Hadi bakalım hayırlısı ümitler mayıs ayina kaldı benim 5 mayıs yeni bat bende bu ay sogan kürune basladım yeni bakalım nasip :)Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim, deneyenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Hadi bakalım hayırlısı ümitler mayıs ayina kaldı benim 5 mayıs yeni bat bende bu ay sogan kürune basladım yeni bakalım nasip :)
Allah hepinize hayirli gebelikler nasip etsin. Ben de uzun sure hamile kalamadim 15 kasim evlilik yil dönümünüzdü. Hamile kalip esime surpriz yapmak icin cok dua ettim ve o hayalim gerçek oldu .Insallah sen de esine dogum gunu hediyesi olarak çift çizgi gosterebilirsin.Benimde 5 mayıs, aynı zamanda eşiminde doğum günü. İnşallah uğurlu gelir bakalım
Allah hepinize hayirli gebelikler nasip etsin. Ben de uzun sure hamile kalamadim 15 kasim evlilik yil dönümünüzdü. Hamile kalip esime surpriz yapmak icin cok dua ettim ve o hayalim gerçek oldu .Insallah sen de esine dogum gunu hediyesi olarak çift çizgi gosterebilirsin.
Insallah bol bol Ya Halik c.c esmasini oku bir de Hz Ibrahim in duasi Rabbi hebli mines salihin..Ahh canım senin duaların kabul olmuş çok sevindim. Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Evet bende öyle bir doğum günü hediyesi vermek istiyorum gerçekten. İnşallah benimde dualarım kabul olur
Ay ne güzel olur inşallah kısmet etsin RabbimBenimde 5 mayıs, aynı zamanda eşiminde doğum günü. İnşallah uğurlu gelir bakalım
Ay ne güzel olur inşallah kısmet etsin Rabbim
Benim de bat 5 Mayıs. Bugün adetimin 3. Günü. Herhangi bir problemim yok hatta 11 yaşında bir oğlum var, yaş 37 olduğu için verdi doktor. Klomen ve Inofolic ile inşallah bu ay hamile kalabilirim. Geçen ay ovulasyon testi yaptım ama malesef ilişki yeterince olmadı. Bakalım bu ay olacak mı? Hepimiz için hayırlısı.
İnşallah canımBu kadar tesadüf olur hepimizin 5 mayıs, seni de ekliyorum listeye canım. Dilerim hepimiz mayıs ayında hamile kalırız, bahar uğurlu gelir.
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim, deneyenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Bende bugün soğan kürüne başladım hayırlısı RABBİM kucaklarimizi bebişlerle doldursunHadi bakalım hayırlısı ümitler mayıs ayina kaldı benim 5 mayıs yeni bat bende bu ay sogan kürune basladım yeni bakalım nasip :)
Bende bunu yapmayı çok istiyorum 6 mayıs evlilik yıldönümümüz 2 mayıs batAllah hepinize hayirli gebelikler nasip etsin. Ben de uzun sure hamile kalamadim 15 kasim evlilik yil dönümünüzdü. Hamile kalip esime surpriz yapmak icin cok dua ettim ve o hayalim gerçek oldu .Insallah sen de esine dogum gunu hediyesi olarak çift çizgi gosterebilirsin.
Amin canm inşallah yaBende bugün soğan kürüne başladım hayırlısı RABBİM kucaklarimizi bebişlerle doldursun