var hamilelik belirtisimi sence ?
Batı 6 Mayıs olan arkadaşlar ne durumdasiniz Sabah kan verdim akşama doğru veya pazartesi çıkacak, öğleden sonra da doktora randevu aldım ama şuan varsa bile çıkmayabilir haftasonu da giriyor iyi sabretmeliyim
kızlar benim yumurtlama günüm 5 mayıs yani 17. gün diyor takvim ama ben düşüklerimde de kızımda da hep 12 ya da 13. gün yumurtladım yani 14. günde silikleşti hep
bu defa da takvime göre değil daha erken çatlayacak gibi geliyor
bir de mesela 19 mayıs bat ama ben hep bir hafta önceden öğreniyorum hep öyle oldu
yani 12 mayıs gibi bilirim gibi geliyor
çokheyecanlıyım
İnşallah canım ya çünkü yerleşme değilse kötü bir şey olabilir İnşallah hepimiz güzel neticeler alırız en kısa zamandaCanım iyi yapmışsın, yerleşme kanaması gelmiş olabilir gerçekten. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah canım ya çünkü yerleşme değilse kötü bir şey olabilir İnşallah hepimiz güzel neticeler alırız en kısa zamanda
Sabah hemşire çıkmayabilir dedi ama varsa biraz da olsa yüksek çıkar herhlde diye tahmin ediyorum , ilk gebelik olcak tabi çok anlamıyorum dainsallah sizden de güzel haberler alırız Allah bize sabır ve kolaylık versin :)Tabi canım allah korusun. bata 1 hafta var sayılır, gebelik varsa kan testinde çıkar diye biliyorum. Bende yarın vericem kan, benimde bat 5 mayıs
Sabah hemşire çıkmayabilir dedi ama varsa biraz da olsa yüksek çıkar herhlde diye tahmin ediyorum , ilk gebelik olcak tabi çok anlamıyorum dainsallah sizden de güzel haberler alırız Allah bize sabır ve kolaylık versin :)
Ben artk adetten bir gun sonra yapacam testi ve kızlar ilişkiden sonra ayakları dıkmek gerekıyor muu ben yapamıyorumm
Ya nasıl ben duramıyorum Kı cenin pozisyonun da kalıyorum sonraCanım ben dikiyorum, 10-15 dk kadar. Sonra kalçamın altına yastık koyup hafif popom dik yatıyorum sonra.
Ya nasıl ben duramıyorum Kı cenin pozisyonun da kalıyorum sonra
Teşekkür ederim canım buraya göre genelde çıkmış hadi bakalım :)Doktorlar hemşireler garanti davranmak ve doğrusunu yapmak istedikleri için çıkmaz diyorlar ama bak bu konudaki arkadaşları okudum ben.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/beta-hcg-degeri-sonuclariniz.231645/
1 hafta kala 288, 5 gün önce 183 çıkan arkadaşlar var konuyu inceleyebilirsin. Gebelik varsa çıkar yani .
Teşekkür ederim canım buraya göre genelde çıkmış hadi bakalım :)